افزودن بخش «خاطرهنگاری» به جشنواره شعر ترکی-آذری رضوی
خبرگزاری میزان - طبق اعلام ستاد خبری بیست و یکمین دوره جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع)، کارگاه کارگاه شعر ترکی – آذری رضوی که به مدت ۲ ساعت برگزار شد، میزبان شاعران پیشکسوت و جوان، آقایان و بانوان، تُرک زبان و کُرد زبان شیعه و اهل سنت بود.
سعید سلیمانپور، دبیر علمی هجدهمین جشنواره شعر رضوی به زبان ترکی آذری، به عنوان مدرس در این کارگاه حضور یافت و به بررسی موضوعاتی، چون ماهیت شعر آیینی و اهل بیت (ع)، ویژگیهای شاعران آیینی و نقش آنها در انعکاس حقایق اسلام و دفاع از حریم خاندان نبوت پرداخت.
همچنین در این نشست به تحلیل و بررسی اشعار شاعران متعهد و معاصر اهل بیت (ع) مانند فرزدق، کُمیت اسدی، سید حِمیَری و دِعبِل خُزاعی پرداخته شد.
از سوی دیگر در این کارگاه، شرکتکنندگان به قرائت اشعار و نقل خاطرات خود در رابطه با عنایت حضرت امام رضا (ع) پرداختند.
یکی از نکات برجسته جلسه، پیشنهاد افزودن بخش مسابقه خاطرهنگاری از تجربیات افراد در رابطه با عنایات و کرامات امام رضا (ع) به جشنواره سالانه رضوی بود.
این پیشنهاد که توسط یکی از حاضران مطرح شد، با استقبال گرم شرکتکنندگان روبرو شد و به عنوان یک ایده جذاب برای افزایش تعامل و مشارکت در جشنواره مورد توجه قرار گرفت.
دبیر علمی هجدهمین جشنواره شعر رضوی در این باره اظهارکرد: این پیشنهاد میتواند فرصتی برای شنیدن داستانها و تجربیات شخصی افراد در رابطه با امام رضا (ع) فراهم آورد و به اشتراکگذاری این خاطرات در میان جامعه کمک کند.
سلیمانپور همچنین تأکید کرد: شعر رضوی نه تنها باید حال و هوای اوضاع اجتماعی امروزی را منعکس کند، بلکه باید به عنوان صدای مظلومیت و مقاومت در برابر ظلم و ستم نیز شناخته شود.
دبیر علمی هجدهمین جشنواره شعر رضوی به زبان ترکی آذری بیان کرد: این کارگاه نشان داد که شعر رضوی نه تنها به عنوان یک سنت ادبی غنی مورد توجه است، بلکه به عنوان یک ابزار مؤثر برای انتقال پیامهای اخلاقی و اجتماعی در جامعه نیز عمل میکند.
وی خاطرنشان کرد: با افزودن بخش خاطرهنگاری به جشنواره، انتظار میرود که این رویداد فرهنگی بیش از پیش به یک تجربه تعاملی و معنادار برای شرکتکنندگان تبدیل شود.
انتهای پیام/