کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر تماما پرداخت شده است/ کتاب خوب همانند یک گنج است

17:57 - 26 آبان 1399
کد خبر: ۶۷۵۰۸۰
بیست‌وششمین روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظر قادر آشنا پیرامون پرداخت کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد.

  - بیست‌وششمین روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظر قادر آشنا پیرامون پرداخت کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد.

کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر تماما پرداخت شده است/همچنان در انتظار تعطیلی احتمالی تهران هستیم
 
رییس مرکز هنر‌های نمایشی کشور گفت: هنوز هیچ تماشاخانه‌ای رسما شروع به فعالیت نگرفته است، این تصمیم مخالفان و موافقان خاص خود را دارد، برخی تماشاخانه داران مخالف فعالیت پیش از ساعت ۱۸ هستند، زیرا به حق معتقدند که مخاطب تئاتر به هیچ وجه پیش از این ساعت پا به سالن نمی‌گذارد.

قادر آشنا در گفت‌وگو با ، پیرامون آخرین وضعیت فعالیت تماشاخانه‌های تئاتر در ایام کرونا گفت: ما همچنان در صدد هستیم تا برای بهره وری بهتر و رضایت مخاطب و اهالی تئاتر برنامه ریزی‌هایی را جهت تسهیل در اجرا و تماشای تئاتر فراهم کنیم.

وی در همین راستا ادامه داد: واقعیت امر قرار است تا از ابتدای آذر ماه محدودیت‌های تازه اعمال شود، این امر طبیعتا کار را برای فعالیت اهالی تئاتر سخت‌تر خواهد کرد، از سویی اخباری مبنی بر احتمال تعطیلی دو هفته‌ای تهران به گوش می‌رسد که هنوز قطعی نشده است و ما منتظریم تا ببینیم از ابتدای آذر چه محدودیت‌هایی برای تئاتر در نظر گرفته می‌شود.

رییس مرکز هنر‌های نمایشی کشور پیرامون فعالیت تماشاخانه‌های تئاتر پیش از ساعت ۱۸ اظهار کرد: هنوز هیچ تماشاخانه‌ای رسما شروع به فعالیت نگرفته است، این تصمیم مخالفان و موافقان خاص خود را دارد، برخی تماشاخانه داران مخالف فعالیت پیش از ساعت ۱۸ هستند، زیرا به حق معتقدند که مخاطب تئاتر به هیچ وجه پیش از این ساعت پا به سالن نمی‌گذارد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

دولت‌آبادی: کتاب خوب همانند یک گنج است
 
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب خوب همانند یک گنج است، از سوی دیگر کتاب خوب یعنی ذخیره تجربه و فکر یک نویسنده خوب، کتاب فرصت مشارکت در تجارب سایر افراد اعم از موفق یا غیر موفق را فراهم می‌کند و افراد صاحب تجربه نکاتی ارزنده را به مخاطب منتقل می‌کنند.

حسن دولت آبادی در گفتگو با  پیرامون علل کاهش سرانه مطالعه در کشور گفت: یکی از علل کاهش سرانه مطالعه کتاب وجود جایگزین‌هایی همانند فضای مجازی است، امکانات دیجیتال که اغلب بی‌هویت و ناشناخته هستند به علت در دسترس نبودن درست کتاب ضربه‌های سختی را بر سرانه مطالعه وارد کرده اند.

وی در همین راستا ادامه داد: عدم وجود فرهنگ مطالعه در جامعه و بی توجهی خانواده به خرید کتاب ضربات فراوانی به سرانه مطالعه زده و به همین دلیل مطالعه به عنوان یک ضرورت و بخشی از اعمال روزانه هر فرد شناخته نمی‌شود لذا ما شاهد گسترش بی توجهی پیرامون مقوله مطالعه کتاب هستیم، البته در این میان عواملی همانند مشغله والدین و قیمت بالای کتاب را باید مقصران کاهش سرانه مطالعه دانست، گرچه عدم وجود حساسیت‌های لازم در حوزه نشر از سوی دست اندرکاران این حوزه خود مسئله‌ای قابل تامل شناخته می‌شود.

دولت آبادی در مورد کم کاری‌های شکل گرفته از سوی رسانه‌ها ابراز کرد: نبود برنامه‌های منسجم و مستمر در ارائه امکانات و تبلیغات جهت شناسایی کتاب‌های خوب به جامعه به عنوان ضعف بزرگ حوزه فرهنگ شناخته می‌شود، در این میان رسانه‌های داخلی هم در تبلیغ کتاب بی‌ثمر بوده‌اند، این در حالی است که علیرغم وجود رسانه‌های دیجیتال و پیشرفته همچنان گسستگی در فرهنگ مطالعه به خوبی دیده می‌شود.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی تاکید کرد: ما باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که مردم بتوانند بهترین بهره‌برداری را از زمان داشته باشند و حتی در هنگام حضور در اتوبوس یا مترو مطالعه کنند، برای این منظور کتاب‌هایی با قطع پالتویی که امکان جابجایی فراوانی دارد این امکان را می‌دهد که در همه مکان‌ها افراد به مطالعه بپردازند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

افزایش سرانه مطالعه نیازمند تغییر در زیر ساخت‌های فرهنگی است
 
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب ارزشمند‌ترین کالا در زندگی هر انسانی محسوب می‌شود، اما ایراد کار ما از آنجا آغاز می‌شود که متاسفانه نتوانسته‌ایم خودمان را با کتاب مانوس کنیم و لذت کتاب خواندن را به خوبی درک نکرده‌ایم، اگر چنین رویدادی در زندگی هر فرد رخ دهد آینده خود و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم قطعاً تضمین شده و رو به توسعه خواهد بود.

