آلمان بزرگ‌ترین حامی اروپایی نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

13:30 - 11 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۱۷۲۸
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
آلمان بزرگ‌ترین حامی اروپایی نسل‌کشی رژیم صهیونیستی
اگرچه برخی کشورهای اروپایی انتقادهایی را علیه رژیم صهیونیستی مطرح می‌کنند اما برخی دیگر از جمله آلمان همچنان با مطرح کردن ادعاهای بی‌اساس، نسل‌کشی این رژیم را در غزه توجیه می‌کنند.

خبرگزاری میزان - در اواسط اکتبر، آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان، تا آنجا پیش رفت که یک توجیه برای نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه ارائه کرد و استدلال او یک برداشت دقیق از ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و وزیران افراطی او بود.

آلمان بزرگ‌ترین حامی رژیم صهیونیستی در جامعه اروپایی

به گزارش میدل‌ایست مانیتور، اما جای تعجب نیست که آلمان همچنان بزرگ‌ترین حامی رژیم صهیونیستی در جامعه اروپایی است.

آلمان البته تنها نیست و همه دولت‌های غربی به سرکردگی آمریکا، برترین حامی رژیم صهیونیستی، در طول سال‌ها و تاکنون به حمایت محسوس و سیاسی از این رژیم ادامه داده‌اند.

آنها همچنین تمام تلاش خود را برای محافظت از رژیم صهیونیستی در برابر هرگونه پاسخگویی انجام می‌دهند، حتی در حالی که نسل‌کشی در غزه همچنان شتاب بیشتری پیدا می‌کند و به نقطه نابودی نظام‌مند شمال غزه می‌رسد.

موضع مشترکی در قبال رژیم صهیونیستی در اروپا وجود ندارد

در حالی که کشور‌هایی مانند اسپانیا و ایرلند مواضعی را در انتقاد از رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده‌اند، برخی دیگر همچنان در حال یافتن راه‌هایی برای به تاخیر انداختن هرگونه موضع‌گیری معنادار هستند که می‌تواند این پیام را به تل‌‎آویو ارسال کند که جهان از جنایات وحشتناک این رژیم علیه مردم فلسطین به ستوه آمده است.

به‌تازگی وزیر کار اسپانیا که نقش معاون نخست‌وزیر را نیز ایفا می‌کند، جنایات رژیم صهیونیستی را در غزه نسل‌کشی نامید و بیانیه خود را با این جمله پایان داد که «از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد».

در ماه ژوئن گذشته (خردادماه) درخواست اسپانیا برای پیوستن به پرونده آفریقای جنوبی در دیوان بین‌المللی دادگستری انجام شد و این کشور رژیم صهیونیستی را به نسل‌کشی متهم کرد.

سایر کشور‌های اروپایی، از جمله بلژیک و ایرلند، همین کار را انجام داده‌اند و نشان می‌دهند که کشور‌های اروپایی هنوز تا حدی از استقلال در سیاست خارجی برخوردارند و می‌توانند رفتاری اخلاقی و مغایر با واشنگتن یا موضع جمعی بروکسل داشته باشند.

 صرف‌نظر از الگو‌های آلمان و اسپانیا، برخی دولت‌های اروپایی هستند که برای یک موقعیت متوسط ​​و فاصله مساوی بین نسل‌کشی‌ها و قربانیان نسل‌کشی رقابت می‌کنند و این دسته شامل فرانسه و ایتالیا می‌شود.

هم پاریس و هم رم از حامیان قوی رژیم صهیونیستی و «حق دفاع از خود» برای این رژیم بوده و هستند؛ حق ادعایی که علیرغم ۵۷ سال اشغال فلسطین و حتی در طول نسل‎کشی مداوم، همچنان به تل‌آویو اعطا می‌کنند.

در آغاز جنگ غزه، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و جورجیا ملونی، نخست‌‎وزیر ایتالیا، عجله کردند تا حمایت بی حد و حصری از نتانیاهو ارائه دهند و بار دیگر بر حق ادعایی این رژیم برای «دفاع از خود» و در نتیجه تایید نسل‌کشی مردم فلسطین، تاکید کردند؛ آنها همچنین از رژیم صهیونیستی در جنگ جاری حمایت مادی، اطلاعاتی و سیاسی کردند.

با توجه به این واقعیت که افکار عمومی جهان علیه رژیم صهیونیستی معطوف شدند، شکست نتانیاهو در دستیابی به «پیروزی کامل» در غزه و تلاش ناامیدانه او برای اقدام علیه حزب‌الله لبنان، فرانسه و ایتالیا حمایت کورکورانه خود را زیر سوال بردند.

با وجود این، صحبت درباره تغییر اساسی در موضع اروپا در مورد جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، در بهترین حالت زودهنگام و در بدترین حالت اشتباه خواهد بود.

با این حال، تغییری در حال انجام است و به ریاست اسپانیا، ایرلند، نروژ، بلژیک و دیگران احساس می‌شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *