رئیس سازمان تعزیرات حکومتی: میانگین رسیدگی به شکایات ثبت شده در سامانه ۱۳۵ کمتر از ۲ ماه است
خبرگزاری میزان _ نشست خبری احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با حضور جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه امروز ۶ شهریور برگزار شد.
احمد اصانلو در این نشست با تسلیت ایام سوگواری شهادت سید الشهدا و اربعین حسینی و تشکر از حضار در جلسه، اظهارکرد: از برنامههای سازمان تعزیرات برای تسهیل در دسترسی مردم ارتقا و رفع ایرادهای سامانه تلفنی ۱۳۵ است.
وی افزود: با تغییرات جدید به محض ثبت شکایت مردم در سامانه تلفنی ۱۳۵ در کمترین زمان و بصورت رایگان شکایت به شعبه مربوطه ارسال و فرآیند تحقیقات، استعلامات قانونی لازم و رسیدگی انجام میشود.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: با رفع ایرادات سامانه تلفنی ۱۳۵ رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده به کمتر از ۲ ماه رسیده است.
رسیدگی به شکایات مردمی توسط شعب سیار تعزیرات
وی گفت: این رویکرد و ذهنیت که مرجع رسیدگی به شکایتهای ارسالی هستیم و منتظر ارسال شکایت به شعبات باشیم را نداریم و همکاران وظیفه و تکلیف خود میدانند تا هرجا که ممکن باشد در قالب شعب سیار به صورت میدانی به تخلفات و شکایات رسیدگی کنند.
اصانلو افزود: هدفگذاری این است تا سامانه ۱۳۵ به تمامی شعب سازمان تعزیرات متصل شود که در حال حاضر نیز ۱۱۰ شعبه سیار فعال متصل داریم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه بر اساس میزان و آمار رسیدگی به پروندهها شاخصی تعریف شده، افزود: با این شاخصها تعدادی از شعب جدا شده و به شعب سیار اختصاص داده شده اند.
حضور ۱۱۰ شعبه سیار تعزیرات در بازار
وی گفت: برنامه ریزی سازمان تعزیرات حکومتی برای اختصاص ۲۰۰ شعبه سیار است اما در حال حاضر ۱۱۰ شعبه سیار در بازار حضور دارند.
اصانلو با اشاره به کمبود امکانات و تجهیزات سازمان تعزیرات حکومتی افزود: ۲۱۰ شهرستان فاقد اداره تعزیرات داشتیم که با استقرار شعب تعزیرات در برخی از این شهرستانها توانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: افتتاح اداره تعزیرات و کلنگ زنی در برخی شهرستانها نیز امروز انجام میشود.
وی با اشاره به اثرگذاری حضور میدانی شعب ملی سازمان تعزیرات در بسیاری از حوزهها، گفت: این حضور میدانی به تشکیل پروندههای مهم منجر شد.
اصانلو اظهار کرد: در ۵ ماهه ابتدایی امسال تنها در تهران ۶ هزار فقره شکایت بیشتر از مدت مشابه سال گذشته در سامانه سازمان تعزیرات ثبت شده است.
۶۸ هزار و ۳۴۸ میلیارد ریال وصولی سازمان تعزیرات طی ۲ سال اخیر
وی با اشاره به این که در ۲ سال اخیر تنها در حوزه تخلفات صنفی، گرانفروشی بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد ریال وصولی داشتهایم، افزود: در حالی که در مدت مشابه سنوات قبل این عدد ۵۰۰ میلیارد تومان بوده که بیش از ۳ برابر افزایش داشته است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه ایجاد شعب ملی اثرگذاری بسیاری خوبی داشت که اثر آن در اجرای احکام نیز دقیقا مشهود است، گفت: مجموع وصولی سازمان تعزیرات در ۲ سال اخیر ۶۸ هزار و ۳۴۸ میلیارد ریال بوده است.
اصانلو بیان کرد: از نظر سخت افزاری و نرم افزاری با کمبود شدید تجهیزات و کادر اداری مواجه بودیم، اما امیدواریم با کمک سازمان برنامه و بودجه و تأمین بودجه بتوانیم سامانه خود را به شعب متصل و به اهداف تعیین شده دست یابیم.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاهی در سازمان تعزیرات برای اجرای شعار سال اعلامی رهبر معظم انقلاب با دو محور مهار تورم و رشد تولید، گفت: در عین برخورد و نقره داغ کردن متخلفان از تولید و تولیدکنندگان در راستای رشد تولید حمایت می کنیم.
جلوگیری از تعطیلی یکی شرکت تولیدی
رئیس سازمان تعزیرات با اشاره به اینکه رئیس جمهور دو هفته قبل جلسهای برای حل مشکلات و حمایت از واحدهای تولیدی برگزارکرد، گفت: به عنوان نمونه در دولت پیشین ۴ تا ۵ سال شرکت تولیدی به دلیل مشکل حقوقی و تشکیل پرونده در سازمان تعزیرات تعطیل یا نیمه تعطیل میشد که با بازدید رئیس جمهور دولت سیزدهم از این واحدهای نیمه فعال دستور پیگیری و رفع مشکل آنها صادر شد.
اصانلو ادامه داد: وجود این اختلافات و مشکلات حقوقی در پرونده واحدهای تولیدی، موجب تعطیلی شرکتی با ظرفیت ایجاد دو هزار فرصت شغلی تعطیل میشد که با دستور هفته گذشته رئیس جمهور و پیگیریها مشکل حل شد.
