رشد اسلامهراسی در آلمان؛ از حمله به مساجد تا تبعیض علیه زنان مسلمان
خبرگزاری میزان – اسلامهراسی و نژادپرستی علیه مسلمانان در سراسر اروپا و به خصوص در کشورهایی مانند آلمان به شدت در حال افزایش است.
به گزارش «آناتولی و تیآرتی»، آلمان در سالهای اخیر افزایش نفرت علیه مسلمانان را تجربه کرده است.
این کشور در سال های اخیر شاهد افزایش نگران کننده نژادپرستی و نفرت علیه مسلمانان بوده است؛ کشوری با 81 میلیون جمعیت و بیشترین جمعیت مسلمان در اروپای غربی پس از فرانسه.
درصد جنایات علیه مسلمانان در آلمان طی سالها افزایش پیوسته داشته است.
این روند همواره افزایشی بوده است؛ هزار و 26 مورد جنایت علیه مسلمانان در این کشور طی سال 2020 ثبت شده است، در مقایسه با 950 جنایت در سال 2019 و 910 جنایت در سال 2018.
وضعیت مسلمانان در آلمان نمادی از وضعیت کلی غمانگیز در اروپاست؛ جنایات نفرتمحور فزاینده علیه مسلمانان ناشی از موج فزاینده اسلام هراسی در اروپاست.
مساجد در آلمان طی سالهای اخیر به طور فزایندهای هدف حملات متعددی قرار میگیرند.
گزارشی که اخیرا از سوی یک نهاد حقوق بشری ارائه شده حاکی از آن است که از سال 2014 تاکنون بیش از 800 مورد حمله به مساجد در آلمان روی داده است.
تحقیقات انجام شده در این رابطه نشان میدهد که در اکثر موارد، عاملان این حملات ناشناس باقی ماندهاند و اقدامی برای بازداشت و محاکمه آنها صورت نگرفته است.
- بیشتر بخوانید:
- اوج گیری اسلام هراسی؛ روندی نگران کننده در غرب
- بیش از ۸۰۰ مورد حمله به مساجد در آلمان از سال ۲۰۱۴
در سال 2018 بیش از 120 حمله به مساجد در آلمان صورت گرفته اما تنها در 9 مورد پیگرد قانونی از سوی نظام قضایی این کشور صورت گرفته است.
سال گذشته رئیس شورای اسلامی مستقر در «برلین» هشدار داد که اسلامهراسی در آلمان افزایش یافته اما سیاستمداران این کشور تلاش کافی برای مبارزه با آن انجام ندادهاند.
مسلمانان در آلمان جدی گرفته نمیشوند و اگر مردم از هر نژاد یا مذهب دیگری در معرض این حوادث قرار میگرفتند، واکنش اجتماعی بسیار بیشتری برای آن وجود داشت.
زنان مسلمان از نابرابریهای مشابه زنان دیگر در جامعه اروپا رنج میبرند (دسترسی نابرابر به شغل، فاصله جنسیتی، خشونت خانگی، کلامی و فیزیکی و غیره) اما عوامل دیگری مانند اسلامهراسی وضعیت را برای آنها بدتر میکند.
رسانهها و افکار عمومی اغلب دیدگاههای کلیشهای را درباره زنان مسلمان بیان میکنند که اغلب با واقعیت مطابقت ندارد.
انتهای پیام/