مسئولیت انفجار تروریستی در مسجد شیعیان برعهده دولت عربستان است
خبرگزاری میزان: در پی انفجار تروریستی در مسجد امام علی ( ع) در شهر قطیف عربستان، خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نوشت: مسئولیت این اقدام تروریستی برعهده دولت ریاض است زیرا فضای سنگینی که بر علیه شیعیان توسط دولت عربستان راه اندازی شده، زمینه چنین اعمالی را فراهم کرده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش سرویس بین الملل ، اسپوتنیک افزود: هر کس پشت پرده انفجار تروریستی در مسجد شیعیان امام علی (ع) شهرک القدیح منطقه قطیف عربستان باشد، مسئولیت این عمل بر دوش دولت این کشور است چرا که فضای سنگینی که بر علیه شیعیان توسط دولت سعودی راه اندازی شده زمینه چنین اعمالی را فراهم می کند و دولت مسئول تامین امنیت شهروندان خود است.
این خبرگزاری در ادامه گزارش خود نوشت: بر اساس توافق میان ملک سعود و محمد عبد الوهاب قرار بر این بود هیچ کدام در کار یکدیگر دخالت نکنند. البته این توافق مربوط به زمانی بود که عربستان غیر از درآمد حج در مکه، منبع درآمد دیگری نداشت که پیروان عبد الوهاب سود بیشتری می بردند. اما با اکتشاف نفت و ثروت های کلان در این کشور، پیروان عبدالوهاب دیگر خود را مقید به توافق قدیمی ندانسته و سهم بیشتری از ثروت این کشور را برای خود می خواستند.
اسپوتنیک در بخش دیگری اضافه کرد: این ثروت فضای ذهنی آنها را از سرزمین حجاز فراتر برد و رویای تسلط بر جهان را در ذهن آنها پروراند. هدف اولیه اینان وحدت کشورهای اسلامی واحیای مجدد خلافت اسلامی بر اساس تفکر های آنها است اما در نهایت هدفشان گسترش تفکر خود در سطح جهان و سلطه بر کل جهان می باشد.
بنابر این گزارش، با اینکه عربستان تلاش زیادی برای دور نگاه داشتن این گروه ها انجام داده و می دهد اما روز بروز این گروه ها به این کشور نزدیک تر می شوند و قطعا خطر آنها برای ثبات و امنیت این کشور به مراتب بیشتر از ایران و شیعیان می باشند. به همان نسبت اینان امروزه برای دیگر کشورهای منطقه از جمله ایران خطر زیادی ایجاد میکنند.
اسپوتنیک ادامه داد: در واقع قمار عربستان در یمن خیلی از تندروها را ناراحت کرد چرا که آنها از عملکرد ضعیف این کشور در مقابله با یمنی ها احساس شرمندگی می کنند و اعتراض ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش به سران عربستان هم بر همین اساس بود.
این رسانه روس همچنین نوشت: عربستان با قمار خود در انتقال و حمایت از این تندرو ها در خارج ، نه فقط خطر را از سرزمین خود دور نکرد بلکه کل منطقه و جهان را به خطر انداخت. امروزه اینان با تجربه هایی که طی سال های اخیر به دست آورده اند به همان نسبت برای خود عربستان تهدید به شمار می آیند. این گروه ها دیگر قبول ندارند که کشورهای دیگر را با موعظه و جنگ با سلاح های سبک و نیمه سنگین فتح کنند بلکه به فکر آن افتاده اند که ملیاردها دلار ثروت و زرادخانه عظیم سلاح های عربستان و دیگر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را برای اهداف خود در اختیار داشته باشند.
"تصور کنیم عربستان و کشورهای دیگر عرب حوزه خلیج فارس در اختیار گروه های تروریستی همچون داعش بیافتد و کل تسلیحات خریداری شده توسط این کشورها در اختیار داعش قرار گیرد. آنوقت چه شرایطی را می توانید برای خاورمیانه و جهان متصور باشید. بر کسی پوشیده نیست که هدف این اعمال تروریستی برهم زدن امنیت داخلی عربستان سعودی می باشد و قطعا اینان نقشه های خبیث تری برای این کشور و دیگر کشورهای منطقه در فکر دارند. اگر سران این کشورها به فکر تدارک این ماجرا نباشند شاید بعدا خیلی دیر باشد."
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *