«زیبا شناخت» به ایستگاه چهارم رسید
- طبق اعلام روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، «زیباشناخت» یک فصلنامه مطالعات نظری و تاریخی هنر است. در چهارمین شماره از دور جدید انتشار این فصلنامه، مطالبی در چهار بخش با عناوین هنرآزمایی، هنر شناخت، تبارشناخت و کتاب شناخت، منتشر شده است.
مقالهای از ویرجیل نمویانو با عنوان «عشق و نفرت در قبال صورتگرایی زیباشناختی؛ پارهای از علت ها» و «تاریخ و فرم: چگونه پارههای جهان ما به فرم بدل میشوند؟» نوشته مجید اخگر در بخش «هنر آزمایی»، آغازگر این شماره از زیباشناخت هستند.
بخش «هنر شناخت» نیز مقالات «پایان یک سنت» نوشته هانس بلتینگ، «میان ربان و نقاشی: اوئی مارن و مسئله بازنمایی» نوشته سوفی مارکوت شنار، «مکالمات فضا: میخائیل باختین» نوشته جولیان هالوی و جیمزنیل و«ادراک و نقاشی در تفکر مرلوپونتی» نوشته کارولین کویین را در خود جای داده است.
بخش تبارشناخت به مقاله «مقدمه و مؤخره والترپیتر بر کتاب رنسانس» نوشته سید محمد مهدی ساعتچی اختصاص دارد.
در بخش پایانی این شماره، کتابهای «فلسفه فیلمنامه» نوشته تد نانیچلی به قلم امین حسینیون، «تراژدی: ما و یونانیان» نوشته سایمون کرچلی توسط مهسا شیدانی، «پرترهها و اشخاص» به نویسندگی سینتیا فریلند توسط کیمیا نیکپور، «حد و مرزهای هنر» نوشته تزوتان تودوروف به قلم مهین بهزادی مهرداد، «هنر و آنارشی» به نویسندگی الن انتلیف توسط فرزاد محمدی و «اتاق زجر» نوشته امیر نصری به قلم غراله بداقی معرفی شدهاند.
چهارمین شماره از فصلنامه مطالعات نظری و تاریخی هنر «زیبا شناخت» به صاحب امتیازی بنیاد فرهنگی هنری رودکی با مدیرمسئولی مهدی افضلی و سردبیری کامران سپهران منتشر شده است و در کتابفروشیها در دسترس علاقهمندان قرار دارد.