بازرسی الکترونیک واکسن آنفلوانزا و اقلام کرونایی در داروخانه های پایلوت
مهدی قنبری در نشست رونمایی از سامانه الکترونیک نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو (آدیت)، گفت: برنامه پایلوت زیر سامانه الکترونیک نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو در سامانه تیتک برنامه ریزی شده و قرار است این پایلوت را در ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی اجرا کنیم.
وی گفت: مصوبه مربوط به این زیر سامانه طی مکاتباتی ابلاغ و فرایند اجرایی کار تشریح شد.
قنبری افزود: برنامه پایلوت با هدف اصلی شناسایی چالش ها و ایرادات زیر سامانه الکترونیک نظارت و بازرسی انجام می شود و قرار است ۲۰ درصد از داروخانه های تحت پوشش و نظارت هر معاونت سازمان غذا و دارو را در ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی در مرحله اول پایلوت، به صورت مانیتورینگ تحت بازرسی قرار دهیم.
قنبری ادامه داد: زیر سامانه آدیت بخشی از سامانه اصلی تیتک است. حساسیت هایی که سیستم های نظارتی در زمینه الکترونیک کردن نظارت بر کالاهای سلامت محور داشتند و تاکید کردند که کالاهای سلامت محور باید از بستر اولیه واردات، تولید، انبارش و توزیع و عرضه تحت پایش و نظارت دقیق الکترونیک قرار گیرند، باعث شد که ما به این کار سرعت بخشیم. امیدواریم بعد از اجرای برنامه پایلوت و رفع معایب، بتوانیم این برنامه را به تمام استان های کشور تعمیم دهیم. برنامه پایلوت گام اول برنامه و در جهت رفع نواقص بازرسی و نظارت است.
وی گفت: فرم های بازرسی را در زیر سامانه آدیت بازگذاری کردیم. بعد از اجرای برنامه پایلوت و رفع مشکلات، کشور برای پایش و نظارت الکترونیک و منسجم در حوزه کالاهای سلامت محور آماده می شویم. در حال حاضر اولویت و هدف بازرسی از داروخانه ها در قالب این برنامه پایلوت، اقلام کرونایی، قلم انسولین و واکسن آنفلوانزا است.