ساخت اسکله در غزه؛ نکبت دیگری در راه است؟
خبرگزاری میزان - کارشناسان میگویند که اعضای کابینه رژیم صهیونیستی میخواهند یک بار برای همیشه فلسطینیها را از سرزمینهای تاریخی خود بیرون کنند.
ناظران نگران هستند که رئیسجمهور آمریکا، که خود را صهیونیست معرفی میکند، برنامههای آنها را اجرا میکند.
در حالی که مذاکرات برای دستیابی به آتشبس در نوار محاصرهشده غزه ادامه دارد، کار بر روی اسکله بشردوستانه ادعایی آمریکا در سواحل این منطقه ادامه دارد.
این مفهوم که اولین بار در سخنرانی جو بایدن در ماه مارس (اسفند/فروردین) رونمایی شد، در ظاهر برای کمک به افزایش جریان ورود مواد غذایی به داخل نوار غزه طراحی شده است، زیرا رژیم صهیونیستی ورود کاروانهای کمکرسانی را از طریق گذرگاههای زمینی محدود میکند.
اما ناظران مختلف پیشنهاد کردهاند که این پروژه تمام آن چیزی نیست که به نظر میرسد. آنها ابراز نگرانی میکنند که این اسکله بهعنوان پایگاهی برای جاسوسی یا حتی عملیات نظامی کشورهای غربی باشد.
الیجا مگنیر، روزنامهنگار کهنهکار حوزه نظامی، معتقد است که رژیم صهیونیستی بدون توجه به نتیجه مذاکرات صلح کنونی، در حمله به شهر رفح پیش خواهد رفت.
به گفته وی، بنیامین نتانیاهو نه تنها میگوید که بدون توجه به این موضوع به رفح حمله میکند، بلکه شروع به بمباران رفح و انداختن اعلامیههایی روی مردم میکند و از آنها میخواهد که از شهر تخلیه شوند.
مگنیر، گفت که نتانیاهو بهدنبال توافق نیست. او میخواهد که همه شهرکنشینان زندانی آزاد شوند و پس از آن به جنگ خود ادامه دهد.
در همین حال، دولت آمریکا پیشنهاد کرده است که اردوگاههای آوارگان در شمال غزه برای فلسطینیهای حاضر در رفح ایجاد شود تا پیش از آغاز تهاجم برنامهریزی شده رژیم صهیونیستی به رفح، به آنجا فرار کنند.
مقامهای کاخ سفید آنچه اسکله بشردوستانه میخوانند را بهعنوان راهی برای اطمینان از ارائه کمک به فلسطینیان جابجا شده ترویج کردهاند اما کارشناسان میگویند که این بندر به گونهای ساخته شده که اجازه ورود مواد غذایی به غزه را نداشته باشد، بلکه برای تسهیل خروج اجباری فلسطینیها از غزه است.
به گفته مگنیر، آنها میخواهند گذرگاه بین مصر و نوار غزه را ببندند و به احتمال زیاد فلسطینیها را برای رویداد نکبت دیگری با استفاده از اسکلهای که میخواهند بسازند، آماده کنند.
نکبت که در زبان عربی به معنای «فاجعه» است، به نقل مکان اجباری صدها هزار فلسطینی همزمان با تاسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ اشاره دارد. این اقدام با کمک گروههای تروریستی صهیونیستی مانند ایرگون، لیحی و هاگانه انجام شد که به شهرهای فلسطین حمله و دهها هزار نفر را به آتش کشیدند.
ژوزف دیامونت، نظامی سابق رژیم صهیونیستی در مستندی که از تلویزیون اراضی اشغالی پخش شد، با یادآوری حمله صهیونیستها به شهرها و روستاهای فلسطینی، گفت: تنتورا روستایی ثروتمند بود و خانههای زیبایی داشت. ساکنان آن مانند اروپاییها زندگی میکردند.
دیامونت با خنده، گفت: یکی از سربازان به یک دختر ۱۶ ساله تجاوز کرد. وقایع آنجا وحشتناک بود. یک نفر [صهیونیست] با ما بود، آنها را [فلسطینیها] برد و در قفس قرار داد و کشت. آنها بر روی این موضوع سرپوش گذاشتند.
نظامی سابق رژیم صهیونیستی، اضافه کرد: سربازانی بودند که شعله افکنها را برداشتند و به دنبال روستاییان دویدند و آنها را سوزاندند. وحشتناک بود.
لیکود، حزب حاکم رژیم صهیونیستی مدتهاست که مدعی مالکیت بر سرزمینهای غزه و کرانه باختری است که براساس قوانین بینالمللی سرزمین فلسطینی تلقی میشود.
آنها اصرار دارند که فلسطینیها باید از این سرزمینها اخراج شوند تا استعمار صهیونیستها در سرزمین تاریخی فلسطین کامل شود.
سال گذشته، طرحی از پیشنهادی مقامهای رژیم صهیونیستی فاش شده بود که در آن پیشنهاد انتقال اجباری میلیونها فلسطینی در غزه به صحرای سینا در مصر ارائه شد.
تاکنون، دولت بایدن تمایل چندانی برای به چالش کشیدن متحد صهیونیست خود نشان نداده است.
بهتازگی یک خبرنگار از رئیسجمهور آمریکا پرسید که آیا تظاهرات بیسابقه در دانشگاههای سراسر این کشور ممکن است باعث شود بایدن در حمایت خود از رژیم صهیونیستی تجدید نظر کند. بایدن پاسخ داد: خیر.
انتهای پیام/