روایتی از زندگی سردار شهید حاج ابراهیم جعفرزاده/ با یک سردار گمنام آشنا شوید
کتاب «بر بلندای حور» روایتی داستانی از زندگی سردار شهید حاجابراهیم جعفرزاده فرمانده تیپ ۱۸ الغدیر یزد از گمنامترین سرداران شهید دفاع مقدس است که در ۲۲ اسفند ۱۳۶۳ در عملیات بدر در کنار دیگر فرماندهان شهید همچون مهدی باکری، عبدالحسین برونسی و حاجعباس کریمی به شهادت رسید.
محمدهادی شمس الدینی در گفتوگو با میزان درباره مضمون کتاب «بر بلندای حور» گفت: این کتاب زندگینامه داستانی سردار شهید حاج ابراهیم جعفرزاده، فرمانده تیپ ۱۸ الغدیر یزد است. شهیدی که نگاهی ویژه نسبت به نماز شب داشت و در گمنانی به شهادت رسید و زیست کرد.
وی ادامه داد: کتاب «بر بلندای حور» از دوران کودکی تا زمان شهادت سردار شهید حاج ابراهیم جعفرزاده را به نگارش درآروده است. پیش از این کتابهای دیگری در مورد این شهید نوشته شده بود. اما کتابها در مصاحبه با رزمندگان اصفهان و یا تنها رزمندگان استان یزد تنظیم شده بود. کتاب «بر بلندای حور» یک اثر کامل است، زیرا تمام مصاحبههای گذشته را مورد بررسی قرار داده و در عین حال مصاحبههای جدیدی نیز بر آن افزوده شده که شامل گفتگوهایی از همرزمان، خانواده و همکلاسیهای سابق محسوب میشود.
شمس الدینی به بخشهایی از کتاب«بر بلندای حور» اشاره و بیان کرد: همزمان با شروع قائله کردستان شهید جعفرزاده برای دفاع از انقلاب اسلامی به منطقه غرب رفت و تلاشهای بسیاری را در این زمینه انجام داد و با اوج گرفتن جنگ تحمیلی عازم جبهههای جنوب شد و در عملیاتهای مختلف شرکت کرد. او فرماندهی گردان زرهی را بر عهده داشت، بنابراین درعملیاتهای والفجر ۴ مامور تشکیل تیپ زرهی ۲۸ شد و بعد از آن نیز به عنوان فرمانده تیپ ۱۸ الغدیر یزد منصوب شد.
شمس الدینی گفت: شهید جعفرزاده فردی اجتماعی و در عین حال اخلاق مدار بود. سبک زندگی او درسهای بسیاری را برای مخاطبان دارد.
نویسنده کتاب به یکی از بخشهای کتاب «بر بلندای حور» اشاره و بیان کرد: در یکی از بخشها درباره دیدگاه و شخصیت شهید حاج ابراهیم جعفرزاده سخن گفته شده است، نگاه این شهید به نماز شب بسیار خاص و ویژه بود.
شمس الدینی در مورد پیام کتاب «بر بلندای حور» تصریح کرد: مطالعه زندگی شهدایی که در هشت سال دفاع مقدس برای دفاع از سرزمین، اعتقاد و عقیدهشان جنگیدند و هرگز نسبت به باورهایشان عقب ننشستند؛ خواندنی و در جای خود تامل برانگیز است. سبک زندگی آنها و شیوه اندیشه این افراد بزرگ ستودنی است و باید به آن توجه کرد، زیرا مسیر درست زندگی را نشان میدهد.
انتهای پیام/