آخرین اخبار انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳/ نامزدها چه گفتند؟
خبرگزاری میزان - انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران برای تعیین رئیس دولت چهاردهم که طبق روال همیشگی قرار بود در سال آینده برگزار شود پس از بروز سانحه بالگرد آیتالله رئیسی و همراهانش و شهادت هشتمین رئیس جمهور ایران یکسال پیش از موعد مقرر طبق برنامهای که ستاد انتخابات کشور منتشر کرده است در تاریخ هشتم تیر سال جاری برگزار میشود.
طبق جدول زمانبندی برگزاری انتخابات ثبتنام از داوطلبان از دهم خرداد آغاز و تا چهاردهم ماه جاری انجام شد.
پس از اتمام فرآیند بررسی صلاحیتها روز گذشته سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد که صلاحیت مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی و محمد باقر قالیباف از طرف شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری تایید شده است.
در ادامه اخبار منتشر شده در رسانهها درباره انتخابات پیشرو را مرور خواهیم کرد.
قاضیزاده هاشمی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه برنامه هفتم بسیاری از اصلاحات زیرساختی قانونی که مد نظر ما است را برآورده کرده است مثل موضوع امنیت غذایی و آب، بحث کریدورها و ترانزیت و امثال اینها، گفت: با توجه به اینکه آغاز دولت چهاردهم با قانون برنامه هفتم همزمان است شاید یکسال باعث جلو افتادن عملکرد دولت میشود.
وی افزود: برنامه هفتم توسعه یک مقدار اصلاحات نیاز دارد، با توجه به تغییراتی که ایجاد شده است مثلا بخشی از قانون مثل کیفیت اینترنت یا اصلاحات پارامتریک که در صندوق بازنشستگی شده است دقیق نبوده یا هدفگذاری دقیق نبوده که است که دولت بعدی باید یک لایحه دو فوریتی به مجلس ارائه کند تا آن اصلاحات انجام شود.
قاضیزاده هاشمی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه من به خاطر حضور در مجلس و همکاری با مجلس تشخیص مصحلت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتم در جریان برنامه پنجم، ششم و هفتم بودم، گفت: برنامههای پنج ساله سابقه قبل از انقلاب هم دارد و به طور کلی تصویب قوانین قبل و بعد از انقلاب با مشکلاتی روبهرو بوده است و میزان عملکردشان زیر ۵۰ درصد بوده است هرچند یک ضرورت است.
وی افزود: برای اهداف بلندمدتی داریم باید در مقاطع ۵ ساله اولویتها را روشن کنیم و به تدریج حرکت کنیم. برنامه دولت خانواده پیوستی به برنامه هفتم است.
محسن رضایی در توییتی نسبت به توطئه دشمنان برای ایجاد اختلاف بین نامزدهای جبهه انقلاب هشدار داد و نوشت: حال که مشخص شده رباتهای منافقین و موساد، دستور کار ایجاد نفاق و اختلاف میان نامزدهای انقلابی را برای جلوگیری از اجماع، دنبال کرده اند، از زمین بازی بد اخلاقیهای برنامه ریزی شده دوری کنید. کار برای خدا و مردم با بداخلاقی سازگار نیست.
جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بعد از گرفتن کارشناسی ارشد مراحل استخدامی وزارت خارجه را طی کردم و طی مدتی معاون و رئیس یک اداره در وزارت خارجه شدم و پس از مدتی هم معاون وزیر، افزود: رئیسجمهور باید بداند دستوری که صادر میکند در پایان چه کسانی باید آن را اجرا کند و چه فرجامی پیدا میکند.
وی گفت: سال ۶۸ وارد وزارت خارجه شدم و سال ۸۶ دبیر شورای عالی امنیت ملی شدم.
پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در فضای مجازی در پاسخ به پرسشی درباره حضور اتباع بیگانه در ایران اظهار کرد:
دولت من انشالله سه اقدام همزمان را در رابطه با مهاجرین افغانستانی پیش میبرد؛
١- انسداد کامل مرزها و جلوگیری از مهاجرت بیشتر که مسوولین محوری با وزارت کشور خواهد بود.
٢- ساماندهی مهاجرین موجود. نباید انکار کرد که تعداد زیادی از برادران افغان نقش موثری در اقتصاد ایران دارند یا در جنگ تحمیلی و ... فداکاری کرده اند، ولی حضور آنها در ایران باید ساماندهی شده و با انضباط باشد. (وظیفه وزارت کشور و وزارت اطلاعات)
٣- مذاکره با کشورهای اروپایی برای پذیرش بخشی از مهاجرین (و یا حداقل تقبل هزینههای حضور آنها در ایران). غرب باید مسئولیت آنچه در افغانستان انجام داده و منجر به مهاجرت میلیونها افغانستانی شده است را بپذیرد. دلیلی ندارد که مردم ایران هزینه سیاستهای غلط دیگران را بپردازند.
جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع طلاب و روحانیون قم گفت: در مورد تعدد کاندیداهای جبهه انقلاب باید صحنه را شناخت.
وی افزود: این مهم است که بدانیم میدان چیست و چگونه نقش آفرینی کرد که به نفع جبهه انقلاب باشد و فعلا در حال صحبت در این زمینه هستیم.
مسعود پزشکیان در توییتی نوشت: در دولت من ضمن تاکید بر یکپارچگی سرزمینی و سیاسی، به تنوع فرهنگی در ایران احترام گذاشته خواهد شد.
ستاد انتخابات صداوسیما در اطلاعیهای اعلام کرد: نظرسنجی هایی را که در فضای مجازی و کانالها و سایتها به رسانه ملی نسبت داده میشود، تکذیب میکنیم و فقط و فقط نظرسنجیهایی را از جانب سازمان صدا و سیما معتبر میدانیم که بصورت رسمی توسط مرکز تحقیقات این سازمان منتشر میشود؛ در غیر این صورت، مرکز تحقیقات صدا و سیما اعتبار نتایج این نظرسنجی های ادعایی را تایید نمیکند.
مهر نوشت: محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، کار خود را به عنوان قائم مقام ستاد انتخاباتی پزشکیان آغاز کرد.
حسین دلیریان، سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در توییتی نوشت: حجم زیادی از کاربران توییتر که علیه نامزدها محتوای توهینآمیز منتشر کردهاند ربات هستند.
تسنیم نوشت: «باهنر» قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین از حمایت این تشکل سیاسی از محمدباقر قالیباف در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری خبر داد و گفت: ستاد انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین تشکیل و به موازات آن نیز ۳۱ ستاد استانی جامعه اسلامی فعال خواهد شد.
در آستانه برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، معاونت سیما در آغازین روزهای وقوع سانحه شهدای خدمت در کوتاهترین زمان هماهنگ و هم راستا با ستاد انتخابات سازمان صداوسیما با راه اندازی ستاد انتخابات سیما، دبیرخانه و تشکیل کمیتههای هشت گانه، تمهیدات رسانهای و اقدامات اجرایی معاونت سیما در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.
بر این اساس مراکز تولیدی سیما، شبکههای تلویزیونی، مرکز تولید و فنی و مدیریتهای ستادی با همه ظرفیت، برنامه اجرایی ابلاغ شده را دنبال میکنند.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات سیما؛ شبکههای تلویزیونی و مراکز تولیدی سیما با هدف آگاهی بخشی به مردم و رسیدن به انتخاب اصلح، برنامههای متنوعی را در قالب ساختارهای مختلف برنامه سازی تدارک دیده اند که در ادامه این گزارش به تفکیک شبکه به معرفی آنها پرداخته شده است.
شبکه یک
برنامه «جریان» به تبیین شاخصهای رئیس جمهور و انتخاب اصلح میپردازد. این برنامه هر شب ساعت ۲۰:۰۰ روی آنتن میرود.
همچنین برنامه «پایش» نیز با حضور نامزدهای انتخاباتی ساعت ۲۲:۴۵ روی آنتن میرود. برنامه «صبح بخیر ایران» نیز هر روز ساعت ۶:۰۰ صبح با رویکرد انتخاباتی پخش میشود.
مستندهای «سفر استانی شهید جمهور» هر روز ساعت ۱۹ نیز در جدول پخش این شبکه قرار دارد.
۵ مناظره حدود ۴ ساعته زنده نیز از شبکه یک سیما پخش میشود. همچنین برنامه «با مردم»؛ با حضور نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری نیز از شبکه یک سیما روی آنتن میرود.
شبکه دو
ویژه برنامه «زمانه» با محوریت موضوع «انتخابات ریاست جمهوری» هرشب حوالی ساعت ۲۳ پخش میشود. این برنامه به میزبانی المیرا شریفی مقدم به بررسی و مرور آخرین خبرها و گفتگوهای داغ انتخاباتی میپردازد.
برنامههای «صبحانه ایرانی»، «پاورقی» و «نوسان» ساعات ۷:۰۰، ۱۹:۴۵ و ۲۱:۰۰ نیز با رویکرد انتخابات روی آنتن میروند.
برنامه «خط سوم» نیز به صورت زنده با حضور نماینده نامزدهای انتخاباتی حول ایدههای اصلی آنها در خصوص موضوعات مهم حوزه زنان و خانواده حوالی ساعت ۲۳:۰۰ روی آنتن میرود.
شبکه سه
برنامه «سیاست خارجه» از روز پنجشنبه ۲۴ خرداد تا چهارشنبه ۳۰ خرداد با حضور کاندیداهای ریاست جمهوری، از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ روی آنتن میرود.
همچنین برنامه «سلام صبح بخیر» نیز در این ایام با رویکرد انتخابات روی آنتن میرود.
شبکه چهار
مجموعه برنامه گفتگو محور «مادرم ایران» درباره مسائل و چالشهای کشور با حضور فرهیختگان روستایی و معلمان از شبکه چهار پخش میشود.
این برنامه در هر قسمت با برقراری ارتباط اینترنتی با دو کارشناس، میکوشد با نظرخواهی و دریافت دیدگاههای روستائیان و فرهنگیان برای مسائل و چالشها، راهحلهای کاربردی ارائه دهد.
«مادرم ایران» روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۷ به مدت ۳۰ دقیقه از شبکه چهار پخش میشود.
«تقاطع» نیز برنامهای زنده و گفتگو محور است که با توجه به نیاز جامعه در هنگامه انتخابات ریاست جمهوری، موضوعات اساسی کشور را، با تضارب آرای طیفهای مختلف جامعه اعم از اندیشمندان و نخبگان و مشارکت عامه مردم، به بحث میگذارد.
«تقاطع» به مدت ۱۶ شب، هر شب ساعت ۲۲:۳۰ تا دو روز مانده به انتخابات از شبکه چهار پخش میشود.
شبکه نسیم
شبکه نسیم با ویژه برنامههای «نسیما»، «نسیمی شو» و «نسیم آرا» انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری را پوشش میدهد.
دوربین مخفی «نسیما» با حضور در بین مردم از انتخابات سخن میگوید و نظرات مردم را در این باب جویا میشود.
همچنین بخشهای برنامه «نسیمی شو» به انتخابات چهاردهم خواهد پرداخت و برنامه «نسیم آرا» با پخش زنده انتخابات در روز هفتم و هشتم تیر ماه از شبکه نسیم به روی آنتن میرود.
شبکه تهران
برنامه زنده «تهران ۲۰» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰:۰۰ با حضور نمایندگان هر نامزد و پرداخت به برنامههای آنها در مورد مسائل کلان استان تهران روی انتن میرود.
برنامههای «سلام تهران» و «به خانه بر میگردیم» نیز با رویکرد انتخابات روی آنتن میرود.
«در شهر» و «در استان» با ارتباط زنده در روز برگزاری انتخابات به گزارش و پوشش تصویری برگزاری انتخابات در پایتخت و شهرستانهای استان تهران میپردازد. همچنین پخش برنامه به صورت زنده در روز انتخابات از دیگر تدارکات این شبکه است.
شبکه آموزش
شبکه آموزش با برنامههای «دوربین ۷» و «مثبت آموزش» با هدف آشنایی مردم با انتخاب درست با دعوت از کارشناسان این حوزه، خانوادهها را با ضرورت انتخاب درست و صحیح آشنا میکند.
برنامه «مثبت آموزش» با توجه به هدف شبکه آموزش که فرصت برابر آموزشی و توجه به عدالت آموزشی است، به بخشهای مختلف فرهنگی، سواد آموزشی، سواد مالی، سواد رسانه، سواد اجتماعی به صورت کارشناسی و گفتارها و داستانهای کوتاه آموزشی، سلامت دانش آموزی و کارشناسی سلامت محور و ... میپردازد.
برنامههای «مثبت آموزش» هر روز از ۸ صبح تا ۱۸ به صورت متناوب و در پانزده دقیقه پایانی هر ساعت و «دوربین ۷» هر روز حوالی ساعت ۱۲:۱۰ و ۲۰:۳۰ از شبکه آموزش سیما پخش میشوند.
شبکه قرآن و معارف
برنامه گفتگو محور «آرمان» با حضور کارشناسان مختلف به تبیین و بررسی دیدگاههای کاندیداها در خصوص موضوعات فرهنگی و معارفی میپردازد. این برنامه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ پخش میشود.
برنامه «بینا» نیز با موضوع مردم سالاری دینی و انتخاب حکیمانه با حضور کارشناسان حوزوی و دانشگاهی روزهای یک شنبه و سه شنبه ساعت ۲۱:۳۰ بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما میرود.
در برنامه گفتگو محور «مهنا» هم یک نماینده خانم از طرف هر نامزد انتخاباتی پاسخگوی سوالات و دغدغههای شش دختر فعال اجتماعی در خصوص برنامههای نامزد دولت آینده برای دختران جوان خواهد بود. این برنامه از اول تیر ماه در جدول پخش شبکه قرآن قرار میگیرد.
همچنین پوشش حضور پرشور مردم ایران اسلامی در شعبات مختلف رای گیری در روز ۸ تیر، به صورت زنده از قاب شبکه قرآن و معارف سیما پخش میشود.
پخش مستندهای مختلف در باب انتخابات و میان برنامههای تبلیغاتی از دیگر برنامههای شبکه قرآن و معارف سیما در خصوص چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.
شبکه نمایش
شبکه نمایش با پخش فیلمهایی با موضوع انتخابات با مخاطبان خود همراه است. فیلمهای از جمله «نیوتن» و «یک روز جمعه» که در ساعات مختلفی در جدول پخش این شبکه قرار گرفته اند.
همچنین میان برنامهها و زیرنویسهای انتخاباتی نیز روی آنتن شبکه نمایش میرود.
شبکه افق
برنامههای «به افق فلسطین» هر روز ساعت ۲۰:۰۰ و «جهان آرا» روزهای زوج ساعت ۲۲:۰۰ به انتخابات میپردازند.
همچنین برنامه «شهید جمهور» نیز با بررسی فرد اصلح به موضوع انتخابات ورود پیدا میکند. این برنامه روزهای فرد ساعت ۲۲:۰۰ پخش میشود.
پخش مستندهایی متناسب با انتخابات نیز در دستور کار شبکه افق قرار دارد.
شبکه سلامت
شبکه سلامت با برنامههای گفتگو محور و زنده «مثبت سلامت» و «کشیک سلامت» ساعت ۱۳:۳۰ و ۲۰:۰۰ با حضور نماینده کاندیداهای ریاست جمهوری در مورد حوزه سلامت به گفتگو مینشیند.
همچنین برنامه «مناظره» کاندیداهای ریاست جمهور با رابط ناشنوایان به صورت زنده از شبکه سلامت سیما نیز پخش میشود.
شبکه مستند
مجموعه مستند ۲۸ قسمتی «آن سوی سفر» درباره دستاوردها و خدمات دولت سیزدهم میباشد که جنبه تشویقی برای حضور در انتخابات خواهد داشت. این مجموعه هر روز ساعت ۱۹:۰۰ پخش میشود.
مجموعه مستند ۱۲ قسمتی «انتخاب خدمتگزار» سعی دارد تا در هر قسمت در کنار تعریفی ساده از یک حرفه، انتظارات صاحبان آن حرفه را از دیدگاه رئیس جمهور آتی از زبان ایشان بیان کنند. این مستند هر روز ساعت ۲۰:۰۰ روانه آنتن خواهد شد.
مستند «گشت آورد» که گشت زنی برای بررسی مسائل و دغدغههای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی روز کشور و ارائه راه حل برای آنهاست. این مستند پنجشنبهها ساعت ۲۰:۳۰، جمعه ساعت ۱۲:۳۰ و دوشنبه ساعت ۲۲:۳۰ پخش میشود.
مجموعه مستند «مناظره» که به تاریخچه فرآیند و بررسی آداب و رسوم مناظرات گروهها و احزاب مختلف بعد از انقلاب میپردازد، روزهای زوج ساعت ۱۸:۰۰ پخش میشود.
مستند کوتاه «آق سو، شعبه ۲۳» روایتی متفاوت درباره ارسال صندوقهای آرای رأی به مناطق کوهستانی و صعب العبور که اهمیت و تاثیر گذاری بسزایی در رأیهای مردمی را نشان میدهد، در مرحله آماده سازی پخش میباشد.
مستند «تمرین برای حضور» درباره انتخابات دانش آموزی در مدارس سراسر کشور که فضایی دغدغهمند و شاد برای تربیت نسل آینده کشور در نظر گرفته شده است، آماده پخش میباشد.
مستند «شناسنامه» به بررسی چگونگی ثبت وقایع حیاتی در تاریخ ایران و همچنین نقش «شناسنامه» به عنوان مهمترین سند هویتی هر شخص در جامعه میپردازد که برای پخش مرحله آماده سازی و پخش میباشد.
همچنین میان برنامههایی شامل بیانات حضرت امام رحمة الله علیه و مقام معظم رهبری مدظله العالی درباره شرکت مردم در انتخابات، نماهنگهای ملی و انتخاباتی و... برای پخش در نظر گرفته شده است.
شبکه ورزش
برنامه زنده «دست اول» با موضوع انتخابات در حوزه ورزش ساعات ۱۵ و ۲۰ پخش میشود.
همچنین «کادر فنی» روزهای سه شنبه و چهارشنبه حوالی ساعت ۱۸:۰۰ و میان برنامههای «ایران قهرمان» در ایام انتخابات روی آنتن شبکه ورزش میرود.
شبکه امید
برنامه «پای کار ایران» به تهیه کنندگی علی بازی از شنبه ۲۶ خرداد تا جمعه ۸ تیر و روز انتخابات روی آنتن شبکه امید میرود. این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با اجرای صادق تربتیان و علی مرادخانی با مخاطبان شبکه امید در انتخاب رییس جمهور اصلح همراهی میکند.
برنامه «اولی ها» با نگاهی طنز به اهمیت مسئولیت اجتماعی و سواد سیاسی نوجوانان نسبت به اولین و مهمترین انتخاب آنها در شکل گیری سرنوشت ایران اسلامی میپردازد.
این برنامه هر روز ساعت ۱۳:۱۵، ۱۹:۴۵ و ۲۳:۴۵ روی آنتن شبکه امید میرود.
مجموعه مستند «سفر قند ۵» با موضوع انتخابات در ۶ قسمت ۳۰ دقیقهای شنبه تا سه شنبه ساعت ۱۱ پخش میشود. همچنین انیمیشنهای «ماجراهای آقای شهروندی»، «انتخاب من» و «شکرستان تی وی» نیز با موضوع انتخابات در جدول پخش این شبکه قرار دارد.
برنامه «ایران سرود» با پخش سرودهای ملی، میهنی گروههای سرود سرار کشور و توجه به اقوام ایرانی و فرهنگ بومی و محلی هر شب ساعت ۲۱:۴۵ روی آنتن میرود.
برنامه زنده «چله خدمت» نیز هر روز ساعت ۱۹ با موضوع اهمیت خدمت به کشور و خادمان نوجوان روی آنتن میرود.
مرکز تولید و فنی سیما
مرکز تولید و فنی سیما به عنوان بازوی اجرایی ستاد انتخابات معاونت سیما با آماده سازی، تجهیز و به روز رسانی فنی استودیوهای تلویزیونی، در راستای برگزاری هر چه بهتر برنامههای انتخاباتی شامل مناظرههای تلویزیونی، میزگردهای تخصصی و سایر برنامه ها، اقدامات قابل توجهی انجام داده است.
این مرکز با برنامه ریزی دقیق و بر اساس زمان بندی مهندسی شده اقدامات جهادی در کوتاهترین زمان را در راستای آماده سازی استودیوها انجام داده است که شامل ساخت و اجرای دکورهای مناظره و برنامههای انتخاباتی و مراسم قرعه کشی، برگزاری جلسات هماهنگی، تجهیزات لازم جهت به روز رسانی زیرساخت استودیوهای مرتبط با انتخابات، احداث اتاقهای گریم و بسیاری اقدامات دیگر است.
مرکز سیمرغ
طبق اعلام ستاد انتخابات سیما مرکز سیمرغ متولی تولید برنامه میزگردهای تخصصی درباره انتخابات شده است.
در میزگردهای تخصصی برای هر نامزد، سه میزگرد تشکیل میشود که در هر میزگرد، سه کارشناس در حوزه تخصصی با نامزد مورد نظر گفتگو میکند و نظرات و برنامه ریزیهای آن نامزد را در آن موضوع تخصصی مورد چالش قرار میدهند.
محورهای موضوعی پیش بینی شده برای میزگرد ها، شامل موضوعات اقتصادی، فرهنگی ـ اجتماعی و سیاسی است.
استودیوهای این میزگردها تپه صبا بوده و مرکز سیمرغ به محض اعلام ماموریت، با هماهنگی مرکز تولید و فنی سیما به آماده سازی استودیو و نصب دکور با توجه به فرصت کم موجود پرداخته است.
در حوزه محتوایی مسئولیت این میزگردها با ستاد انتخابات سازمان صدا و سیما با کمک و همراهی معاونت سیما است. به لحاظ این که در این سالها معاونت سیما برنامههای تخصصی در این سه موضوع داشته است، مقرر شد که برنامهها در ذیل عناوین شاخص اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ـ اجتماعی این معاونت در شبکههای مختلف قرار بگیرد. به همین جهت در حوزه اقتصادی برنامه «پایش» شبکه یک، در حوزه فرهنگی ـ اجتماعی برنامه «خط سوم» شبکه دو و در حوزه سیاسی شبکه سه با تمرکز بر مواضع و نظرات برنامههای نامزدها در حوزه سیاست خارجی مطابق با کنداکتور مصوب روی آنتن میروند.
مرکز آثار کوتاه سیما (تاک)
تولید محتوای مرتبط با انجام انتخابات زود هنگام، تولیدات دستاوردهای گوناگون بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تولیدات مربوط به دستاوردهای دوران کوتاه ریاست جمهوری رئیس جمهور شهید برای نشان دادن مسیر صحیح، کلیپهای سخنان رهبری، آنونسهای جامع و آثار تهییجی از محورهای این مرکز برای تولیدات کوتاه میباشد.
تولیدات انجام شده برای انتخابات زود هنگام شامل اینفوگرافی «اصل ۱۳۱ قانون اساسی و مطلع دستور مقام معظم رهبری به معاون اول رئیس جمهور برای ادامه کار دولت و انجام انتخابات» و موشن گرافی شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در قانون اساسی برای پخش در زمان ثبت نام داوطلبان؛ تولیدات انجام شده برای دستاوردهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شامل موشن گرافی «همچنین ایران» و مجموعه نماهنگهای «ایران است اینجا» و تولیدات انجام شده برای دستاوردهای دوران کوتاه ریاست جمهوری رئیس جمهور شهید شامل دو مجموعه «این راه ادامه دارد» از تولیدات مدیریت آثار کوتاه در قالب کلاژموشن و «ماجرایهای امید» با همکاری شورای اقتصاد سیما در قالب موشن گرافی که با هدف نمایش دستاوردهای دولت سیزدهم در حال تولید است، میباشد.
«کلیپهای سخنان رهبری»، آنونسهای جامع معرفی برنامههای منتخب مرتبط با انتخابات و آثار تهییجی دیگر مواردی از محورهای تولید در این مرکز برای ایام انتخابات به شمار میآیند.
مرکز صبا
پویانماییهایی با مضمون انتخابات و تاثیر مشارکت حداکثری در سرنوشت مردم که در مرکز پویانمایی صبا تهیه و تولید شده اند، از شبکههای سیما پخش میشود.
پویانماییهای «ماجراهای آقای شهروندی»، «آقا معلم و بچه ها»، «شکرستان» و «انتخاب من» ویژه انتخابات پخش میشود.
طی این دیدار که عصر روز چهارشنبه با حضور محمد باقر نوبخت، دبیر کل حزب اعتدال و توسعه و روسای ارکان برگزار شد، تصمیم گرفته شد تا تمامی ظرفیتهای بالقوه حزب حزب اعتدال و توسعه در جهت پیروزی مسعود پزشکیان در کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ به کار گرفته شود.
ضمن قدردانی و استقبال مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ازظرفیتها و امکانات به کار گرفته شده از سوی حزب اعتدال و توسعه، سید علی آقازاده به عنوان رییس ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه و مسئول هماهنگی با ستاد مرکزی پزشکیان معرفی شد.
انتهای پیام/
هر ۶ نامزد انتخابات، امروز میهمان رسانه ملی خواهند بود.
مصطفی پورمحمدی در برنامه «میزگرد سیاسی» از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶
سعید جلیلی در برنامه «صف اول» از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۸:۳۰
علیرضا زاکانی در برنامه «با مردم» در شبکه یک از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹
محمدباقر قالیباف در برنامه «میزگرد فرهنگی» از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در برنامه گفتگوی ویژه خبری از ساعت ۲۲ تا ۲۲:۴۵
مسعود پزشکیان در برنامه میزگرد اقتصادی از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ به بیان برنامه های خود خواهند پرداخت.
سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در برنامه گفت وگوی ویژه خبری چهارشنبه ۲۳ خرداد ماه با موضوع دولت چهاردهم و برنامه پنج ساله هفتم به تبیین برنامههای خود در این رابطه پرداخت و گفت: تقریبا از برنامه پنجم توسعه که بخش سیاسی آن را عهده دار بودم و پس از آن برنامه ششم به دلیل عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و اکنون نیز در برنامه هفتم به دلیل اینکه عضو هیئت عالی نظارت مجمع هستم برنامه هفتم را کامل دنبال کرده ام.
