تهدید ترامپ علیه غزه و همراهی با جنایتهای رژیم صهیونیستی
دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا در تازهترین اظهارات خود در فلوریدا، به اقدامهای نظامی اشاره کرد.
ترامپ روز سهشنبه، ۱۸ دی یک روز پس از تایید رسمی پیروزی او در انتخابات سراسری نوامبر (آبان) ازسوی کنگره، از ملک خود در مار-آ-لاگو سخرانی کرد. این کنفرانس خبری همچنین تنها ۱۳ روز پیش از اینکه ترامپ برای دومین دوره ریاستجمهوری خود در ۲۰ ژانویه (اول بهمن) سوگند یاد کند، برگزار شد.
ترامپ در اظهارات خود به چالشهای داخلی آمریکا اشاره کرد، اما به وضعیت جنگ غزه نیز پرداخت.
ترامپ زمان زیادی را صرف بحث در مورد جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه کرد که در آن حدود ۴۶ هزار فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
رئیسجمهور منتخب آمریکا موضع تندی در قبال غزه اتخاذ کرد و بر آزادی شهرکنشینان بازداشتشده ازسوی مقاومت در غزه تمرکز کرد. رژیم صهیونیستی تخمین میزند که حدود ۱۰۰ شهرکنشین در بازداشت مقاومت غزه هستند.
ترامپ مدعی شد که اگر مقاومت تا زمان روی کار آمدن او این شهرکنشینان را آزاد نکند، نابودی و ویرانی بهپا خواهد شد.
برخی کارشناسان ادعاهای ترامپ را تهدیدی برای مداخله نظامی احتمالی آمریکا در غزه تفسیر میکنند، رویکردی که جو بایدن از آن باوجود افزایش کمکهای نظامی به رژیم صهیونیستی، اجتناب کرده است.
وقتی از ترامپ خواسته شد که منظورش را توضیح دهد، گفت: آیا باید آن را برای شما تشریح کنم؟ اگر آن زندانیها بازنگردند، همهچیز نابود خواهد شد.
رئیسجمهور منتخب آمریکا مدعی شد: اگر تا زمانی که من به قدرت میرسم، (شهرکنشینان زندانی) بازنگردند، جهنم رخ خواهد داد و این برای حماس خوب نخواهد بود و رک و پوست کنده، برای هیچ کس خوب نخواهد بود.
ترامپ این تهدیدهای ادعایی را درحالی مطرح کرد که غزه اکنون نیز درپی حملههای مداوم رژیم صهیونیستی و کمکهای تسلیحاتی بیپایان واشنگتن نابودی و ویرانی را تجربه میکند.
تهدیدی که شوخی بیش نیست
هانی محمود، یک خبرنگار مستقر در نوار غزه تهدیدهای ادعایی دونالد ترامپ را شوخی برای مردم غزه توصیف کرده است.
محمود گفت: به جرات میتوان گفت که ارتش اسرائیل از هر چیزی که ممکن است در سراسر نوار غزه استفاده کرده است. اجماع بین جمعیت آواره فلسطینی این است که غزه به آزمایشگاهی برای ارتش رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: از استفاده از بمبهای قوی، مهمات بهاصطلاح دقیق تا موشکهای شلیکشونده از پهپادها، کل زرادخانه رژیم صهیونیستی در سراسر غزه مستقر شده است. اگر هر لحظه به آسمان نگاه کنید، انواع مختلفی از جنگندهها از هواپیماهای شناسایی و پهپادها گرفته تا بالگردها را خواهید دید.
این خبرنگار تاکید کرد: بنابراین نوع «جهنمی» که دونالد ترامپ در مورد آن صحبت میکند، در حال حاضر برای مردم اینجا بیشتر یک شوخی است، زیرا از هر سلاحی برای کشتن تعداد زیادی از غیرنظامیان استفاده شده است.
- بیشتر بخوانید:
- اروپا دومین تامینکننده سلاح رژیم صهیونیستی
- تجارت مرگ؛ سود آمریکا از درگیریهای نظامی و جنگها
هانی محمود همچنین گفت: فلسطینیها چشم و گوش خود را به یک چیز دوختهاند؛ پایان جنگ رژیم صهیونیستی با آزادی اسیران فلسطینی و پایان کشتار مداوم در غزه.
سامی العریان، مدیر مرکز اسلام و امور جهانی در دانشگاه صباحاتین زعیم استانبول، گفت که تهدید رئیسجمهور منتخب آمریکا مبنی بر ویرانی و نابودی در صورتی که مقاومت بلافاصله شهرکنشینان صهیونیست را آزاد نکند، معنی زیادی ندارد.
العریان اظهار کرد: ترامپ با ذهن امپریالیستی خود فکر میکند که هر وقت چیزی بگوید، مردم تعظیم میکنند و میگویند چشم. با این همه قتلعام و تلفات عظیم در غزه، او دیگر چه خواهد کرد؟
حمایت تسلیحاتی آمریکا از رژیم صهیونیستی برای ارتکاب جنایت در غزه
تهدیدهای ترامپ درحالی مطرح شده که واشنگتن طی جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همواره تسلیحات مورد نیاز این رژیم را برای کشتار تامین کرده است.
وزارت خارجه آمریکا بهتازگی کنگره این کشور را از فروش برنامهریزی شده ۸ میلیارد دلاری (۷.۷ میلیارد یورو) سلاح به رژیم صهیونیستی مطلع کرده است.
بهگفته ۲ مقام آمریکایی ناشناس، برخی از تسلیحات موجود در این بسته میتوانند از طریق ذخایر فعلی آمریکا تامین شوند.
براساس گزارشها، این توافقنامه همچنین شامل مهمات برای جتهای جنگنده و بالگردهای تهاجمی بههمراه گلولههای توپخانه میشود.
براساس گزارشها، رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا پایان سال ۲۰۲۴ بیش از ۲۲ میلیارد دلار کمک نظامی از آمریکا دریافت کرد.
انتهای پیام/