دهقان: تمام مدارس سنگی کشور را در ۲ سال آینده به مدارس استاندارد تبدیل میکنیم
خبرگزاری میزان - آئین بهرهبرداری و رونمایی از طرحهای ارتقا عدالت آموزشی و پرورشی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با حضور حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان، مراد صحرایی معاون توسعه منابع بنیاد مستضعفان و جمع دیگری از مسئولین صبح امروز دوشنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۳ در اردوگاه امام خمینی(ره) برگزار شد.
محمد بطحائی رئیس مجتمع آموزشی بنیاد علوی در این مراسم بیان کرد: در بنیاد مستضعفان و در حوزه محرومیتزدایی، حوزه سلامت، آموزش و زیر ساختهای آموزشی، مهارت و پرورش هدفگذاری شده است.
وی با اشاره به لزوم تحقق عدالت آموزشی گفت: در بنیاد مستضعفان سه محور اصلی هدفگذاری شده که همگی بر اساس منویات رهبر انقلاب پایهریزی شده است و نخستین محور آن بر کارآفرینی تاکید دارد.
وی در ادامه افزود: در بحث ارتقای بنیه علمی که محور دوم و پایه ماست مناطق محروم متاسفانه از امکانات لازم برخوردار نیستند و دستیابی به عدالت آموزشی محور اصلی کار ما است.
بطحایی هدف سوم بنیاد مستضعفان را بر پایه گسترش سبک زندگی ایرانی اسلامی توصیف کرد که این دست اردوها نیز بر همین اساس بنیان نهاده شده است.
این مقام مسئول حوزه آموزش، گفت: امروز تجهیزات هزار و دویستمین مدرسه در مناطق محروم افتتاح خواهد شد تجهیزاتی که در مسیر هوشمندسازی به بهرهبرداری خواهد رسید.
بطحایی در بخش دیگری از اظهارات خود تاکید کرد: بنیاد مستضعفان سعی دارد تا برنامههایی را اجرا کند که نابرابری آموزشی از میان برداشته شود.
وی با تاکید بر اینکه آموزش نقش شتابدهنده کشور را دارد بیان کرد: اگر ما در آموزش و پرورش تلاش لازم را نداشته باشیم همه تلاشهای دیگرمان بیثمر خواهد بود.
در ادامه این مراسم رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: با تجهیز اردوگاه امام خمینی (ره) ، دانش آموزان را آگاه به الزامات آینده کردهایم.
وی افزود: اگر نظام آموزشی را به تناسب امروز بروزرسانی نکنیم با مشکل مواجه خواهیم شد.
دهقان با اشاره به نشر بسیار زیاد اطلاعات در فضای مجازی تاکید کرد: در نظام آموزشی باید تلاش کنیم دانشآموزان را با مسیر زندگی و شغلی امروز آشنا کنیم.
دهقان در ادامه گفت: ما سعی کردیم رویکردهای خود را با اصول و علم روز و با پرورش مدیران و معلمین خوب بروزرسانی کنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: تمامی مدارس سنگی طی دو سال آینده به مدارس استاندارد تبدیل خواهند شد تا در آینده نزدیک تنها تهران نباشد که از امکانات لازم برخوردار است.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری: نظام اسلامی برای ارتقای قشر فرودست هر چه در توان دارد انجام خواهد داد
آیتالله محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: امروز در دنیا با زنان چه میکنند؟ جمهوری اسلامی ایران یک فرصت است برای زنان.
رئیس دفتر رهبر انقلاب با اشاره به چگونگی به شهادت رساندن شهید عجمیان تاکید کرد: قاتل در دستگاه عدلیه محاکمه و طبق قوانین به اعدام محکوم شد، ببینید چه قائلهای به راه انداختند و فریاد وای از حقوق بشر سر دادند.
وی ادامه داد: در مقابل امروز زنان و کودکان غزه توسط رژیم اشغالگر به خاک و خون کشیده شدهاند اما همه در سکوتند.
نماینده رهبر انقلاب با اشاره به این اردوهای دانشآموزی تصریح کرد: نظام اسلامی برای اینکه قشر فرودست ارتقا یابد هر چه در توان دارد انجام خواهد داد.
گلپایگانی در خاتمه اظهاراتش گفت: حضرت آقا به یکایک شما عزیزان سلام رساند و برایتان توفیق روز افزون از خداوند مسئلت داشتند.
عدالت اجتماعی در گرو عدالت آموزشی است
حمیدرضا خانمحمدی، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نیز در این آیین بیان کرد: در دیدار فرهنگیان با مقام معظم رهبری تاکید شد که با قدرت ببشتر به آموزش و پرورش کمک شود. یک هفته از این تاکید نگذشته بود که رئیس بنیاد مستضعفان به این حوزه ورود کردند تا به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی ادامه داد: امروز ۱۱۰۰ امین کلاس درس را افتتاح خواهیم کرد. این کار بسیار بزرگی است که بنیاد مستضعفان انجام داده است. بنیاد علوی در کنار ساخت مدرسه، امکانات، تجهیزات و تهیه لوازمالتحریر برای دانش آموزان را نیز پیگیری میکند؛ یعنی در کنار مدرسه سازی، مدرسه یاری نیز انجام میدهد.
وی اضافه کرد: عدالت اجتماعی در گرو عدالت آموزشی است. کشوری در هر زمینهها موفق خواهد شد که به آموزش و پرورش توجه کند. توجه به مدارس شبانه روزی نیز یکی از راهبردهای اصلی است که امیدواریم این راه ادامه پیدا کند. مساله مدرسهسازی به ظاهر حل شده است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری داریم.
انتهای پیام/