احمد عربلو در گفت‌وگو با  پیرامون فرارسیدن هفته کتاب گفت: کتاب ارزشمند‌ترین کالا در زندگی هر انسانی محسوب می‌شود، اما ایراد کار ما از آنجا آغاز می‌شود که متاسفانه نتوانسته‌ایم خودمان را با کتاب مانوس کنیم و لذت کتاب خواندن را به خوبی درک نکرده‌ایم، اگر چنین رویدادی در زندگی هر فرد رخ دهد آینده خود و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم قطعاً تضمین شده و رو به توسعه خواهد بود.

وی به جایگاه کتاب و مطالعه اشاره و ابراز کرد: جای تاسف دارد که جامعه ایرانی که دارای ادبیاتی غنی است نسبت به مطالعه تا این حد بی‌تفاوت شده‌است، کتاب در حقیقت عاملی برای رشد و توسعه فکر و ذهن هر فرد محسوب می‌شود هنگامی که تک تک این افراد به رشد دست یابند در آینده شاهد تحول و شکوفایی جامعه و فرهنگ خواهیم بود، من در رشته ادبیات تحصیل کردم هنگامی که وارد دانشگاه شدم متوجه شدم که ادبیات کلاسیک ما تا چه اندازه غنی و ارزشمند است از سوی دیگر چقدر کتاب وجود دارد که من حتی یک عدد از آن‌ها را هنوز نخوانده ام.

عربلو پیرامون اهمیت مطالعه کودکان و نوجوانان ابراز کرد: ادبیات ما در حوزه کودک و نوجوان رویکرد‌های ارزشمندی را طی سال‌های اخیر در دستور کار خود قرار دهده و رشد بسیار زیادی را پشت سر گذاشته است، تعداد کتاب‌های تولیدشده و با محتوا‌های جالب برای گروه سنی کودک و نوجوان قابل توجه و چشمگیر بوده، اما آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد فعالیت و مسئولان و دست‌اندرکاران کتاب است، بها دادن به نویسندگان و حمایت از حوزه نشر همچنین کتاب‌های تالیف شده مهم است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

نویسنده کتاب «مردی که زمین نیفتاد» نقش رسانه‌ها در توسعه سرانه مطالعه را مورد بررسی قرار داد و افزود: رسانه‌ها نتوانستند آن طور که باید و شاید حق خود را نسبت به مطالعه و معرفی کتاب‌ها اجرا کنند، همین امر در کنار شکل‌گیری و توسعه فضای مجازی سبب شده کتاب به حاشیه رانده شود با این همه من معتقد هستم که سرانه مطالعه کودکان نسبت به بزرگسالان خیلی بیشتر است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

سریال «شهید باکری» در آستانه فیلمبرداری/ «هادی حجازی‌فر» از حل شدن مشکل لوکیشن خبر داد
 
هادی حجازی‌فر در صفحه اینستاگرام خود از حل شدن مشکل لوکیشن سریال «شهید مهدی باکری» خبر داد، وی چندی پیش در صفحه خود از تمامی مسئولین کشوری و لشکری درخواست کرده بود تا در ساخت این اثر تلویزیونی به یاری‌اش بیایند.

هادی حجازی‌فر در صفحه اینستاگرام خود از حل شدن مشکل لوکیشن سریال «شهید مهدی باکری» خبر داد، وی چندی پیش در صفحه خود از تمامی مسئولین کشوری و لشکری درخواست کرده بود تا در ساخت این اثر تلویزیونی به یاری‌اش بیایند. 

حجازی فر فر اعلام کرده که با حل مشکل لوکیشن تمامی مقدمات برای شروع فیلمبرداری اثر آماده است و «سریال شهید باکری» به زودی جلوی دوربین می رود. این مجموعه به کارگردانی هادی حجازی‌فر و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری در ۷ قسمت با پروداکشن سینمایی تهیه و تولید می‌شود و محصول سیمافیلم است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

براساس آخرین اخبار در حال حاضر «فارس باقری» و «امیر نوروزی» در کنار هادی حجازی فر به تازگی نگارش نهایی فیلمنامه سریال «شهید باکری» را به اتمام رسانده اند، فارس باقری نمایشنامه‌نویس، کارگردان و نویسنده است. باقری طی سال‌های گذشته در عرصه تدریس و تولید تئاتر فعالیت داشته و امیر نوروزی نیز در آثار موفقی همچون نمایش «لانچر ۵» به ایفای نقش پرداخته است.

فارس باقری سراغ کارگردانی تئاتر می‌رود/ ۲ اثر مدنظر برای اجرا - خبرگزاری  مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

همچنین هادی حجازی فر برای سایر نقش‌های این سریال در حال جستجو در میان بازیگران جوان تئاتر است، وی در اعلامیه‌ای از بازیگران بین هفده تا بیست و هفت سال دعوت کرده تا بخش کوتاهی را به صورت ویدیو برای فارس باقری به عنوان مسئول انتخاب بازیگر اثر ارسال نمایند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *