تا امروز بحث "پوشش بانوان" در فراکسیون زنان مطرح نشده/برخی از زنان، بازیچه فرهنگ بیگانه شده اند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مدت دو ماه سپری شده از عمر مجلس دهم، تاکنون بحث "پوشش" و "عفاف و حجاب" در فراکسیون زنان مطرح نشده اظهار کرد: هنوز برنامه مباحث فراکسیون زنان به دست اعضای این فراکسیون نرسیده است.
خبرگزاری میزان -
-گروه سیاسی: با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان و گرمای هوا در اکثر مناطق ایران، متاسفانه این روزها و شب ها در سطح کلانشهرهای کشورمان و در سطح معابر و اماکن عمومی شاهد بدحجابی برخی از دختران و بانوان هستیم. موضوعی که هر سال با رسیدن فصل تابستان بر سر زبان ها می افتد؛ در یکی از آخرین اظهار نظرها در خصوص موضوع بدحجابی برخی از بانوان در کشور، طیبه سیاوشی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفته است: "فراوانی لباسهای نامتعارف در کشور شوکآور است".
در همین رابطه سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی مشروح با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه در مدت دو ماه سپری شده از عمر مجلس دهم، تاکنون بحث "پوشش" و "عفاف و حجاب" در فراکسیون زنان مطرح نشده اظهار کرد: هنوز برنامه مباحث فراکسیون زنان به دست اعضای این فراکسیون نرسیده است.
وی ضمن تاکید بر این نکته که مسئله عفاف و حجاب مسئله ضروری و پرچالشی است که باید در فراکسیون زنان در خصوص آن بحث و بررسی صورت گیرد عنوان کرد: متاسفانه امروز برخی از زنان ما بازیچه فرهنگ های نامتوازن و بیگانه شده اند و این امر موجب شده که آنها از حیات طبیعی خود محروم شوند و به دام های مختلف از جمله اعتیاد و خودفروشی بیفتند؛ افتادن به این دام ها برای هیچ مخلوق خداوند خوشایند نیست و در پایان این مسیر تنها پشیمانی و حسرت است که باقی می ماند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه کمبودهای فرهنگی موجود در کشور از جمله محدودیت های موجود برای هنرمندان باعث می شود که ابزار لازم در اختیار آنها نباشد و در نتیجه آنها نتوانند آثار داخلی مورد نیاز را برای حیات طیبه زنان و مردان جامعه ارائه دهند تاکید کرد: اگر محدودیت های جامعه هنری کشور کمتر شود آثار هنرمندان داخلی به مراتب می تواند به حیات طیبه زنان و مردان جامعه کمک کند.
وی با بیان اینکه ما نمی توانیم تنها زنان را در موضوع عفاف و حجاب متهم بدانیم تصریح کرد: نقش طبیعی زن در مبحث تشکیل خانواده این است که وی برای جلب نظر و حمایت یک مرد تلاش کند؛ اگر ما بتوانیم نوع پذیرش جامعه مردان کشور را اصلاح کنیم، بسیاری از مشکلات حوزه عفاف و حجاب بانوان مرتفع خواهد شد.
جلودارزاده با بیان اینکه هنگامیکه مردی قصد تشکیل خانواده دارد قطعا به دنبال یک بانوی عفیف می گردد اذعان کرد: مقوله عفاف و حجاب باید کاملا در مورد مردان نیز جدی گرفته شود به جهت اینکه آنها در بازی طبیعی تشکیل خانواده نقش "خریدار" را دارند؛ اگر خریدار به دنبال همسر دارای ویژگی های مناسب باشد و تنها به ظاهر و قیافه توجهی نداشته باشد باعث می شود زنان ما به شکلی در خور و شایسته خود را تغییر دهند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئله عفاف و حجاب باید در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس قرار گیرد و در این راه فراکسیون زنان باید با آن همراه شود؛ فراکسیون زنان تنها می تواند مسائل را از دید زنان ببیند و آن را تشریح کند ولی کمیسیون فرهنگی باید مصلحت جامعه را در نظر بگیرد و ابزارهای لازم را برای اجرای آن تدارک ببیند.
وی در ادامه با بیان اینکه فراکسیون زنان به جهت اینکه حفظ کانون سالم و طبیعی خانواده را در اولویت فعالیت های خودش می داند عنوان کرد: فراکسیون زنان از این زاویه به مسئله عفاف و حجاب می نگرد و پیشنهاد می کند که به سبب ارزش آفرینی و ارزش گذاری، به عفاف و حجاب مردان به صورت جدی نگریسته شود.
جلودارزاده در بخش دیگری از صحبت های خود به تغییر نام فراکسیون "زنان و خانواده" به فراکسیون "زنان" اشاره کرد و گفت: به دلیل آنکه کمیسیون در مجلس شورای اسلامی نسبت به فراکسیون قدرت بیشتری دارد، ما به دنبال تشکیل کمیسیون زنان و خانواده هستیم لذا قرار بر این شد که فراکسیون زنان صرفا از دریچه نگاه زنان به مسائل نگاه کند؛ تنها یک بانوی مجلس نسبت به این تغییر نام اعتراض کرد و انشاالله مشکل ایشان نیز با تشکیل کمیسیون زنان و خانواده برطرف می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *