حشمتی: نمایشگاه قرآن باید تبلور فعالیتهای قرآنی کشور باشد/ فعالیت چهار بازارچه در بخش مکتوب نمایشگاه
حجت الاسلام والمسلمین حشمتی رئیس نمایشگاه قرآن در این نشست اظهار کرد: نمایشگاه های قرآن باید تبلور فعالیتهای حوزه قرآنی باشد و معتقدیم هر کسی که کار جدیدی انجام داده باید اثرش را در نمایشگاه در معرض دید قرار دهد.
وی ادامه داد: امیدواریم مردم کشورمان شبهای ماه مبارک رمضان به همراه خانواده هایشان در نمایشگاه قرآن حضور پیدا کنند. نمایشگاه بیست و چهارم از بخش های مختلفی تشکیل شده که بخش مربوط به حوزه های علمیه، بانوان، بازارچه ها، نرم افزارها و محصولات هنری قرآنی به همراه بخش ویژه عفاف و حجاب از جمله این بخش ها هستند.
معاون قرآنی وزیر ارشاد همچنین تصریح کرد: در 4 بازارچه ای که پیش بینی کرده ایم مایحتاج نمایشگاه در حوزه مکتوب تامین می شود و امیدواریم در سایه برگزاری نمایشگاه اسبابی جهت تعامل هر چه بهتر با مردم فراهم شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد نمایشگاه بیست و چهارم قرآن کریم در روزهای ابتدایی ماه رمضان به بخش فروشگاهی اختصاص پیدا می کند و افتتاح رسمی روز هفتم ماه رمضان انجام می شود و نمایشگاه تا شبهای قدر ادامه پیدا می کند. ساعت بازدید از نمایشگاه قرآن امسال از ساعت 18 تا 30/23 پیش بینی شده است.
وی با اشاره به نهادهای همکار در نمایشگاه امسال گفت: امسال دو گروه در نمایشگاه به ما کمک می کنند که یکی از آنها کمیته های محتوایی هستند که در بسیاری از نهادهای قرآنی فعالیت می کنند و گروه دوم گروه اجرایی هستند که فعالیتهای اجرایی نمایشگاه را انجام می دهند. غیر از حوزه های محتوایی و اجرایی همچنین بسیاری از دستگاه های دیگر نیز در برپایی و همچنین هر چه بهتر برگزار شدن نمایشگاه امسال به ما کمک می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بخش جدیدی که در نمایشگاه امسال اضافه شده، گفت: امسال بخش شبستان شرقی را افتتاح می کنیم که با متراژ خوبی مورد استفاده قرار می گیرد. در نمایشگاه امسال همچنین برخی نهادها و خبرگزاری های برای حضور اعلام آمادگی کردند که ما در خدمتشان هستیم و ستاد اجرایی نمایشگاه تا آخرین روز از این رویداد فرهنگی فعال خواهد بود.
وی همچنین تصریح کرد:
امسال کمیته های مختلفی را برای برنامه ریزی درحوزه های مختلف انتخاب کرده ایم که
یک نمونه از آن کمیته خادمان قرآن کریم است که برنامه ای را برای میلاد امام حسن
(ع) اجرا می کنند. همچنین کمیته های خانواده ، مردمی کودک ونواجوان، مجامع و نشست
ها و همچنین حوزه بین الملل از دیگر بخش هایی است که برای نمایشگاه امسال پیش بینی
کرده ایم.
وی با اشاره به روند ثبت نام برای شرکت در بازارچه ها گفت: کار ثبت نام برای شرکت در 4 بازارچه نمایشگاه امسال از طریق سایت نمایشگاه انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه امسال نمایشگاه قرآن پس از یکسال فعالیت در حوزه دفاع مقدس دوباره به مصلای امام خمینی(ره) بازگشت اظهار کرد: اگر شبستان در اختیار ما قرار بگیرد همیشه ترجیح ما برگزاری نمایشگاه قرآن در مصلی است در غیر اینصورت مکانهای دیگری مانند موزه دفاع مقدس مورد توجه قرار می گیرد.
وی همچنین گفت: به همه کمیته ها اعلام کرده ایم که امسال رویکردشان باید فهم قرآن کریم باشد و طبیعتا کمیته های مکتوب وحوزه های علمیه چنین رویکردی را خیلی پررنگ تر نسبت به سایر کمیته ها دنبال می کنند.
وی با اشاره به سایر برنامه های در نظر گرفته شده برای بیست وچهارمین نمایشگاه قرآن کریم گفت: طبق پیش بینی های صورت گرفته امسال علاوه بر معرفی پیشگامان قرآنی، آثار آنها را نیز معرفی می کنیم. امسال همچنین درنمایشگاه برنامه هایی را با عنوان جشن رمضان برگزار می کنیم که علاوه بر تهران در شهرهای دیگر نیز برگزار می شود که طبق پیگیری های صورت گرفته برای 10 استان جشن رمضان و نمایشگاه برگزار می شود.
حشمتی همچنین تصریح کرد: در حوزه مربوط به کمیته خانواده و در رابطه با محور سبک زندگی امسال بسیار کیفی عمل می کنیم چرا که قصد نداریم نمایشگاه محلی برای ارائه جزوه یا کتاب باشد بلکه رویکرد اصلی ما بیشتر برنامه های عملی است.
وی خاطرنشان کرد: امسال مصلا به طور رایگان در اختیار ما قرار گرفته و تنها یک سری هزینه های جاری را پرداخت می کنیم. مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل نمایشگاه برگزار می شود.