یکسالگی عملیات طوفان‌الاقصی: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به روایت آمار

12:04 - 15 مهر 1403
کد خبر: ۴۷۹۶۹۴۰
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
یکسالگی عملیات طوفان‌الاقصی: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به روایت آمار
در یک‌سالگی عملیات طوفان‌الاقصی، جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در باریکه غزه به اوج خود رسیده است.

خبرگزاری میزان - عملیات طوفان‌الاقصی در اکتبر سال گذشته (مهر ۱۴۰۲) ازسوی مقاومت فلسطین انجام شد تا گامی مهم برای پایان دادن به جنایت‌های هفت دهه‌ای رژیم صهیونیستی برداشته شود.

رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های اخیر خود در نماز جمعه تاکید کردند: طوفان اقصیٰ و مقاومت یک‌ساله‌ی غزّه و لبنان، رژیم غاصب را به جایی رساندند که مهم‌ترین دغدغه‌اش، حفظ موجودیّت خود است؛ یعنی همان دغدغه‌ای که این رژیم در سال‌های اوّل ولادت نحسش داشت. این بدین معنی است که مجاهدت مردان مبارز فلسطین و لبنان توانسته است رژیم صهیونی را هفتاد سال به عقب برگرداند.

ایشان فرمودند: فلسطینی‌ها از خاک خودشان دارند دفاع می‌کنند، دفاع آن‌ها مشروع است، کمک به آن‌ها هم مشروع است؛ بنابراین همه این حملات، طوفان الاقصی که در سال گذشته همین ایام تقریباً انجام گرفت یک حرکت درست منطقی قانونی بین‌المللی بود و حق با فلسطینی‌ها بود.

شکست رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف جنگ غزه

رژیم صهیونیستی درپی متحمل شدن شکست سنگین اطلاعاتی-نظامی در عملیات طوفان‌الاقصی کارزار گسترده جنایت‌های جنگی و نسل‌کشی خود را علیه ساکنان غزه آغاز کرد.

در یک سال از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی، رژیم صهیونیستی با حمله‌های تجاوزکارانه و نسل‌کشی در باریکه غزه، جنایت‌های گسترده‌ای مرتکب شده است؛ آمار تکان‌دهنده از ۴۱ هزار شهید، ۹۶ هزار مجروح و یک میلیون و ۹۰۰ هزار آواره تنها بخشی از فاجعه انسانی در این منطقه است.

کارشناسان و متخصصان درباره این موضوع اتفاق نظر دارند که رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف جنگ غزه با شکست مواجه شده است.

اکنون و پس از گذشت یک سال از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی، رژیم صهیونیستی تحت حمایت همه‌جانبه کشورهای غربی و در راس آن‌ها آمریکا، با حمله‌های تجاوزکارانه و نسل‌کشی در باریکه غزه، جنایت‌های گسترده‌ای مرتکب شده است؛ آمار تکان‌دهنده از ۴۱ هزار شهید، ۹۶ هزار مجروح و یک میلیون و ۹۰۰ هزار آواره تنها بخشی از فاجعه انسانی در این منطقه است.

جنایت یک‌ساله رژیم صهیونیستی در غزه همچنین منجر به شهادت ۴۱ هزار و ۸۲۵ نفر، از جمله ۱۶ هزار و ۸۹۱ کودک و ۱۱ هزار و ۴۵۸ زن شده است؛ همچنین ۱۱۵ نوزاد تازه متولدشده نیز در این حمله‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

در کنار این آمار، ۱۷۴ خبرنگار و ۸۵ امدادگر نیز به شهادت رسیده‌اند و تلفات کارکنان پزشکی به ۹۸۶ نفر و کارکنان سازمان ملل به ۲۰۳ نفر رسیده است؛ تعداد مجروحان به ۹۶ هزار و ۹۱۰ نفر و تعداد مفقودشدگان به ۹ هزار و ۴۴۴ نفر رسیده است؛ علاوه بر این، بین ۱۷ تا ۱۸ هزار کودک یتیم شده‌اند و ۹ هزار و ۳۱۲ نفر از ساکنان منطقه بازداشت شده‌اند.

حجم بمباران رژیم اشغالگر بر غزه بیش از ۸۰ هزار تن مواد منفجره بوده که باعث تخریب گسترده و آوارگی یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر شده است.

براساس گزارش‌ها، تعداد افراد قطع عضوشده بین ۳ هزار و ۱۰۵ تا ۴ هزار و ۵۰ نفر تخمین زده می‌شود و تلفات مستقیم و غیرمستقیم این حمله‌ها بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر است.

نگاه آماری به جنگ غزه

  • شهدا: ۴۱ هزار و ۸۲۵ نفر (ازجمله ۱۶ هزار و ۸۹۱ کودک و ۱۱ هزار و ۴۵۸ زن)
  • نوزادان تازه متولدشده شهید: ۱۱۵ نفر
  • خبرنگاران شهید: ۱۷۴ نفر
  • امدادگران شهید: ۸۵ نفر
  • کارکنان پزشکی شهید: ۹۸۶ نفر
  • کارکنان کشته شده آژانس سازمان ملل: ۲۰۳ نفر
  • مجروحان: ۹۶ هزار و ۹۱۰ نفر
  • مفقودشده‌ها: ۹ هزار و ۴۴۴ نفر
  • کودکان یتیم: بین ۱۷ تا ۱۸ هزار نفر
  • ساکنان بازداشت‌شده: ۹ هزار و ۳۱۲ نفر
  • آوارگان: یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر
  • حجم بمب‌های ریخته‌شده روی غزه: بیش از ۸۰ هزار تن
  • شمار قطع عضوشده‌ها: بین ۳ هزار و ۱۰۵ نفر تا ۴ هزار و ۵۰ نفر
  • تلفات مستقیم و غیرمستقیم تخمین زده‌شده در غزه: ۲۰۰ هزار نفر

این ارقام تنها بخشی از عمق فاجعه انسانی در غزه است که جامعه بین‌المللی باید نسبت به آن واکنش نشان دهد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *