قائم مقام دادگستری کل استان تهران: پرونده ۱۲ شرکت که متقلبانه اعلام ورشکستگی کرده بودند مورد رسیدگی قرار گرفت

6:47 - 07 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۰۴۲۶
دسته بندی: قضایی ، حقوقی
قائم مقام دادگستری کل استان تهران: پرونده ۱۲ شرکت که متقلبانه اعلام ورشکستگی کرده بودند مورد رسیدگی قرار گرفت
قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۱، اعلام ورشکستگی شرکت‌ها در طی سال‌های قبل مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت که برای ۱۲ شرکت بدلایلی از جمله جعل و یا تقلب در ارائه اسناد، اعلام جرم شد.

خبرگزاری میزان - حاجی رضا شاکرمی قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران به مناسبت هفته قوه قضاییه در برنامه تلویزیونی اظهار کرد: دادگستری استان تهران از طریق سامانه برخط با تولیدکنندگان ارتباط مستقیم دارد و این سامانه با همکاری وزارت صمت درخواست‌های تولیدکنندگان را جمع آوری و پیگیری می‌کند و نهایتا نتایج در همان سامانه برای متقاضیان بارگزاری می‌شود تا تولید کنندگان بتوانند در سریعترین زمان و به صورت برخط مسائل خود را ارائه کرده و مورد پیگیری قرار دهند. 

شاکرمی گفت: مواردی مانند ورشکستگی شرکت یا مشکلات مربوط به ثبت اسناد، بحث ثبت اختراع و یا اگر شرکتی با دستگاه اجرایی مشکلی داشته باشد دادگستری از طریق ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موضوع را مورد پیگیری قرار می‌دهد و با حمایت قضایی و قانونی از تعطیلی شرکت یا واحد تولیدی و توقف خطوط تولید در آن‌ها جلوگیری می‌کند و مشکلات و موانع تولید را رصد و پیگیری‌های قانونی جهت رفع موانع به عمل می‌آورد.

وی افزود: دادگستری استان تهران تلاش کرده تا با حفظ هویت شرکت‌های ورشکسته و ایجاد ثبات در اشتغال کارگران آن ها، به احیا و حفظ شرکت یا کارخانه‌ها در انجام وظایف اداره تصفیه امور ورشکستگی و پیگیری سیاست‌های ستاد اقتصاد مقاومتی کمک‌های موثر کند.

قائم مقام دادگستری کل استان تهران در پاسخ به سؤال مجری برنامه در خصوص ادعای کذب شرکت‌ها در خصوص اعلام ورشکستگی، بیان کرد: در جهت حفظ حقوق عامه و بیت المال و جلوگیری از تضییع حقوق مالباختگان از جمله طلبکاران و بانک‌ها از سال ۱۴۰۱، اعلام ورشکستگی شرکت‌ها در طی سال‌های قبل از طریق معاونت نظارت و پیگیری مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت.

شاکرمی گفت: در نتیجه این بررسی ها، احکام صادره مورد بازبینی قرار گرفت و برخی از احکام صادره خلاف شرع بین تشخیص داده شد و پرونده آن‌ها در جهت طی مراحل قانونی به معاونت قضایی قوه قضاییه ارسال شده است.

وی افزود: علیه ۱۲ شخص و شرکت که بدلایلی از جمله جعل و یا تقلب در ارائه اسناد، درخواست اعلام ورشکستگی ارائه داده بودند اعلام جرم شد.

قائم مقام دادگستری کل استان تهران تصریح کرد: شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی که طبق قانون و با ارائه مستندات مثبت اعلام ورشکستگی می‌کنند، تحت سرپرستی اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران قرار می‌گیرند که بر اساس منویات مقام معظم رهبری و دستور رئیس قوه قضاییه، در سال‌های اخیر حفظ و احیا واحد‌های تولیدی در این اداره مورد پیگیری جدی قرار گرفته است.

شاکرمی با اشاره به احیا ۶۹ واحد تولیدی ورشکسته تا پایان سال ۱۴۰۱ با حمایت‌های دادگستری استان تهران، گفت: در صورت سو استفاده و تقلب در اعلام ورشکستگی نیز برای حفظ حقوق عامه و جلوگیری از تضییع حقوق بانک ها، کارگران و طلبکاران، احکام صادره برای اینگونه پرونده‌ها نیز بازدارنده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *