محدودیت‌های روزافزون انگلیس برای مسلمانان

14:02 - 30 دی 1402
کد خبر: ۴۷۵۵۵۲۹
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
محدودیت‌های روزافزون انگلیس برای مسلمانان
مسلمانان انگلیس به‌طور روزافزونی هدف محدودیت و اقدامات تبعیض‌آمیزی قرار می‌گیرند که از سوی دولت این کشور حمایت می‌شود.

خبرگزاری میزان - یک دانش‌آموز مسلمان به‎تازگی از یک مدرسه لندن به دلیل تصمیم برای اعمال سیاست سختگیرانه درباره ممنوعیت نماز شکایت کرده است.

مدرسه «جامعه مایکلا» از سوی کاترین بیربالسینگ اداره می‌شود که به او لقب «سرسخت‌ترین معلم انگلیس» داده‌اند و همچنین مشاور دولت انگلیس در زمینه تحرک اجتماعی است.

وکلای این مدرسه مدعی هستند که این مدرسه در ومبلی، شمال لندن، در بحبوحه ادعا‌هایی که ضداسلام است، در معرض یک کمپین آنلاین قرار گرفته و پلیس برای پاسخ به ادعا‌های بمب‌گذاری در این مدرسه مستقر و مجبور به استخدام نگهبانان امنیتی شده است.

اما پس از بحث‌های رسانه‌ها، توماس لیندن، قاضی دادگاه انگلیس، حکم داد که جلسه دادگاه باید به صورت علنی برگزار شود و می‌توان مدرسه و معلم را شناسایی کرد.

این دانش‌آموز، استدلال کرده که سیاست مدرسه تبعیض‌آمیز است و احساس خود را در مورد «مسلمان بودن در انگلیس» به‌طور اساسی تغییر داده است.

دیدگاهی بدبینانه و شوم از سوی انگلیس

این ممنوعیت نماز خواندن در یکی از دبیرستان‌های لندن به‎عنوان دیدگاهی بدبینانه و شوم علیه مسلمانان در انگلیس توصیف شده است.

تصمیم «سرسخت‌ترین معلم انگلیس» نشان‌دهنده فرهنگ گسترده‌تری با دیدگاهی نزدیک‌بینانه از اینکه چندفرهنگی چگونه باید باشد را نشان می‌دهد.

یک معلم مسلمان انگلیسی، می‌گوید: من به‌عنوان یک معلم مسلمان دبیرستان، وقت ناهار در مدرسه نماز می‌خوانم و هرگز این عمل خصوصی و معنوی، انسجام مدارسی را که من در آن کار کرده‌ام تهدید نکرده و هرگز از انگلیسی بودن من کم نکرده است.

با این حال، این دقیقا همان استدلالی است که از سوی کاترین بیربالسینگ، معلم بحث‌برانگیز در هفته گذشته مطرح شده است؛ در حالی که از تصمیم برای ممنوعیت «آیین‌های نماز» در دبیرستان شمال غرب لندن، دفاع کرد.

یک پرونده دادگاه عالی که از سوی دانش‎آموز مسلمان فاش شد، می‎گویدکه دانش‌آموزان در این دبیرستان برای نماز خواندن با محدودیت‌هایی مواجه شده‌اند.

بخشی از یک برنامه ضداسلامی گسترده‌تر

این ممنوعیت نه یک تصمیم جزئی از سوی یک فرد بلکه یک ممنوعیت خاص برای «آیین‌های نماز» به صورت آشکار و بخشی از یک برنامه و فرهنگ ضداسلامی گسترده‌تر است.

بیربالسینگ با انتشار پستی در رسانه‌های اجتماعی، از این تصمیم دفاع کرد و مدعی شد که این سیاست برای اطمینان از اینکه «کودکان از هر نژاد و مذهبی می‌توانند شکوفا شوند» حیاتی است.

گذشته از این فرض تاریک و توهین‌آمیز که برای اینکه همه «به‌طور هماهنگ» زندگی کنند، افراد باید به ربات‌هایی تبدیل شوند که هیچ عقیده یا ایده‌ای از خود نداشته باشند.

این اقدام همچنین سؤالاتی را در مورد اینکه چه نوع محیط مدرسه می‌تواند به راحتی از سوی یک نفر ویران شود، ایجاد می‌کند.

آیا چنین محیطی برای جوانانی که قرار است وارد دنیایی شوند که در آن مردم آزادی بیان عقاید خود را در ملاء‌عام دارند، سالم است؟ در حالی که مسلما هیچ کس نباید تحت فشار باشد، آیا مدرسه راهی برای باز گذاشتن فضایی برای کسانی که مایلند آشکارا عقیده دینی خود را بیان کنند پیدا نمی‌کند؟

یک معلم مسلمان نیز در این باره می‌گوید: بیربالسینگ در بیانیه خود نوشت که فرزندان ما، با هر پیشینه‌ای که باشند، انگلیسی هستند، به نام انگلیسی بودن؛ چیزی که بیربالسینگ به ما ارائه می‌دهد، دیدگاهی نادرست و شوم از چندفرهنگ‌گرایی است که در آن ممکن است همه ما ویژگی‌های نژادی متفاوتی داشته باشیم، اما در داخل بوم‌های خالی هستیم.

با وجود همه جنجال‌هایی که درباره «سرسخت‌ترین معلم انگلیس» وجود دارد، بیربالسینگ صرفا نشانه‌ای از یک دولت است که به دنبال ترویج نسخه‌ای از انگلیس «یکپارچه و مطلق» است.

تصادفی نیست که او یک چهره حاکمیتی انگلیس است که مورد علاقه دولت به عنوان «الگوی ایده‎آل» یک مدیر مدرسه است که به راحتی تئوری نژادی را رد می‌کند و به نظر می‌رسد ایده‎آل دولت محافظه‌کار را تجسم می‌بخشد.

جرم‌انگاری مسلمانان انگلیس در تمامی سطوح

همچنین تصادفی نیست که این ممنوعیت در عمل، مسلمانان انگلیس را هدف قرار می‌دهد.

مسلمانان انگلیس در فضایی زندگی می‌کنند که به دنبال جرم‎انگاری آنها در هر سطحی است.

از راهبرد مبارزه با تروریسم استفاده می‌شود تا کودکان مسلمان را در مدرسه ناامن و تحت کنترل پلیس قرار دهد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *