سیاه پوستان قربانیان اصلی بردهداری مدرن آمریکا
خبرگزاری میزان - «ران دسانتیس»، فرماندار ایالت فلوریدا و نامزد جمهوریخواه ریاستجمهوری آمریکا اخیرا بر قوانین بحثبرانگیز تصویب شده از سوی شورای آموزش این ایالت تاکید کرد؛ این قوانین جدید از مربیان میخواهد اینگونه آموزش دهند که «سیاهپوستان بردهشده مهارتهایی را آموختهاند که در برخی موارد در راستای منافع آنها بوده است.»
به گزارش «واشنگتن پست»، این اظهارات جنجالی ران دسانتیس با انتقاد بسیار گستردهای در آمریکا مواجه شده است.
«دسانتیس» در روز جمعه گذشته به خبرنگاران گفت: آنها احتمالا نشان خواهند داد که برخی از افرادی که به بردگی گرفته شدند در نهایت با آهنگری در انجام کارها در زندگی موافق بودند.»
اما در اصل آفریقاییها قبل از اینکه به بردگی گرفته شوند، مهارت داشتند و در بسیاری از موارد، بردگان بر اساس مهارتهای رایج در آن جوامع، به دنبال افرادی میآمدند که از جوامع خاص آفریقایی بودند.
بردهداری فراآتلانتیک
بردهداری فراآتلانتیک یک مدل اقتصادی بود که پیشنهاد میکرد کارگران ماهر، که برای خود و جوامعشان سودمند هستند، ربوده، منتقل و مجبور شوند از این مهارتها به نفع دیگران استفاده کنند.
مهارتهای دیگر مانند سوادآموزی اغلب ممنوع میشدند، زیرا به نفع بردگی نبود و حتی آن را تهدید میکرد.
در اواسط دهه ۱۷۰۰، استعمارگران بردهدار در منطقه کارولینا، جورجیا و فلوریدا، مردم ساحل غرب آفریقا را هدف قرار دادند، جایی که برنج بسیاری در آن کشت میشد.
بردهداری مدرن در آمریکا
آمریکا با فاصله زیاد بزرگترین واردکننده محصولات در معرض خطر است، زیرا بردهداری مدرن به ۵۰ میلیون نفر رسیده است و آمریکا به این بردهداری مدرن دامن میزند.
بر اساس آخرین فهرست جهانی بردهداری از سوی گروه مدافع حقوق بشر «Walk Free»، تعداد افرادی که در بردهداری مدرن زندگی میکنند به ۵۰ میلیون نفر رسیده است، زیرا درگیریهای جهانی، کرونا و تغییرات آب و هوایی شرایط استثماری را تشدید کرده است.
اقدامات دولتی در جلوگیری از این موضوع دچار «رکود» شده است و هیچ دولتی در مسیر دستیابی به هدف سازمان ملل برای پایان دادن به بردهداری مدرن، کار اجباری و قاچاق انسان تا سال ۲۰۳۰ قرار ندارد.
«گریس فارست»، مدیر موسس Walk Free در بیانیهای، بردهداری مدرن را «مظهر نابرابری شدید» توصیف کرد و به نقش بزرگ زنجیرههای تامین در ایجاد بحران اشاره کرد.
بر اساس برآوردهای Walk Free، آمریکا همچنین در میان کشورهای گروه ۲۰ است که به طور کلی بیشترین افراد را در بردهداری مدرن قرار دادهاند، که به عنوان کار اجباری یا موارد دیگر تعریف میشود.
آمریکا یکی از تنها ۱۷ کشور در جهان است که از کار اجباری از سوی دولت استفاده میکند که به نوعی «بردهداری مدرن» تعریف میشود.
فهرست جهانی بردهداری Walk Free در سال ۲۰۲۳، آمریکا را در میان گروه کوچکی از کشورها در استفاده از کار اجباری در زندان قرار داد.
واکنش کامالا هریس به قوانین جدید آموزشی در فلوریدا
به گزارش «ایبیسی»، «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور آمریکا، روز جمعه گذشته به فلوریدا سفر کرد تا به اجبار استانداردهای جدید و بحث برانگیز تاریخ سیاه پوستان را که به اتفاق آرا از سوی هیئت آموزش این ایالت تصویب شده بود، را مورد انتقاد قرار دهد.
هریس در یک سخنرانی در جکسونویل، با انتقاد از کسانی که پشت این استانداردهای جدید هستند، گفت: این مقامات به اصطلاح افراطی باید آنچه را که ما میدانیم رویکرد صحیح و درست است، الگوبرداری کنند.
انتهای پیام/