بحران مهاجرتی اروپا همچنان در حال تشدید شدن است
خبرگزاری میزان – طی سالهای اخیر اتحادیه اروپا با بحران مهاجرت دست و پنجه نرم میکرد و اکنون به نظر میرسد ورود پناهجویان اوکراینی این بحران را تشدید کرده است.
بر اساس گزارش سازمان ملل، دستکم 12 میلیون نفر از زمان آغاز جنگ خانههای خود را ترک کردهاند که بیش از 5 میلیون نفر به کشورهای دیگر رفتهاند.
این یک بحران سرسام آور پناهجویان برای قاره اروپا باقی میماند، بدترین بحران در دهههای اخیر، که نتیجه آن ممکن است آینده اروپا و دموکراسی را تعیین کند.
بسیاری از افراد میپرسند که آیا اروپا میتواند به مدیریت بحران پناهجویان ادامه دهد؛ ارائه کمک فوری برای پناهندگان و کمکهای میان مدت و بلند مدت. با طولانی شدن جنگ، فشارهای داخلی بر دولتهای اروپایی در حال افزایش است زیرا شهروندان آنها نگران منابع برای جمعیت خود هستند.
اما حفاظت موقت به طور خودکار به این معنا نیست که به یک فرد پناهندگی داده میشود. افرادی که تحت مقررات حفاظتی ویژه هستند، میتوانند در هر زمانی در طول اقامت خود درخواست پناهندگی ارائه دهند. همانطور که بحران پناهندگان آمریکا در پروندههای پناهندگی گرفتار شد، ناگزیر موارد معوقه وجود خواهد داشت.
بسیاری از اوکراینیها از کاغذبازی و مشکلات، بهویژه گرفتن ویزا در انگلیس شکایت دارند؛ کسانی که می خواهند به اقوام خود در آمریکا بپیوندند با تشدید تشریفات اداری و بوروکراسی دولتی برای ایجاد آزادی مشروط بشردوستانه یا پناهندگی در این کشور مواجه خواهند شد.
- بیشتر بخوانید:
- تبعات گسترده سیاستهای مهاجرتی اروپا برای پناهجویان
- تلاش دوباره انگلیس برای اخراج پناهجویان به روآندا
مسکن یک مسئله اساسی است؛ این که خانوادهها به مدت چندین هفته پناهنده بپذیرند یا مردم هتل رزرو کنند یک چیز است. اما انسان نیاز به فضا و سقفی بالای سر دارد.
اروپا باید از شهرهای چادری یا کمپهای پناهندگان اجتناب کند و این به معنای ساخت و ساز موقت در زمان محدودیت زنجیره تامین چوب و مواد است.
با ورود به تابستان، کودکان پناهنده به فضاهایی برای بازی نیاز دارند و محدودیتهایی برای هر کشوری وجود دارد که چقدر فضا میتواند فراهم کند. برای کشورهای هم مرز با اوکراین مانند لهستان، اسلواکی، مجارستان و رومانی، تعداد پناهندگان با جمعیت کل شهرها مطابقت دارد.
در برخی مواقع ممکن است خدمات تمام شود و ایجاد یک سیستم آموزشی اروپایی برای مدیریت تحصیلات حیاتی خواهد شد. این در حالی است که اکثر سازمان های غیر انتفاعی و بشردوستانه آموزش روزانه به پناهندگان ارائه نمیدهند.
انتهای پیام/