وی با اشاره به لزوم رسیدگی سریع به پروندههای قاچاق کالا، افزود: در صورت عدم برخورد قاطع و سریع با قاچاق کالا اثر ضربه به تولید است و سازمان میخواهد در حد وظیفه و ظرفیت موجود و در حوزههای مرتبط در مهار تورم اثرگذار باشد و برای دستیابی به این مهم در حین رسیدگی قاطع به تخلفات با گرانفروشی مبارزه میکند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در مورد فروش بلیط در زمانهای حساس و تخلفات شرکتهای هواپیمایی با بیان اینکه بخشی از مشکلات در رابطه با فروش بلیت هواپیما مربوط به بخش حمل و نقل است، گفت: در این حوزه نیز وزارت راه و سازمان هواپیمایی پیگیریهای موثری انجام داده است.
اصانلو گفت: ۷۰ فروند هواپیما توسط سازمان هواپیمایی در دولت سیزدهم خریداری شده است و وزارت راه وشهرسازی و سازمان هواپیمایی برای حل مشکلات تلاش میکند، اما این امر زمانبر است.
وی افزود: در سازمان تعزیرات یکی از کارکردها ارجاع این موارد به شعب ملی است که در این دوره نیز افرادی در سازمان هواپیمایی مستقر شدند که براساس اطلاعات به دست آمده این امر منجر به تشکیل پروندههای متعدد با جرایم و محکومیتهای سنگین شده است.
جریمه یکی از شرکتهای هواپیمایی به میزان ۲۶ میلیارد تومان
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: در ۵ ماهه ابتدایی امسال ۷ فقره پرونده مهم و ملی در خصوص تخلفات رسیدگی و جرایم سنگینی برای آنها صادر شده است که آخرین مورد از آن به میزان ۲۶ میلیارد تومان است که حکم در ماه گذشته با قطعیت اجرا شده است.
وی با اشاره به قطعی شدن ۷ فقره محکومیت با مبلغ ۱۳۳ میلیارد تومان، گفت: در ۵ ماه ابتدایی امسال ۲ و هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اجرای احکام سازمان وصولی داشته که ۱۳۳ میلیارد تومان در این مبلغ منظور شده است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی فروش بلیتهای چارتری برای اربعین را ممنوع کرده است، افزود: فروش و عرضه بلیت در سامانه مشخصی تعریف شده و تمامی شرکتهای هواپیمایی موظفند بلیتهای خود را در این سامانه به مشتریان ارائه دهند.
اصانلو افزود: سازمان تعزیرات حکومتی برای کمک به سازمان هواپیمایی گشتهای مشترکی برای نظارت بر ارائه بلیتها فعال کرده است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات روز گذشته یکی از شرکتهای هواپیمایی در استان اصفهان را کشف کرد که برخلاف تکلیفی که داشت تعداد زیادی از بلیتها را در قالب چارتری به یک شرکت فولادی واگذار کرده بود و این شرکت نیز با واسطه شرکت دیگری درحال فروش این بلیتها به قیمت ۱۳ میلیون تومان بود، افزود؛ با ورود سازمان تعزیرات ضمن بازداشت فرد واسطه بلیتهای مذکور به قیمت مصوب به مردم ارائه شدند.
رسیدگی و مختومه شدن ۵۱۴ فقره پرونده مهم و ملی در حوزه لبنیات در سال گذشته
اصانلو در خصوص تخلفات شرکتهای لبنیاتی گفت: از سال گذشته وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان ۴ قلم کالا را قیمتگذاری کردند و این موجب شد تا واحدهای تولیدی تصور کنند در فروش سایر محصولات میتوانند بدون ضابطه اقدام کنند.
وی با اشاره به رسیدگی و مختومه شدن ۵۱۴ فقره پرونده مهم و ملی در سال ۱۴۰۱ در رابطه با شرکتهای لبنیاتی، افزود: براساس این رسیدگیها شرکتهای لبنیاتی متخلف به پرداخت هزار و ۴۷۳ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: امسال نیز براساس تعیین و ابلاغ ضوابط از سوی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در این حوزه اقدام میشود.
پلمب بیش از ۲۰ هزار واحد صنفی متخلف در سال ۱۴۰۱
وی در پاسخ به نحوه فعالیت اسنپ فود با اشاره به جدید بودن موضوع، گفت: این موضوع در قالب گشتهای ویژه پیگیری میشود.
اصانلو با اشاره به پلمب بیش از ۲۰ هزار واحد صنفی متخلف در سال گذشته، تاکید کرد: روسای شعب با حضور در محل ارتکاب به تخلف با وجود اختیاری که دارند میتوانند در زمان حضور، حکم پلمب واحد متخلف را صادر کنند.
پلمب یک پارکینگ به دلیل افزایش غیرقانونی دریافت هزینه در مهران
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: به عنوان مثال روز گذشته یک پارکینگ در شهرستان مهران به دلیل افزایش غیرقانونی دریافت هزینه و گرانفروشی، با حکم رئیس شعبه مستقر تعزیرات در محل پلمب شد.
اصانلو درباره نحوه رسیدگی به تخلفات مدارس نیز گفت: تخلفات مدارس موضوعی بود که تعزیرات به آن ورود کرد و برای مدارس معروفی در تهران پروندههایی در شعب سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.
وی افزود: در حال حاضر این پروندهها در حال تحقیقات و کارشناسی هستند و باید گزارشهای سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سازمان مدارس غیردولتی را دریافت کنیم که این امر موجب طولانی شدن فرآیند رسیدگی به این پروندهها شده است.
انتهای پیام/