انتقاد یک عضو شورای شهر به ایجاد گره‌های ترافیکی در معابر فرعی/ تهران برای 100 روز آب دارد

13:17 - 03 آبان 1401
کد خبر: ۴۴۸۸۱۴۲
در یکصدمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، مواردی از جمله برگزاری جشنواره ایران عزیز، لزوم اتصال سامانه جامع منابع انسانی و حقوق و دستمزد شهرداری به سامانه پاکنا، رفع مشکلات در اجرای طرح باغ راه حضرت فاطمه (س)، ضرورت رفع گره‌های ترافیکی در محلات و مشکل کم آبی در تهران از سوی اعضا مطرح شد.

خبرگزاری میزان - به گزارش شهر، پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در یکصدمین جلسه شورا در خصوص برگزاری جشنواره «ایران عزیز» یادآور شد: استقبال مردم از این جشنواره نشان می دهد که باید چنین برنامه هایی بیش از پیش برگزار شود. تنها در یک روز بیش از ۳۰۰ هزار نفر در این جشنواره حضور داشتند. شهرداری با اختصاص دادن غرفه های رایگان زمینه را برای جبران ضررهای اقتصادی فراهم کرده بود که رضایت صاحبان غرفه ها و مردم را به دنبال داشت. شهرداری باید چنین برنامه هایی را در نقاط مختلف تهران تکرار کند.
علی اصغر قائمی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز در این جلسه با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ سلسله تکالیفی وجود دارد که دامنه آن به نهادهای خصوصی و دولتی از جمله شهرداری برمی گردد، یادآور شد: بر اساس یکی از بندهای آن سامانه جامع منابع انسانی و حقوق و دستمزد خود را به سامانه پاکنا متصل کنند که هدف آن شفافیت و اشراف دولت به پرداخت هاست.

وی افزود: یکی از عواقب عدم انجام کار این است که در زمان اتمام مأموریت افرادی که از خارج از شهرداری در این نهاد مشغول به کار شده اند، حق و حقوق آنها پرداخت نمی‌شود لذا درخواست ما این است که اجرای این بند از قانون توسط شهرداری پیگیری شود.

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه به‌رغم تذکرات اعضا شاهد وجود موانعی در پروژه باغ راه حضرت فاطمه الزهرا(س) هستیم، خاطرنشان کرد: وجود سوله های صنعتی رها شده راه آهن باعث شکل گیری آسیب های اجتماعی و تجمع معتادان در این منطقه شده که نارضایتی مردم را به دنبال داشته است. به‌رغم پیگیری شهردار منطقه ۱۷ هنوز مشکلات برطرف نشده لذا باید شهردار تهران وارد شود و با شرکت راه آهن در این زمینه مذاکره کند تا مشکلات مرتبط با طرح برطرف شود.

مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورا در ادامه این جلسه به مشکل ترافیک در سطح شهر اشاره کرد و افزود: حجم تردد موجب شده که مبادی فرعی نیز درگیر گره های ترافیکی شوند؛ لذا ضروری است در تقاطع های فرعی که فاقد چراغ راهنمایی هستند برنامه ای را پیش بینی کنند که گره ترافیکی در محلات ایجاد نشود. مسیر شورای ششم و شهرداری اضافه کردن وسایل حمل و نقل عمومی به ناوگان است و باید از این ظرفیت استفاده شود تا بتوانیم در پایان این دوره گزارش خوبی به مردم ارائه دهیم.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با اشاره به مصرف آب در تهران، گفت: پایتخت با بحران آب روبه رو است؛ با توجه به شرایط فعلی تهران ۱۰۰ روز بیشتر آب نخواهد داشت. اگر شاهد بارندگی نباشیم این عدد صحیح خواهد بود.

وی افزود: واقعیت را باید گفت و واقعیت این است که سدهای اطراف تهران آب ندارند؛ وقتی واقعیت را به مردم نمی گوییم حساسیت مصرف را احساس نخواهند کرد. وقتی در پاییز و زمستان با بحران روبه رو هستیم بهار و تابستان سال آینده مشکل جدی تر خواهد بود.

پیرهادی ضمن انتقاد از ساخت و ساز در اطراف تهران، یادآور شد: تهران آب و برق ندارد و این ظرفیت برای افزایش سکونت در تهران موجود نیست و نباید دولتمردان نسبت به ایجاد سکونتگاه ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه شهرداری برای بهینه سازی مصرف آب و برق اقدام کند، گفت: مبحث ۱۶ و ۱۹ مقررات ملی ساختمان باید در تمام ادارات زیر مجموعه شهرداری رعایت شود. به دیگر نهادهای عمومی شهر نیز تکلیف شود که این قوانین را رعایت کنند تا مردم نیز در مرحله بعدی با ما همراه شوند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *