برگزاری دادگاه منافقین اقدامی بسیار مهم است؛ ضرورت ریشهکن شدن دائمی این گروهک
تاکنون ۲ جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین و ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین دهقانی به صورت علنی برگزار شده است.
گروهک تروریستی منافقین در طول سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بهویژه در دهه ۶۰ جنایتهای فاجعهباری را علیه ملت ایران مرتکب شدهاند و دستشان به خون هزاران نفر از مردم آغشته است.
سید هادی سیدافقهی در گفتوگو با خبرگزاری میزان ضمن بیان تاریخچهای از جنایتهای این گروهک تروریستی، بر اهمیت برگزاری این دادگاه تاکید کرد.
افشای ماهیت تروریستی منافقین
سید هادی سید افقهی، با اشاره به اینکه این تشکیلات که خود را مجاهدین خلق نامید از ابتدا محسوس بود که از سوی سرویسهای بیگانه هدایت میشود، گفت: امروز دیگر ماهیت تروریستی و وطنفروشانه آنها بهطور کامل آشکار شده است.
وی اظهار کرد: جنایتهایی که این گروهک تروریستی مرتکب شده اگرچه زمان زیادی از آنها میگذرد، اما هنوز هم ادامه دارد.
سید افقهی برگزاری دادگاه منافقین را اقدامی بسیار مناسب توصیف کرد و گفت: با گذر زمان حق ساقط نمیشود و قابل پیگیری است بهویژه که این گروهک هم شاکی خصوصی دارند و هم مدعیالعموم به دلیل جنایتهایی که در سطح کشور فراگیر و علیه ارزشها و ارکان انقلاب اسلامی بود، ورود پیدا کرد.
وی با اشاره به خیانتهای گروهک تروریستی منافقین در داخل و خارج از کشور، بیان کرد: خیانتهای این گروهک تروریستی صرفا جنبه امنیتی نداشت بلکه ابعاد دیگری از جمله در زمینه صنعتی هم داشته و در این زمینه جاسوسی کردند، این گروهک با مسائلی که به دروغ درباره موضوع هستهای ایران به استکبار جهانی و اربابان خود اعلام کردند، باعث شهادت دانشمندان هستهای و تحریمهای اقتصادی علیه ایران شد.
سید افقهی با اشاره به خیانتهای رژیم صهیونیستی در دوران جنگ تحمیلی، عنوان کرد: تا زمانی که تشکیلات آنها در ایران بود و تا پیش از شورش مسلحانه در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ در داخل به دشمن گِرا میدادند و بعد از آن هم سرکرده این گروهک تروریستی از پاریس پرواز کرد و در آغوش صدام افتاد و در آنجا به دستور مستقیم صدام علیه ایران عملیات انجام میدادند.
مقدمهای برای کشاندن حضوری منافقین به پای میز محاکمه
این کارشناس برگزاری دادگاه منافقین را مقدمهای برای کشاندن اعضای این گروهک به پای میز محاکمه به صورت حضوری توصیف کرد و گفت: وقتی اعضای گروهک تروریستی در ایران محکوم شوند، چه وکیل انتخاب کنند و چه انتخاب نکنند، با حضور شاکیان خصوصی و مدعیالعموم، نتایج این دادگاه را میتوان هم به دادگاههای شناخته شده بینالمللی و هم به دادگاههای لاهه بر حسب نوع شکایت و نوع بزه که مرتکب شدند، منتقل کرد.
وی با بیان اینکه تمام جنایتهای این گروه تروریستی قابل پیگیری است، تاکید کرد: بنابراین اقدام قوه قضاییه اقدام بسیار مهمی است و تمام خانوادههایی که از این گروهک آسیب دیدهاند، میتوانند علیه این جانیان و تروریستها که متاسفانه هنوز هم بقایای آنها وجود دارد، اقامه دعوا کنند.
لزوم ریشهکن شدن همیشگی منافقین
سید افقهی در پایان به سوءاستفاده این گروهک تروریستی از برخی رویدادها در کشور اشاره کرد و گفت: این گروهک باید برای همیشه ریشهکن شود و خیانتهایی که اعضای این گروهک اعتراف کرده و به آن افتخار میکنند، ضربات مادی و معنوی که اینها بر پیکره انقلاب اسلامی و مردم ایران وارد کردند، همه اینها قابل پیگیری است.
انتهای پیام/