واکسن کوو ایران برکت بالاتر از استانداردهای جهانی / تولید ۱۸ میلیون دوز واکسن تا شهریور ماه
- سید رضا مظهری در نشست گزارش کار از مراحل پیشرفت مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت در پاسخ به سوال میزان در این خصوص که تا کنون چند نفر واکسن برکت زده اند؟، گفت: روی ۸۵۰۵ در تهران تا پایان شب گذشته مطالعه انجام شده و ۵۰۴ نفر دیگر نیز آزمایشات را انجام داده و واکسن تزریق خواهند کرد که این تعداد رزرو بودند.
مدیر اجرایی فاز سوم مطالعات بالینی واکسن تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ادامه داد: در کرج نیز یک پایگاه را تجهیز کردیم و ۱۹۲۰ نفر در کرج وارد مطالعه شدند و از ۲۰ خرداد تزریق روی داوطلبان در بوشهر، شیراز، اصفهان و مشهد را آغاز میکنیم و براورد این است که طی ۱۰ روزبه اتمام برسد. در شهرستانها ۸۰۰۰ نفر وارد فاز مطالعات میشوند.
وی با بیان اینکه در فاز نهایی مطالعات بالینی بر اساس هدفگذاری انجام شده باید روی ۲۰ هزار نفر تزریق انجام میدادیم که کار سادهای نیست و روال متفاوتی دارد اظهار کرد: روی داوطلبین آزمایشات و ارزیابی پزشکی انجام و سپس واکسن تزریق میشود. اطلاعات وارد نرم افزارها میشود.
وی افزود: بیش از ۱۰۰ هزار نفر داوطلب دریافت واکسن در فاز سوم شده اند گفت: افراد واجد شرایط وارد مطالعه شدند و برای این حجم از کار در تهران پنج مرکز را با بیش از ۵۰ پزشک و ۴۰ پیراپزشک تجهیز کردیم و باید در تهران روی ۸۵۰۰ نفر فرایند طی میشد که اکنون به اتمام رسیده است.
آغاز تزریق واکسن کوو ایران برکت در ۴ شهرستان دیگر از چند روز آینده
حامد حسینی در این نشست گفت: در قدم آخر با همکاری داوطلبان میتوانیم مطالعات را تکمیل کنیم که به معنای اعتماد عمومی است و باید از همه داوطلبان قدردانی کنیم.
وی افزود: مطالعات در تهران انجام شده و در چندروز آینده در شهرستانها هم مطالعات آغاز میشود.
حسینی در پاسخ به سوال میزان در خصوص تعداد افراد واکسینه شده با واکسن برکت گفت: در فاز یک ۸۸ نفر، فاز دو، ۲۸۰ نفر و در فاز سه، ۲۰ هزار نفر در برنامه مطالعاتی ما قرار گرفتند. در فاز سوم هم تا کنون روی ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر مطالعه انجام شده است و مطالعات تا تکمیل ۲۰ هزار نفر ادامه دارد.
واکسن کوو ایران برکت بالاتر از استانداردهای جهانی است
مینو محرز در این نشست گفت: مراحل کارآزمایی این پروژه بسیار بالاتر از استانداردهای جهانی اجرا شد و این واکسن حاصل تلاشهای جوانانی است که مدتها به خانه نرفتند و من به آنها تبریک میگویم و از آنها تشکر میکنم.
وی با بیان اینکه برای تهیه این واکسن همه دست در دست هم دادیم و این واکسن بسیار با دقت تولید شده است، ادامه داد: مسائل اقتصادی و آموزش در کرونا بسیار تحت تاثیر قرار گرفت و ما باید کمک کنیم که همه تا مهر ماه واکسن بزنند تا مدارس، دانشگاهها باز گشایی شود.