پرونده انتشار تصاویر هرزه‌نگارانه کودکان در انگلیس؛ مجری بی‌بی‌سی محکوم شد

16:02 - 26 شهريور 1403
کد خبر: ۴۷۹۳۴۲۲
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
پرونده انتشار تصاویر هرزه‌نگارانه کودکان در انگلیس؛ مجری بی‌بی‌سی محکوم شد
حکم دادگاه وست‌مینستر انگلیس برای مجری سابق‌ بی‌بی‌سی در پرونده خرید و انتشار تصاویر هرزه‌نگارانه از کودکان صادر شد.

خبرگزاری میزان – هیو ادواردز، مجری سابق بی‌بی‌سی پس از اعتراف به در اختیار داشتن تصاویر هرزه‌نگارانه کودکان به شش ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

به گزارش گاردین، مجری ۶۳ ساله انگلیسی که چهار دهه از عمر حرفه‌ای خود را در شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی گذرانده بود، روز دوشنبه، ۲۶ شهریور برای اعلام حکم در دادگاه وست‌مینستر حاضر شد.

ادواردز بین دسامبر ۲۰۲۰ (آذر ۱۳۹۹) و آگوست ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰) در یک گفت‌وگوی برخط با یک جوان ۱۹ ساله در پیام‌رسان واتساپ صد‌ها پوند برای دریافت تصاویر هرزه‌نگارانه ارسال کرد.

مجری سابق بی‌بی‌سی از فرد یادشده ۳۷۷ تصویر جنسی دریافت کرد که شامل ۴۱ تصویر مستهجن از کودکان بود که از این تعداد ۷ تصویر در رده A بدترین و ۱۲ تصویر رده B و ۲۲ تصویر رده C بودند.

فرد یادشده اعلام کرد که بین هزار تا هزار و ۵۰۰ پوند از ادواردز دریافت کرده است.

حکم صادرشده برای ادواردز به این معنی است که او به زندان نخواهد رفت، مگر اینکه تخلف دیگری را مرتکب شود یا شرایط تعیین‌شده از سوی قاضی را زیرپا بگذارد.

به نظر می‌رسد که دادگاه در صدور حکم برای ادواردز موضوع‌های افسردگی و مشکلات سلامت روان او و نیز بیماری قلبی تشخیص داده شده در دسامبر ۲۰۲۲ (آذر ۱۴۰۱) را مدنظر داشت.

وکیل ادواردز اعلام کرد که او مایل به عذرخواهی از آسیب‌دیدگان است.

پرونده‌های رسوایی جنسی چهره‌های شناخته‌شده به‌ویژه بازیگران و مجریان در انگلیس در سال‌های اخیر غالبا با نام شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی گره خورده است؛ در برخی موارد گستردگی این رسوایی‌ها به‌حدی بود که دولت و پلیس انگلیس را نیز به واکنش واداشت.

این شبکه از سال ۲۰۱۲ درپی طرح اتهام آزار جنسی علیه جیمی ساویل، مجری ارشد این شبکه تاکنون شاهد مواجهه چهره‌های سرشناس خود با اتهام‌های مشابهی بوده که در مواردی به زندان رفتن برخی از آن‌ها منجر شده است.

در واخر اکتبر ۲۰۱۲ پلیس تعداد قربانیان ساویل را حدود ۳۰۰ نفر اعلام کرد؛ مرگ ساویل قبل از افشای کامل رسوایی اخلاقیش رخ داد؛ عملیات Yewtree نتیجه تصمیم پلیس انگلیس پس از افشای رسوایی اخلاقی ساویل بود که در دستور کار قرار گرفت تا درباره رسوایی‌های جنسی شخصیت‌های رسانه‌ای تحقیق کند.

دیوید گریفین، یکی از مجریان بی‌بی‌سی بود که در پی تحقیقات مذکور محکوم شد.

رولف هریس بدنام‌ترین مجری بی‌بی‌سی پس از ساویل بود؛ او در سال ۲۰۱۴ به دلیل ۹ مورد رفتار جنسی ناشایست در دهه ۱۹۸۰ به پنج سال و ۹ ماه زندان محکوم شد.

جفری ویلر یکی از کارمندان بی‌بی‌سی بود که در قالب عملیات Yewtree محکوم شد.

در سال ۲۰۱۳، استوارت هال که در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ در بی‌بی‌سی مجری بود، به ۲ مورد اقدام جنسی ناشایست علیه یک دختر ۱۳ ساله به زندان محکوم شد؛ وی در سال ۲۰۱۵-۲۰۱۴ به دلیل تجاوز غیرقانونی مجددا محکوم شد.

تیم وست‌وود که در سال ۱۹۹۴ به بی‌بی‌سی پیوست، در سال ۲۰۲۲ توسط ۷ زن متهم به آزار جنسی بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۷ متهم شد.

اگرچه وست‌وود این اتهام‌ها را رد کرد، اما پلیس انگلیس در آگوست ۲۰۲۲ (مرداد ۱۴۰۱) تایید کرد که در حال بررسی اتهام‌های مربوطه بوده و هنوز وی را دستگیر نکرده است.

این موارد فقط بخشی از مهم‌ترین رسوایی‌های جنسی در شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی بودند.

براساس تازه‌ترین گزارش‌ها، جرمین جناس، مجری و کارشناس برنامه‌های فوتبالی شبکه بی‌بی‌سی جدیدترین رسوایی اخلاقی را برای این شبکه رقم زده است.

جناس، بازیکن سابق تاتنهام و تیم ملی فوتبال انگلیس از سال ۲۰۲۰ به یکی از برنامه‌های فوتبالی بی‌بی‌سی پیوست و یک سال بعد یکی از مجری‌های ثابت این برنامه شد.

سخنگوی شبکه بی‌بی‌سی تایید کرد که دلیل اخراج جنامین جناس رفتار نامناسب او در محل کارش و ارسال‌های پیام‌های نامربوط به همکاران خانم بوده است؛ این در حالی است که از جناس به‌عنوان گزینه اصلی جانشینی گری لینکر در برنامه MOTD محسوب می‌شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *