ادامه کارزار جنگ رژیم صهیونیستی علیه امدادگران
خبرگزاری میزان - فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل از تیراندازی شدید نظامیان رژیم صهیونیستی به کاروان سازمان ملل که عازم شهر غزه بود، خبر داد.
لازارینی در بیانیهای، گفت: در حالی که این تیراندازی تلفات جانی نداشت، اما تیمهای ما مجبور به فرار شده و پناه گرفتند.
وی در ادامه گفت: این اتفاق روز گذشته رخ داد؛ این تیمها با خودروهای زرهی سازمان ملل که به وضوح مشخص بودند و همچنین جلیقههای سازمان ملل در حال تردد بودند.
لازارینی اضافه کرد: یک خودرو در حالی که درست در مقابل ایست بازرسی نیروهای اسرائیلی در جنوب وادی غزه منتظر بود، مورد اصابت دستکم ۵ گلوله قرار گرفت. خودروی مورد اشاره به شدت آسیب دید، از کاروان خارج شد.
این مقام سازمان ملل تاکید کرد که تردد این کاروان نیز مانند سایر کاروانهای مشابه سازمان ملل از سوی مقامهای صهیونیست تایید شده بود.
فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس آنروا، گفت: کارکنان سازمانهای بشردوستانه هدف نیستند؛ مسئولان باید پاسخگو باشند.
سیاست رژیم صهیونیستی در حمله به امدادگران
این نخستین باری نیست که نظامیان صهیونیست کاروانهای سازمان ملل، گروههای کمکرسانی و امدادی و همچنین گروههای حقوق بشری را هدف قرار میرود.
این نقض فاحش قوانین حقوق بشری و بینالمللی بارها از سوی اشغالگران انجام شده است.
هدف قرار دادن کاروان سازمان ملل در حالی انجام شده که آژانسهای امدادی سازمان ملل بارها از مقامهای صهیونیست خواستهاند تا اقدامهایی را برای محافظت از امدادگران در نوار غزه، انجام دهند.
این آژانسها از زمان آغاز جنگ غزه برای تحویل غذا و سایر مایحتاج اولیه به این باریکه با مشکل مواجه بودهاند.
گروههای امدادی میگویند که از امنیت کارکنان خود در نوار غزه اطمینان ندارند. برنامه جهانی غذای سازمان ملل اوایل تیر، پس از آنکه اعلام کرد انبارهای این سازمان در پی عملیات نظامیان صهیونیستی مورد حمله قرار گرفته است، ارسال کمکها را از اسکله ساخته شده از سوی آمریکا در سواحل غزه به حالت تعلیق درآورد.
بیشتر بخوانید:
نوار غزه خطرناکترین منطقه جهان برای امدادگران
با شهادت ۳ نفر از کارکنان آنروا در بمباران انبار توزیع کمکهای بشردوستانه در مرکز نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی در اواسط تیر، شمار کارکنان کشته شده آنروا به ۱۹۶ نفر رسید.
این میزان بالاترین تعداد موارد هدف قرار گرفتن امدادگران بوده که از سال ۱۹۹۷ تاکنون در یک سال درگیری ثبت شده است؛ رکورد پیشین مربوط به افغانستان با ۸۱ حادثه در سال ۲۰۱۳ بود.
در همین حال، این رقم بالاترین آمار تلفات کارکنان سازمان ملل در تاریخ است.
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز دور جدید جنگ علیه غزه، بیتوجه به قوانین و مقررات بینالمللی همواره مقر آنروا و کارکنان آن و دیگر امدادگران را هدف قرار داده است.
کارشناسان میگویند که پروتکلهای هدفگیری رژیم صهیونیستی نشاندهنده رویکرد این رژیم نسبت به حقوق بشردوستانه بینالمللی است.
انتهای پیام/