آمریکا نگران گروهک نفاق شد؛ جزئیات فشار واشنگتن بر آلبانی برای حمایت از منافقین
خبرگزاری میزان – رویدادها و تحولات سالهای اخیر بهویژه سالهای پس از بهاصطلاح آغاز مبارزه ادعایی آمریکا با تروریسم، واقعیت حمایت واشنگتن را از گروهها و سازمانهای تروریستی با هدف سوءاستفاده از آنها آشکارتر کرد.
منافقین از جمله گروههای تروریستی است که زیر چتر حمایت آمریکا به جنایتهای خود علیه مردم ایران ادامه میدهند.
حمایت آمریکا از این گروهک تروریستی با میانجیگری واشنگتن برای یافتن محلی جهت اسکان آنها پس از خروج از عراق، هرگونه تردید درباره حمایتهای همهجانبه آمریکا از این تروریستها که دستشان به خون دستکم ۱۷ هزار ایرانی آلوده است، از بین برد.
بهتازگی رسانه آلبانیایی گزتا ایمپکت در گزارشی فاش کرد که آمریکا در تلاش است تا دولت آلبانی را به پذیرش آنچه واشنگتن حق تجمع و مشارکت سیاسی اعضای گروهک تروریستی منافقین خواند، وادار کند.
براساس این گزارش، آمریکا از دولت آلبانی میخواهد تا روندی را آغاز کند که افرادی که واشنگتن از آنها با عنوان پناهندگان ایرانی یاد میکند، از حق مشارکت در زندگی سیاسی و اجتماعی آلبانی برخوردار شوند.
مبنای درخواست یادشده آمریکا از آلبانی قطعنامه ۲۰ مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۳) سنای این کشور است که به ادعای واشنگتن درپی به صدا درآمدن زنگ هشدار ناشی از تهدیدهای متوجه آوارگان ساکن اشرف ۳، تهیه شد.
قطعنامه یادشده که تد کروز، سناتور ضدایرانی از جمله حامیان آن بوده، با طرح این ادعا که منافقین ساکن اشرف ۳ تحت تهدیدهای فزاینده قرار دارند، درخواستهایی را مطرح کرد که تیرانا مخاطب آنهاست؛ افزایش همکاری آمریکا و آلبانی برای فراهم کردن شرایط لازم جهت حفاظت از اعضای منافقین مستقر در اردوگاه اشرف ۳.
آمریکا در چارچوب قطعنامه یادشده از دولت آلبانی میخواهد که روندی را آغاز کند که اعضای منافقین (که واشنگتن از آنها با عنوان پناهندگان سیاسی و ناراضیهای ایرانی یاد میکند) از حق مشارکت در زندگی سیاسی و اجتماعی در آلبانی برخوردار شوند؛ به نظر میرسد آمریکا پس از مشاهده افزایش تنشها میان منافقین و دولت آلبانی پس از تفتیش اشرف ۳ از سوی پلیس در تابستان گذشته، برای تیرانا خط قرمزی را تعیین کرده است.
سنای آمریکا در قطعنامه یادشده مدعی است که اعضای منافقین ساکن اشرف ۳ باید از حقوق اولیه خود، از جمله آزادی بیان و تجمع و توانایی شرکت در فعالیتهای سیاسی قانونی در آلبانی برخوردار شوند و دولت آمریکا میبایست اقدامهای مناسب و فوری را مطابق با قوانین بینالمللی، برای کمک به آلبانی جهت تضمین و حفاظت از تمام حقوق اساسی ساکنان اشرف ۳ انجام دهد.
از جمله حقوق اولیه ادعایی سنای آمریکا برای اعضای گروهک تروریستی منافقین میتوان به حق حیات، آزادی، امنیت، حمایت از دارایی و آزادی بیان و تجمع اشاره کرد.
جالبتر اینکه سنای آمریکا خواستار بیتوجهی آلبانی به درخواستهای اینترپل جهت استرداد ساکنان اردوگاه اشرف ۳ شده است، زیرا به ادعای واشنگتن اعلانهای قرمز اینترپل برای اعمال محدودیتها و درخواست استرداد منافقین به ایران، درست نیست.
سنای آمریکا در بخشی از قطعنامه ادعایی خود، ضمن محکوم کردن ایران به دلیل مقابله با گروهک تروریستی منافقین و درخواست از دولت آلبانی برای پایان دادن به میزبانی از ساکنان تروریست اشرف ۳، تاکید کرده است که حمایت بینالمللی از گروهک تروریستی منافقین بهویژه از مریم رجوی، سرکرده این گروهک را به رسمیت میشناسد.
- بیشتر بخوانید:
- آمریکا حامی منافقین است
- پشت پرده نمایش وقیحانه مقامهای آمریکایی در مقر تروریستهای آلبانینشین
- حضور سیاستمداران ورشکسته غربی در نشست منافقین/سخنرانی به بهای دریافت دلار
انتهای پیام/