مشکل یک واحد تولیدی در شهرستان شاهرود با ۱۳۰ نیروی کار با ورود دستگاه قضایی حل شد
حجتالاسلام والمسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان در گفتوگو با میزان گفت: مقام معظم رهبری سالیان متمادی است که شعار سال را قالب موضوعات «تولید، اشتغال و کارآفرینی» نامگذاری میکنند و توجه جدی مسئولان سراسر کشور برای برون رفت از مشکلات اقتصادی را به اقدامات اثر گذار در این حوزه معطوف داشتند.
وی اظهار کرد: در این باره قوه قضاییه هم اجرای منویّات رهبر معظم انقلاب اسلامی را با تدوین سیاستها و ماموریتهایی در قالب نسخه بروز رسانی شده «سند تحول و تعالی قضایی» در سال جاری و هم در قالب «دستورالعمل پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه» پیگیری و به دستگاههای قضایی سراسر کشور تکلیف کرده است.
رئیس کل دادگستری استان سمنان افزود: با عنایت به این ماموریتها است که در جلسات مختلفِ «پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان سمنان» به مدیران و مسئولان استانی مربوطه گفته شده که برای حمایت از سرمایهگذاریهای مولد و اشتغالزایی، هماهنگی یکپارچه و هم افزایی لازم را داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری با قدردانی از تلاشهای همکاران قضایی شهرستان شاهرود به منظور ایجاد مصالحه در این پرونده، افزود: در جریان دادرسی به دعوی واخواهی شرکت تاک نوین شاهرود به طرفیت شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان، دائر بر فسخ قرارداد و خلع ید از آن شرکت، مذاکرات و تلاشهای ارزشمند همکاران قضایی آن شهرستان در محکمه منتهی به حل و فصل دعوی با ایجاد مصالحه واقع شد.
وی تصریح کرد: نمایندگان طرفین پرونده توافق کردند ابتدا دادنامه اولیه ملغی الاثر شود و در یک بازه زمانی قابل تمدید مفاد توافق جدید منعقده را اجرا کنند تا بدین وسیله از تعطیلی آن واحد تولیدی که دارای بیش از ۱۳۰ نیروی کار مستقیم بوده و از جمله واحدهای صنعتی فعال در شهرستان شاهرود است، جلوگیری به عمل آید.
رئیس کل دادگستری استان سمنان اظهار کرد: رویکرد و باور مهم همکاران قضایی و اداری سراسر استان، پیگیری تمامی مراحل رسیدگی به پروندههای قضایی، حل و فصل دعاوی و شکایات در هر موضوع قابل مصالحه، آن هم با ایجاد صلح و سازش فی مابین طرفین اختلاف است.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری افزود: بنابراین توسعه روشهای حل اختلاف، جایگزین شیوههای رسیدگی قضایی است که از اطاله دادرسی جلوگیری می کند و پروندهها با سرعت بیشتری ختم به صلح و سازش میشود و البته فرهنگ غنی مصالحه در جامعه نیز توسعه مییابد.
انتهای پیام/