افزایش شمار اسیران فلسطینی به ۸ هزار نفر در سال ۲۰۲۴
جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه به موازات کارزارهای جنایتکارانه این رژیم علیه اسیران فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی ادامه دارد.
عبدالله الزغاری، رئیس باشگاه اسیران فلسطینی سهشنبه، ۱۱ دی اعلام کرد: رژیم اشغالگر اسرائیل بازداشت اداری ۱۰ هزار اسیر فلسطینی را تمدید کرده است؛ وی با اشاره به دستگیری بیش از ۸ هزار فلسطینی ازسوی رژیم صهیونیستی در سال جاری، خواستار آزادی حسام ابوصفیه، رئیس بیمارستان کمال عدوان و کارکنان پزشکی این بیمارستان شد.
کمیسیون امور اسیران فعلی و سابق فلسطینی نیز اعلام کرد که با فرارسیدن فصل زمستان، رنج اسیران فلسطینی در زندان نقب بدتر شده است.
در عین حال، اداره امور اسیران فلسطینی دوشنبه، ۱۰ دی اعلام کرد که پنج اسیر فلسطینی نوار غزه طی ۲۴ ساعت در زندانهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
باشگاه اسیران فلسطینی اعلام کرد که این پنج اسیر در جریان جنگ غزه و آوارگی از شمال این باریکه به سمت جنوب دستگیر شدند.
این نهاد فلسطینی که رژیم صهیونیستی را به انجام اقدام هدفمند برای «قتل» اسیران فلسطینی متهم کرد، تصریح کرد: تعداد اسیران فلسطینی که از آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر سال گذشته در زندانهای اشغالی اسرائیل به شهادت رسیدهاند به ۵۴ شهید که هویت آنها مشخص است، رسیده است؛ ۵۳ نفر از این شهدا از اهالی غزه هستند.
اداره امور اسیران فلسطینی و باشگاه اسیران فلسطینی در بیانیهای مشترک اعلام کردند: آنچه علیه اسیران و بازداشتشدگان میگذرد، چهره دیگری از جنگ نابودسازی است و هدف آن اجرای اعدامها، ترورها و تصفیههای بیشتر علیه اسیران و بازداشتشدگان است.
در این بیانیه آمده است: این تعداد شهدای اسیر بالاترین میزان تعداد شهدای اسارت است و تعداد شهدای اسیر از سال ۱۹۶۷ را که هویتشان مشخص شده، به رقم ۲۹۱ نفر میرساند.
- بیشتر بخوانید:
- مواجهه اسیران فلسطینی با انواع شکنجه در زندان عوفر رژیم صهیونیستی
- شرایط وخیم اسیران فلسطینی در زندان رامون رژیم صهیونیستی
براساس اعلام نهادهای فلسطینی یادشده، «روندی برای پنهان کردن هویت دیگر بازداشتشدگان فلسطینی» وجود دارد.
از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی ۸۹ نفر زن و دستکم ۳۴۵ نفر کودک هستند؛ ضمن اینکه ۳ هزار و ۴۲۸ نفر نیز در بازداشت اداری قرار دارند.
ناظر حقوق بشری یورو مد درپی انتشار خبر شهادت پنج اسیر فلسطینی طی ۲۴ ساعت در زندانهای رژیم صهیونیستی از سازمان ملل خواست، اقدامهای سریعی را برای رسیدگی به این وضعیت انجام دهد؛ این سازمان حقوق بشری همچنین خواستار اعزام هیئت تحقیقاتی بینالمللی برای بررسی جنایتهای تحمیلشده بر اسیران فلسطینی در زندانها و بازداشتگاههای رژیم صهیونیستی شد.
یورو مد همچنین خواستار رسیدگی به جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه اسیران فلسطینی در دیوان بینالمللی کیفری و اخراج گزارشگر ویژه سازمان ملل در موضوع منع شکنجه و رفتارهای ظالمانه به دلیل ناتوانی از اقدام علیه رژیم صهیونیستی شد.
از زمان آغاز نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در نوار غزه در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲)، تعداد جنایتهای شامل قتل عمد، شکنجه، بدرفتاری و ناپدید شدن اجباری اسیران و بازداشتشدگان فلسطینی بهویژه اهالی غزه در زندانهای و بازداشتگاههای رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.
کارشناسان و نهادهای حقوق بشری ماهیت نظاممند و فراگیر این جنایتها و مصونیت کامل مرتکبان آنها، چه در سطوح قضایی، سیاسی، نظامی و یا اجتماعی در رژیم صهیونیستی، جرایم ارتکابی در زندانها و بازداشتگاههای این رژیم را شناسایی کردهاند.
علاوه بر دهها فلسطینی که بر اثر قرار گرفتن در معرض یک یا چند مورد از بیش از ۴۰ شکل شکنجه و بدرفتاری گزارششده ازسوی بازماندگان، دچار آسیبهای جسمی و روانی با عوارض جبرانناپذیر و ناتوان شدهاند، دهها اسیر و بازداشتشده فلسطینی در زندانها و بازداشتگاههای رژیم صهیونیستی در ماههای اخیر به دلیل شرایط سخت بازداشت، شکنجه و بدرفتاری جان خود را از دست دادهاند.
به موازات افزایش بیسابقه کشتار مستقیم و غیرمستقیم اسیران و بازداشتشدگان فلسطینی در زندانها و بازداشتگاههای رژیم صهیونیستی، سکوت مستمر جامعه جهانی در قبال حقایق و گزارشهای مستند قتل، شکنجه، بدرفتاری و تعرض جنسی در مراکز یادشده و همچنین جنایت نسلکشی که تمامی فلسطینیها در نوار غزه، به رژیم صهیونیستی مجوز تداوم ارتکاب جنایت را داده است.
جنایتهایی که ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر نیروهای امنیتی این رژیم علیه اسیران و بازداشتشدگان فلسطینی انجام میدهند، علاوه بر نسلکشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت تمامعیار است؛ این امر بهویژه با توجه به اینکه جنایت رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها بهصورت معمول به قصد نابودی آنها انجام میشود، صورت میگیرد.
انتهای پیام/