وی ادامه داد: یکی از وظایف هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام این است که برنامه هفتم توسعه را از جهت مغایر بودن با سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری بررسی کند؛ بر این اساس همه بخشهای برنامه هفتم را مطالعه و بررسی کردم و حتی مواردی که مغایرت داشت در هیئت عالی نظارت مورد بحث و بررسی قرار گرفت، بسیاری از آنها اصلاح و از جهت انطباق با سیاستهای رهبری انقلاب مورد توجه و بررسی قرار گرفت.
جلیلی با بیان اینکه نسبت به برنامه هفتم اشراف دارم، اظهار داشت: همزمانی آغاز به کار دولت با آغاز برنامه هفتم فرصت مغتنمی است چرا که دولت کار خود را با برنامهای که مورد وفاق در کشور قرار گرفته است شروع میکند. برنامه هفتم توسعه تصویب و تبدیل به قانون شده و امروز مبنا و منشور کار ۵ سال آینده کشور است.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تاکید کرد: لازمه پیشرفت و جهش کشور داشتن برنامه و باور داشتن به برنامه است؛ دولت وقت در سال ۹۲ اعتقادی به برنامه نداشت لذا فقط ۳۰ درصد آن اجرا شد و رشد منفی و صفر داشتیم که دلیل آن نبود برنامه است.
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه با مردم، برنامههای انتخاباتی خود را تبیین کرد.
حجتالاسلام پورمحمدی گفت: یازده سالم بود که با مقام معظم رهبری آشنا شدم و این آشنایی بعد از انقلاب نیز ادامه یافت. در خرداد سال ۶۰ دادستان انقلاب بودم و بعد از آن به عنوان بازپرس ویزه به تهران آمدم و خدمت امام بودم و بیش از ۴۵ دقیقه گزارش و جلسه با ایشان داشتم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری افزود: توضیحات زیادی از وضعیت و رسیدگیها داشتم و امام موثر شدند و همان نیز منجر به فرمان ۸ مادهای ایشان شد؛ و از مردم میخواهم این ۸ فرمان را بخوانند که مهمترین پیام آن دفاع از متهمان و زندانیان و مردم بود.
علیرضا زاکانی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه صف اول، عملکرد و برنامههای خود را برای شرکت در این دوره از انتخابات تشریح کرد.
زاکانی گفت: بنده متولد تهران هستم. ۱۲ اسفند ۱۳۴۴ و در بین میدان شوش و میدان خراسان، اتابک لرزاده میگویند. طبعا قبل از انقلاب ما سنی نداشتیم مثلا حدود یازده سال و نیم مان بوده که انقلاب شده و انقلاب که به پیروزی رسید ما اصلا حیات سیاسی مان بعنوان یک نوجوان در بستر تظاهرات و در بستر کارکردهای انقلاب اسلامی شکل گرفت. بعد از انقلاب هم توجه به حفظ این دستاورد موضوعیت داشت، لذا انقلاب یک فصلی شد بین قبل از انقلاب و بعد از انقلاب در زندگی ما و بنده حدود ۱۵ سال و دو سه ماهم بود در همان ماههای اول جنگ توفیق داشتم به منطقه رفتم، آن زمان جنگهای نامنظم بود. برای ما شهید چمران هم یک اسطوره بود و هست.
تا پایان جنگ خدا توفیق داد بیش از ۶۲ ماه ما در منطقه بودیم، عمده اش هم من در واحد تخریب و واحد اطلاعات عملیات بودم یعنی تا قبل از این که دستم آسیب نخورده بود در واحد تخریب بودم، وقتی که دستم آسیب خورد و توفیق جانبازی نصیبم شد آمدیم در واحد اطلاعات عملیات؛ مسئولیتهای مختلف هم داشتم، یعنی از مسئول واحد اطلاعات عملیات محور نجف ۳ گرفته تا مسئول گردان یا قائم مقام اطلاعات عملیات لشگر ۲۷ و در یک فرصتی هم مسئول محور این لشکر بودم؛ لذا خدا توفیق داد در بهترین دوره زندگی مان در بهترین نقطه در خدمت به دین و میهن قرار بگیریم.