نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در مرز‌های غربی توسط ۱۵۷ تیم بهداشتی در ایام اربعین حسینی

17:07 - 18 مرداد 1403
کد خبر: ۴۷۸۷۱۹۸
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در مرز‌های غربی توسط ۱۵۷ تیم بهداشتی در ایام اربعین حسینی
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در سالجاری ۳۲۸ بازرس در قالب ۱۵۷ تیم بهداشتی جهت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی از دانشگاه‌های علوم پزشکی به مرز‌ها و کشور عراق اعزام خواهند شد تا نظارت‌ها موثری را بر موکب‌ها داشته باشند.

خبرگزاری میزان - طبق گزارش وبدا، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در آیین بدرقه کاروان بهداشت و درمان و اورژانس کشور به مرز‌های غربی کشور برای حضور در مراسم اربعین حسینی (ع) و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران که صبح امروز (پنجشنبه) ۱۸ مرداد در محل سازمان اورژانس کشور برگزار شد، گفت: مهم‌ترین خصوصیت ایام اربعین حسینی، ارائه خدمات به صورت خودجوش و مردمی در موکب‌ها است که حجم زیادی از این خدمات توسط مردم انجام می‌شود.
 
وی افزود: اگر بخواهیم خدمات حوزه سلامت به نحو مطلوب ارائه شود، باید مردم با مسائل مختلف بهداشتی آگاه باشند لذا بخش مهمی از کار ما آموزش قبل از مراسم اربعین حسینی است.
 
 فرشیدی ادامه داد: در سالجاری ۳۲۸ بازرس در قالب ۱۵۷ تیم بهداشتی جهت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی از دانشگاه‌های علوم پزشکی به مرز‌ها و کشور عراق اعزام خواهند شد تا نظارت‌ها موثری را از موکب‌ها داشته باشند.
 
وی بیان داشت: بیش از ۴ هزار ۵۰۰ نفر از کارشناسان بهداشت، آموزش‌های لازم را دیده اند تا در ایام اربعین بتوانند خدمات مناسبی را همراه با استاندار‌های لازم به مردم ارائه دهند.
 
 فرشیدی در پایان با اشاره به مجموع اقدامات انجام شده در حوزه سلامت، گفت: تنها کشور منطقه هستیم که برنامه ریزی‌های مناسب در بحران‌ها داشته ایم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *