سرکوب حامیان فلسطین در کانادا؛ سنگ تمام اتاوا برای رژیم صهیونیستی

10:02 - 27 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۴۴۶۳
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
سرکوب حامیان فلسطین در کانادا؛ سنگ تمام اتاوا برای رژیم صهیونیستی
کانادا مانند برخی دیگر از کشور‌های غربی درپی حمایت بی‌قیدوشرط از جنایت‌های رژیم صهیونیستی، صدای حامیان فلسطین را سرکوب می‌کند.

خبرگزاری میزان - انجمن فلسطین- کانادا خشونت بیش از حد پلیس ونکوور را علیه شارلوت کیتس، فعال محلی حامی فلسطین، مدیر شبکه همبستگی اسیران فلسطینی، به‌شدت محکوم کرد.

این گروه حمایت از فلسطین به‌تازگی در فهرست سیاه کانادا و آمریکا درپی طرح اتهام‌های واهی قرار گرفته است. کیتس همچنین قبلا در ماه می (اردیبهشت/خرداد) بازداشت و به انتشار سخنان نفرت‌پراکنانه متهم شده بود.

شرط آزادی او این بود که تا تاریخ دادگاهش در ۸ اکتبر (۱۷ مهر) در هیچ اعتراض، تجمع یا گردهمایی شرکت نکند. دلیل بازداشت اولیه این فعال حامی فلسطین سردادن شعار «زنده باد ۷ اکتبر» در جریان یک تظاهرات در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) بود. 

با این حال، کیتس دوباره در ۱۴ نوامبر (۲۴ آبان) تحت ادعای تحقیقات جنایت ناشی از نفرت ازسوی پلیس ونکوور پس از صدور حکم بازرسی برای خانه او در ویکتوریا درایو، بازداشت شد.

همسایه این فعال حامی فلسطین گفت که در زمان یورش افسران پلیس با یک خودروی زرهی و تجهیزات کامل تاکتیکی، هراس محله را فرا گرفته بود. افسران پلیس به خانه کیتس حمله کرده و یک پنجره را شکستند.

انجمن فلسطین-کانادا با توجه به این رویداد‌ها اعلام کرد که از اقدام‌های اداره پلیس ونکوور متحیر و خشمگین است و خواستار پاسخ‌های روشن از رئیس بخش و شهردار شهر درمورد افزایش مضحک ارعاب حامیان فلسطین شد. 

انجمن همچنین در نامه خود از هر ۲ مخاطب خواست تا نیاز پلیس را برای حضور با تجهیزات تاکتیکی کامل برای جست‌وجوی خانه‌ای که کیتس با همسرش در آن زندگی می‌کرد، توجیه کنند. 

در این بیانیه آمده: آیا می‌خواهید دیگران را متقاعد کنید که کسانی که از فلسطین حمایت می‌کنند خطرناک هستند و بنابراین به این سرکوب بیش از حد نیاز است؟ اداره پلیس ونکوور نشان داد که به‌سرعت به نفرت‌انگیزترین تاکتیک‌ها متوسل می‌شود و بی‌کفایتی و نادیده گرفتن حقوق اساسی افراد را آشکار می‌کند.

این انجمن در پایان هشدار داد که جامعه محلی حامی فلسطین این واقعه (همراه با حوادث قبلی) را، که نژادپرستی ضدفلسطینی ریشه‌دوانده در دولت کانادا را نشان می‌دهد، فراموش نخواهد کرد.

تبعیت کانادا از راهی که آلمان پیش از این دنبال کرده است

آلمان نیز که همواره تمام تلاش خود را در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی به‌کار برده، اقدام‌های مشابهی را انجام داده و سال گذشته سازمان حامیان فلسطین در این کشور را به‌دلیل حمایت از حقوق فلسطینیان منحل کرد.

صامدون، که به‌عنوان شبکه همبستگی با اسیران فلسطینی نیز شناخته می‌شود، برای حمایت از هزاران اسیر فلسطینی که در زندان‌های رژیم صهیونیستی محبوس هستند، فعالیت می‌کند. دولت آلمان مدعی است که این سازمان در حال گسترش تبلیغات ضدیهودی است.

المیادین نوشت که مقام‌های آلمانی تمایز واضح بین یهودی‌ستیزی و ضد‌صهیونیسم را پنهان کرده‌اند.

همچنین، در سال ۲۰۲۲، رسانه دولتی دویچه‌وله آلمان پاکسازی رسانه‌ای تحت حمایت رژیم صهیونیستی را آغاز کرد و چندین کارمند را به‌دلیل ابراز عقاید حمایت فلسطین اخراج کرد.

آلمان همواره انتقاد‌های مشروع از اقدام‌های رژیم صهیونیستی را که سرکوب کرده و این موضوع در طول یک سال گذشته تشدید شده است.

این زمینه قطعنامه تازه‌ای است که نخستین‌بار ازسوی دولت ائتلافی آلمان در یک سال قبل ارائه شد و به‌صورت مخفیانه و بدون مشارکت گسترده جامعه مدنی مورد مذاکره قرار گرفت. 

این قطعنامه خواستار کاهش بودجه و ممنوعیت برای سازمان‌های و گروه‌های منتقد رژیم صهیونیستی (ازجمله آنهایی که خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی هستند)، به بهانه جلوگیری از آنچه یهودی‌ستیزی خوانده شده، است.

انتهای پیام/


برچسب ها: کانادا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *