جذابیت کتابهای مدافعان حرم برای مخاطبان/ثواب خواندن نماز «صاحب الزمان(عج)» در روز جمعه
- یکمین روز مرداد ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گلایه ستایش رجایینیا از برخی حاشیه سازیها پیرامون سریال زندگی زیباست اشاره کرد.
رجایینیا: برخی عامدانه بازیگران سریال «زندگی زیباست» را نابلد و نابازیگر خطاب میکنند
بازیگر سریال «زندگی زیباست» گفت: این حرفه به خودی خود بیرحم و سخت است و نباید با کسانی که با تکیه بر توانایی خود و بدون هیچگونه رانت و سوءاستفادهای در این حرفه فعالیت میکنند اینطور برخورد کنند اما متاسفانه این بیاخلاقیها از جانب برخی دیده میشود.
ستایش رجایینیا در گفتوگو با پیرامون چگونگی حضور در سریال «زندگی زیباست» گفت: معمولا وقتی در سریالی قرار بر این است که از چهرههای شناخته شده استفاده نکنند یا بازیگر معرفی میشود و یا از طریق تست گرفتن بازيگر را انتخاب ميكنند. من از طریق يكى از دوستانم به سريال «زندگی زیباست» معرفی شدم و وقتی به دفتر قاسم جعفرى رفتم با تعداد خیلی زیادی از افراد كه براى تست بازيگرى آمده بوند مواجه شدم كه در نهایت من برای بازی در این سریال انتخاب و همکاری من با تیم همدل مجموعه آغاز شد.
وی با اشاره به فعالیتهای قبلی خود در تلویزیون بیان کرد: خیلی سال پیش که حدود ۱۷ سال سن داشتم کار من با تلویزیون شروع شد. آن موقع از آیتمهای نمایشی شروع کردم و پس از وقفهای در سال ۱۳۹۲ با سريال «تلخ و شیرین» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیهکنندگی حسن آخوندپور به تلويزيون بازگشنم، پس از آن مجموعهای برای شبکه استان خراسان رضوی کار کردم و در كنار آن يك تله فیلم و برخى آثار ديگر را در دست داشتم تا اینکه با قاسم جعفری در سریال «زندگی زیباست» همکاریم آغاز شد.
رجایینیا با بیان اینکه در سریال «زندگی زیباست» در قالب دو نقش شمسی و مینا حاضر شده است عنوان کرد: در سریال «زندگی زیباست» دو نقش شمسی و مینا را بازی کردم که به علت حذف ده قسمت اول، نقش شمسی را مخاطبان ندیدند. از ابتدا قرار نبود نقش مینا در سریال «زندگی زیباست» را بازی کنم. خیلی از نقشهای سریال را خواندم تا اینکه قاسم جعفری به من قدرت انتخاب داد که هم شیرین بود و هم سخت. یک روز قاسم جعفری به من گفت بین شخصیتهای مینا، طناز و شمسی یکی را انتخاب کن. شیرینی این حرف بیشتر از آن جهت بود که به هر حال من در مدیوم تصویر چهره شناخته شدهای نبودم، اما این موقعیت را قاسم جعفری به من داد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
ثواب خواندن نماز «صاحب الزمان(عج)» در روز جمعه
کارشناس علوم قرآنی گفت: نماز «امام زمان (ع)» و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد بهترین و بزرگترین عباداتی است که به آن میتوان اشاره کرد، صلوات بر محمد و آل محمد به تعداد ۱۰۰۰ مرتبه از پنجشنبه بعد از ظهر تا غروب جمعه از ثواب بسیاری برخوردار است.
صالح باغشیرین در گفتوگو با ، جمعه را یکی از اعیاد مسلمان دانست و گفت: روایات فراوانی در خصوص روزهای جمعه بیانشده است، زیرا این روز بهعنوان روز عید مسلمانان شناخته میشود روزی که در آن مومنین مأمورند تا بهترین عبادات را انجام دهند.
وی در همین راستا ادامه داد: اهمیت این روز به قدری است که در روایات آمده «امام صادق (ع)» تأکید داشتهاند که بهتر است این روز بر مؤمنی نگذرد مگر اینکه اعمال این روز را انجام داده باشد.
باغ شیرین اظهار کرد: از جمله اعمالی که در روز جمعه وارد شده و از اهمیت بسیاری برخوردار است انتظار ظهور است و توقع میرود در این روز ظهور اتفاق بیافتد. همانگونه که در بحار الأنوار جلد ۹۹ و صفحه ۲۱۵ آمده است: «هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ، وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْکَ، وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ، وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ، وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ کَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْکِرَامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّاهِرِینَ، امروز روز جمعه و روز توست، روزی که ظهورت و گشایش کار اهل ایمان به دستت در آن روز و کشتن کافران به سلاحت امید میرود، و منای آقای من در این روز میهمان و پناهنده به توأم، و توای مولای من بزرگواری از فرزندان بزرگواران، و از سوی خدا به پذیرایی و پناه دهی مأموری، پس مرا پذیرا باش و پناه ده، درودهای خدا بر تو و خاندان پاکیزهات».
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
جذابیت کتابهای مدافعان حرم برای مخاطبان
یک نویسنده کتاب گفت: ضرورت توجه به مرحله پس از چاپ یعنی مقوله تبلیغ و توزیع کتاب از اهمیت بالایی برخوردار است. انتخاب درست موضوع «سوژه کتاب»، تبلیغات اینترنتی و رساندن کتاب به دست مخاطب چه در شهرستانها و چه در خود پایتخت تاثیر گذار خواهد بود و میتواند مورد اقبال عمومی قرار بگیرد.
وحید خضاب نویسنده کتاب «اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه!» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی با اشاره به شیوه فعالیت انتشاراتیها در انتخاب کتاب گفت: انتشاراتیها بر اساس نیاز سنجیهای خود اقدام به چاپ کتبی میکنند که جامعه آن را نیاز دارد و به عبارت دیگر کشش خوبی در جامعه برای آن کتاب احساس میشود. چاپ کتابهای ارزشی و یا مدافعان حرم برای مخاطب جذاب است لذا انتشاراتیها به این کتابها میپردازند.
وی پیرامون کتابهای الکترونیکی افزود: وجود کتابهای الکترونیکی و یا کتابهای صوتی میتواند تاثیر بسیاری بر توسعه کتابخوانی داشته باشد، ما باید بتوانیم مخاطبان را به کتابخوانی جذب کنیم و تعداد افرادی که با دیدن محتوا و یا کتاب مناسب حاضر به خریدن و خواندن کتاب میشوند کم نیستند،باید بر روی این افراد برنامه ریزی کرد و از پتانسیل بهره برداری کنیم تا بتوانیم فرهنگ کتاب و کتاب خوانی را ترویج کنیم، این طیف تاثیر خوبی را بر فضای کتاب و کتاب خوانی میگذارند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
خضاب به گسترش نا محسوس و خزنده فضای مجازی در زندگی افراد پرداخت و ابراز کرد: فن آوری تاثیر بسیاری بر تمام ابعاد جامعه داشته، گوشیهای تلفن همراه که امروز به جزو لاینفک زندگی تبدیل شده اند، میتوانند تغییراتی را در سطح فضای کتابخوانی کشور فراهم کنند و مخاطبان کتابهای مناسب را از این طریق دریافت کنند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید