در معرفی جوانان توانمند انقلابی به سازمان کمک کنید
به گزارش گروه فرهنگی ؛دكتر علي عسكري در نشستي صميمي با نمايندگان تشكلهاي دانشجويي كه به مناسبت روز دانشجو برگزار شد، گفت : سازمان صداوسيما در دور جديد در جوانگرايي پيشرو بوده است؛ ضمن اينكه از دو سال قبل، دستور تشكيل خانه توليد جوان صداوسيما را براي حمايت از طرحهاي جوانان در زمينه توليد و ميدان دادن به جوانان مستعد در زمينه برنامهسازي داديم و اكنون نيز مدير شبكه سه كه پيش از اين در مركز بسيج، اين خانه را راهاندازي كرده بود، متولي اين امر است و در كنار شبكه سه سيما، محلي را به اين بخش اختصاص داده است.
وي از پذيرش طرحهاي خلاقانه و حرفهاي جوانان در اين خانه خبر داد و آن را معبري براي ورود جوانان مستعد و خلّاق به عرصه توليد دانست. رئيس رسانه ملي همچنين از دو معبر ديگر براي ورود استعدادهاي جوان و دانشجويان به عرصه توليد در رسانه ملي ياد كرد و گفت: مركز بسيج سازمان و دانشگاه صداوسيما نيز دو معبر ديگر براي ورود دانشجويان مستعد و جوانان است و علاقهمندان ميتوانند طرحها و تواناييهايشان را در اختيار اين دو بخش قرار دهند تا با ارزيابي آنها بتوانند وارد اين عرصه شوند. وي همچنين به مدير كل روابط عمومي رسانه ملي دستور داد زمينه برقراري ارتباط دانشجويان را با مدير شبكه سه سيما، خانه توليد جوان و همچنين مركز بسيج و دانشگاه صداوسيما فراهم كند.
وي در ادامه از انتخاب مديري جوان براي رياست دانشگاه صداوسيما ياد كرد و گفت: براي قانع كردن وزارت علوم براي سپردن دانشگاه صداوسيما به مديري جوان تلاش بسياري كرديم و براي نخستينبار است كه رئيس دانشگاه بهعنوان يكي از اعضا در جلسات شوراي معاونان سازمان حضور دارد تا ارتباط بهتري در اين زمينه ميان دانشگاه و سازمان برقرار شود.
وي همچنين در پاسخ به گلايه دانشجويان در پرورش هنرمندان معروف (سلبريتيها) غيرمتعهد گفت: بارها از گروههاي متعدد انقلابي خواستهايم تا افراد بااستعداد و توانمند را در اين عرصه معرفي كنند تا از آنها در برنامهها بهره ببريم كه تا كنون فقط يك نفر معرفي شده كه توانمندياش را در زمينه اجرا اثبات كرده است. دكتر علي عسكري از دانشجويان خواست اگر ميتوانند در معرفي جوانان توانمند انقلابي به سازمان كمك كنند.
وي از اهميت تربيت نيروهاي تازهنفس و مستعد در اين نهاد سخن گفت و افزود: در خانه جوان، اصل نيرويي است كه تربيت ميشود و محصولات توليد شده در آن در وهله دوم قرار ميگيرد. رئيس سازمان صداوسيما سپس درخصوص پرسشهاي دانشجويان در زمينه تبعيت سازمان از قانون بازنشستگي و علت تمديد مهلت اعلام شده در خصوص برخي مديران سازمان گفت: از حدود 220 نيرويي كه بايد بازنشسته ميشدند، 200 نفر تا كنون بازنشسته شدهاند و الباقي بهتدريج بازنشسته خواهند شد.
دكتر علي عسكري با اشاره به ضعف كادر سازي مديريتي در دوره هاي گذشته تصريح كرد: با توجه به وجود برخي حساسيتها در كار رسانه و ضرورت بهرهمندي از تجربيات نيروهاي متخصص و باتجربه قديمي امكان بازنشستگي آنها بهصورت همزمان آسيبهايي را به همراه داشت، لذا اين تأخير به اين دليل است كه خللي در كار ايجاد نشود و به همين علت اجازه گرفتيم تا با تاخير اين تعداد بازنشسته شود و بتوانيم جايگزين هاي مطمئني براي آنها پيدا كنيم.
رئيس رسانه ملي كه با پرسش هاي متعدد دانشجويان در خصوص زمان بازنشستگي مديران باقي مانده مواجه شده بود گفت: من قطعا تا 22 بهمن به تيم موجود دست نخواهم زد و بعد از اين زمان به تدريج و با دقت افراد جايگزين را مشخص خواهيم كرد. وي سپس خطاب به دانشجويان جوان حاضر در جلسه توصيه كرد: بازنشستههاي امروز، پهلوانان و قهرمانان ديروز هستند كه بايد تكريم شوند و با احترام از خدمات آنها ياد شود.
دكتر علي عسكري در خصوص انتقاد دانشجويان در خصوص محتواي سريالها نيز گفت: در سريالسازي اكنون در فاز غنيسازي هستيم و حتي سريالهايي كه مرحله توليد را پشت سر گذاشتهاند، ارزيابي و نقاط ضعفشان را برطرف ميكنيم. وي سپس از درخواست دانشجويان در خصوص ارائه تحليلهاي درست از اوضاع براي مخاطبان استقبال كرد و با تأكيد بر اينكه در اوضاع كنوني نبايد چالش نابجا در كشور ايجاد كرد، گفت: بايد فكر كنيم كجا و چگونه ميتوانيم درخصوص اتفاقات تحليل ارائه دهيم. دشمن در فكر تخريب است و ما بايد با آن مقابله كنيم. رئيس رسانه ملي همچنين ديدگاه دانشجويان در زمينه سرعت در اطلاعرساني را صحيح دانست وگفت: خبرنگاران رسانه ملي موظف شدهاند اگر در بطن خبر قرار داشتند، ظرف كمتر از يك دقيقه و اگر در محل وقوع نباشند كمتر از سه دقيقه خبر را از مبادي اطلاعرساني سازمان شامل سايتهاي خبري و شبكه خبر مخابره كنند.
رئيس سازمان صداوسيما سپس از شركتهاي اپراتوري تلويزيوني اينترنتي ياد كرد كه مديريت آن زيرمجموعه فضاي مجازي سازمان است و اكنون 7 اپراتور در اين زمينه تحت نظارت سازمان صداوسيما فعاليت ميكنند.