چند پرده از یک نسلکشی ۷۰ روزه؛ دفن حقوق بشر در غزه
خبرگزاری میزان - ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه بهتازگی برآورد کرد که رژیم صهیونیستی در جریان نسلکشی ۷۰ روزه خود علیه غیرنظامیان در نوار غزه، نزدیک به ۲۵ هزار فلسطینی از جمله حدود ۱۰ هزار کودک را به شهادت رسانده است.
این نهاد حقوق بشری اعلام کرد تا روز ۱۴ دسامبر، ۲۴ هزار و ۷۱۱ فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
همچنین ۹۲ درصد از قربانیان حملات هوایی و توپخانهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه غیرنظامی بودند.
بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ کودک، بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ زن، ۲۱۰ تن از کارکنان بهداشتی و ۸۳ خبرنگار از جمله افرادی هستند که در این مدت به شهادت رسیدهاند.
یورو-مد مانیتور، اعلام کرد که ۵۰ هزار و ۱۱۲ فلسطینی دیگر نیز مجروح شدهاند که صدها نفر از آنها در وضعیت وخیمی قرار دارند.
این تعداد شامل هزاران قربانی است که هنوز زیر آوار ساختمانها محبوس هستند، در حالی که صدها نفر دیگر شمارش نشدهاند، اما احتمالا زیر آوار مانده یا در خیابانها مجروح شدهاند.
برآوردهای یورو-مد مانیتور همچنین نشان میدهد که بیش از ۱.۸۵۰ میلیون آواره در نوار غزه وجود دارد که در شرایط غیرانسانی بدون سرپناه امن باقی ماندهاند.
به گزارش این نهاد حقوق بشری، حدود ۶۳ هزار واحد مسکونی بر اثر حملات مداوم رژیم صهیونیستی بهطور کامل ویران شده و بیش از ۱۷۲ هزار واحد دیگر نیز تا حدی آسیب دیدهاند.
رژیم صهیونیستی همچنین به تخریب گسترده و خسارتهای شدید به تأسیسات زیرساختی حیاتی در نوار غزه ادامه داده و ۲۸۶ مدرسه، هزار و ۳۵۶ مرکز صنعتی، ۱۲۴ مرکز بهداشتی شامل ۲۲ بیمارستان و همچنین ۲۲۱ مدرسه، ۸۲۱ مرکز صنعتی، ۱۴۲ مسجد، ۳ مورد کلیسا و ۱۴۰ نهاد مطبوعاتی را هدف قرار داده است.
ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه هشدار داد که رژیم صهیونیستی در تلاش برای تشدید سیاست جابجایی اجباری خود که نقض قوانین بینالمللی است، نسلکشی خود را علیه غیرنظامیان غزه تشدید میکند.
رژیم صهیونیستی علاوه بر حملات مرگبار بیرویه که اصول ضرورت و تناسب را نادیده میگیرد، از گرسنگی به عنوان سلاح استفاده میکند.
مقامهای رژیم صهیونیستی پیوسته از ورود تجهیزات بشردوستانه به نوار غزه جلوگیری میکنند تا مردم غزه را تحت سلطه خود درآورند و آنها را به زور از منطقه آواره کنند.
به گفته این سازمان مستقر در ژنو، رژیم صهیونیستی عمدا زیرساختهای غیرنظامی را هدف قرار داده تا بیشترین تلفات، خسارتهای مادی و ویرانی را بهعنوان نوعی انتقامجویی و مجازات دستهجمعی ایجاد کند.
این اقدام رژیم صهونیستی برخلاف قوانین بینالمللی بشردوستانه و کنوانسیون ۱۹۴۹ ژنو است و طبق اساسنامه رم، که بر دادگاه کیفری بینالمللی حاکم است، جنایت جنگی محسوب میشود.
رژیم صهیونیستی قوانین بینالمللی بشردوستانه را که آسیب به اموال بهعنوان یک «ابزار پیشگیرانه» و تخریب اموال را بهعتوان ابزاری برای بازدارندگی، حتی برای اهداف نظامی، ممنوع میکند، نقض کرده است.
تیمهای یورو-مد مانیتور، بازداشت بیش از هزار و ۲۰۰ غیرنظامی فلسطینی را در عملیات دستگیری در مناطق مختلف نوار غزه مستند کردند؛ این دستگیریها پس از حمله نیروهای نظامی صهیونیست به منازل مسکونی و مدارس که محل اسکان هزاران آواره هستند، صورت گرفته است.
این کمپینهای دستگیری بیرویه، پزشکان، پرستاران، روزنامهنگاران و افراد مسن را هدف قرار داده است.
ناظر حقوق بشر یورو-مد از کمیته بینالمللی صلیب سرخ و گروه کاری سازمان ملل در مورد بازداشتهای خودسرانه خواست تا به مقامهای صهیونیست فشار بیاورند تا سرنوشت همه بازداشتشدگان نوار غزه را افشا کنند، هر غیرنظامی دستگیر شده را آزاد کنند و درباره نقضی که این افراد در آن بازداشت شدهاند، تحقیق کنند.
انتهای پیام/