نقش سیاستمداران غربی در افزایش اسلامستیزی در اروپا
گزارشی که بهتازگی منتشر شده، افزایش نگرانکننده اسلامستیزی را در سراسر اروپا نشان میدهد که با حملههای مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه مرتبط است.
گزارش «اسلامستیزی اروپا» اسلامستیزی را در ۲۸ کشور اروپایی تجزیهوتحلیل کرده و نشان میدهد که تشدید خشونت در غزه بهطور قابل توجهی به اسلامستیزی دامن زده است.
این گزارش تحولات کلیدی مانند بهرسمیت شناختن روز جهانی مبارزه با اسلامستیزی در کشورهای اروپایی، افزایش احساسات ضد مسلمانان ناشی از نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه، و گسترش اطلاعات نادرست درباره مسلمانان در رسانهها و سکوهای آنلاین را پوشش میدهد.
اسلامستیزی در فرانسه
این گزارش بر تشدید نژادپرستی نهادی در فرانسه، بهویژه پس از موضعگیریهای امانوئل مکرون، رئیسجمهور این کشور در حمایت از رژیم صهیونیستی طی جنگ جاری، تاکید میکند.
نویسنده بخش مربوط به فرانسه، نوشت که ممنوعیت حجاب ازسوی دولت فرانسه در مدارس باعث ایجاد ترس در بین دانشآموزان مسلمان و خانوادههای آنها شد و به نهادینهسازی احساسهای ضد مسلمانان کمک کرد.
این نویسنده همچنین به قتل ناهل مرزوک ۱۷ ساله ازسوی پلیس فرانسه در ژوئن ۲۰۲۳ و عدم پاسخگو کردن فوری افسر متخلف اشاره کرد، وضعیتی که باعث بروز اعتراض و تشدید ترس در جامعه مسلمانان شد.
احساسهای اسلامستیزانه در سوئیس
سوئیس نیز افزایش اسلامستیزی را تجربه کرد و نادیا لاهدیلی، یک محقق تاکید کرد که احساسهای ضدمهاجرتی نقش مهمی در ایجاد این روند ایفا کرده است.
براساس آمارها، هزار و ۵۸ مورد حادثه اسلامستیزی در سال ۲۰۲۳ گزارش شد که شامل مواردی از تبعیض نژادی و حملههایی بود که مسلمانان را هدف قرار دادند.
لاهدیلی همچنین به چالشهای پیش روی زنان مسلمان، بهویژه زنانی که باحجاب هستند، که بهطور معمول با تبعیض در محل کار خود مواجه میشوند (که مانع پیشرفت شغلی آنها میشود)، اشاره کرد.
رویکردهای اسلامستیزانه در بوسنیوهرزگوین
یک کارشناس از دانشگاه سارایوو (پایتخت بوسنیوهرزگوین) نسبت به افزایش لفاظیهای ضدمسلمانان در بوسنیوهرزگوین، بهویژه ازسوی افراد صربتبار، هشدار داد. این لفاظیها به تنش دامن زده است و از زبان خصمانه برای تضعیف هویت چندفرهنگی سارایوو استفاده میکند.
- بیشتر بخوانید:
- آشوبگری صهیونیستها در هلند؛ حمایت تمامقد غرب از نسلکشها
- گسترش رفتارهای نژادپرستانه علیه مسلمانان در اروپا
این گزارش همچنین به بسته شدن چندین مسجد و ساخت هتلها در زمینهایی که در ابتدا برای مساجد در نظر گرفته شده بود، اشاره کرد که نشاندهنده تلاشها برای محو میراث فرهنگی این کشور و تشدید احساسهای اسلامستیزانه است.
افزایش اسلامستیزی در اتریش
گزارش یادشده به نقش حامیان رژیم صهیونیستی در تامین مالی گروههای ضدمسلمانان در اتریش پرداخت و بر افزایش لفاظیهای ضدمسلمانان پس از تشدید حملههای رژیم صهیونیستی به غزه تاکید کرد.
این گزارش همچنین بر سرکوب تظاهرات علیه نسلکشی در غزه، ازجمله رای اتریش به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل که خواستار آتشبس است، تاکید میکند.
علاوه بر این، مدارس در اتریش کارگاههایی در مورد افراطگرایی برگزار کردهاند که در برخی موارد دیدگاههای اسلام ستیزانه را ترویج میکند.
این گزارش همچنین در بخشی دیگر بر افزایش نگرانکننده اسلام ستیزی در سراسر اروپا که ناشی از لفاظیهای سیاسی، رسانههای اجتماعی و دوقطبیسازی فزاینده سیاسی است، تاکید میکند.
نویسندگان این گزارش خواستار اقدامهای موثرتر برای رفع تبعیض و حفاظت از جوامع مسلمان در سراسر اروپا شدهاند.
انتهای پیام/