«فاتح» بر بال «سیمرغ»؛ تجهیزات رونمایی شده در رزمایش ذوالفقار ۹۹ + تصاویر
روز دوم رزمایش، پرتاب انواع اژدر ازانواع زیردیایی، پرتاب موشکهای ساحل به دریا و سطح به سطح علیه اهداف شناور سطحی و همچنین موشک سطح به هوا توسط نیروی پدافند هوایی بر علیه نیروی نارنجی در نقش متخاصم انجام شد و به طو ردقیق با توجه به بهینه سازی موشکها به ویژه در بحث قدرت انهدام، اهدافشان را مورد اصابت قراردادند.
رزمایش «ذوالفقار ۹۹»، اولین تجربه صحنه رزم زیردریایی بومی فاتح بود و از طرفی پرتاب موشکی از زیرسطح به سطح هم در این رزمایش داشتیم.
مراسم پایانی این رزمایش در قالب نمایش قدرت در حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، جمعی از فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین ناظران قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیاء(ص)، با رژه انواع یگانهای شناور سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل ناوشکنها، ناوهای موشکانداز، ناوهای نیروبر و زیردریاییهای کلاس طارق، غدیر و زیردریایی بومی فاتح از مقابل ناو سرفرماندهی خارک انجام شد.
امروز با این رژه نمایش قدرت، گوشهای از دامنه رفیع اقتدار دفاعی کشور در آستانه چهل سالگی دفاع مقدس با شعار «قوی هستیم»، در معرض دید قرار گرفت.
رونمایی تجهیزات کاملاً بومی در قالب تولیدات بیرون آمده از کارخانه «نهضت قطعه سازی صنایع دفاعی»، مثل زیردریایی بومی «فاتح»، پهپاد بومی «سیمرغ» را در این رزمایش داشتیم.
سیمرغ، اقتدار سیستم دفاعی کشور با رهایی از تله تحریمهای استکبار جهانی با فعالیت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سنگر «ما میتوانیم» و سربازی در جبهه ولایت مداری و تحقق بیانات و راهبردهای گره گشای مقام معظم رهبری بابرافراشتن پرچم نهضت قطعه سازی و بومی سازی ادوات و تجهیزات مورد نیاز نیروهای مسلح با دستاوردهایی نظیر «فاتح»، مرزهای خودکافایی را پیمود.
زیردریایی کاملاً بومی «فاتح»، اولین زیردریایی نیمه سنگین ایرانی، دارای ۵۲۷ تُن وزن و ۴۱۲ هزار قطعه و نتیجه ۴ میلیون و ۲۰۲ هزار نفر با تلاش متخصصان و دانشمندان داخلی است.
توان ماندن در دریا به مدت ۳۵ روز در عمق بیش از ۲۰۰ متری، پویش محیط اطراف خود، تشخیص، شناسایی و جهتیابی انواع امواج رادار و سیگنالهای مخابراتی منتشر شده از کشتیها، هواگردها، زیردریاییها و سایر منابع حمل موشکهای زیرسطحی، موشکهای دوشپرتاب سطح به هوا و همچنین امکان حمل نیروهای تکاوررا از جمله قابلیتهای «فاتح» ایرانی است.
«سیمرغ» با پرواز از آشیانه اقتدار صنعت دفاعی کشور و سربازی در آسمان نظام مقدس جمهوری اسلامی، افسانهها در کتب تاریخی کشور را به واقعیت تبدیل کرد و «سیمرغ» قصههای کهن ایرانی امروز در آسمان ایران اسلامی بامأموریت حفظ و حراست از کیان نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران در پرواز است.
پرتاب موفق موشکهای ایرانی اعم از ساحل به دریا، سطح به سطح و هوا به سطح همه در بردهای، شلیک موشکهای هوا به سطح، بمبارانها و پشتیبانی از نیروهای عملکننده و ممانعت از ورود انواع پرندههای بدون سرنشین و با سرنشین بیگانه ازجمله آمریکایی در منطقه رزمایش «ذوالفقار ۹۹» از جمله موفقیتها در این رزمایش بود.
به کارگیری پهباد «کمان ایرانی» در نقش یک بمب افکن به عنوان کمان اقتدار دفاعی ایران، نشانه گیری شده به سمت سیبر تهدیدات استکبار جهانی، گوشهای از اقتدار دفاعی، امنیتی و نظامی نظام جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشید.
سامانههای «جنگ الکترونیک» هم در دفاع و هم درآفند مأموریتهای متنوع از جمله ابعاد مهم این رزمایش بود. جوانان متخصص و انقلابی و ولایت مدار ما به عنوان بخش اعظم نیروی انسانی در این رزمایش در آستانه چهلمین سالگرد دفاع مقدس، بعد از گذشت چهل سال با گذاشتن قدمهای استوار در مسیر تحقق آرمانهای نظام جمهوری اسلامی و تحقق اقتدار و آقایی انقلاب اسلامی و آرمان شهدا و امام شهدا و مقام معظم رهبری، مدل کوچکی از سربازی و ایثار رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی را تصویرسازی کردند.
اطمینان از آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از حدود و ثغور کشور، دفاع از منافع ملی و آرمانها، پیام این رزمایش به ملت همیشه بیدار و انقلابی و شهید پرور ایران بود.
رزمایش «ذوالفقار ۹۹» ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار بنیه قوی سایر ارگانها «سپاه» و «بسیج» با برهم زدن معادلات استکبار جهانی در رأس آن آمریکا و فرزند ناخلف آن رژیم صهیونیستی، طومارهای تهدیدهای احتمالی آنها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی را زیر میز این کدخدای بی یال وکوپال برد.
رهگیری هواگردهای آمریکایی توسط پهپاد «کرار» در رزمایش ذوالفقار، دلاوری شیرمردان حیدر کرار را زیر سایه ذوالفقار علی بن ابیطالب (ع) در مقابله ابوسفیانها و معاویهها و یزیدیان زمان در ماه عزای سیدالشهدا (ع) را نشان دادند.
پشت دستی اقتدار دفاعی ایران اسلامی به دست چدنی استکبار جهانی، نشان داد که غصه اربابی آنها در جهان به ویژه جهان اسلام به خاتمه خود نزدیک شده است.
شلیک موشک کروز «قادر» زبان اقتدار دفاعی نیروی دریایی ارتش در بیان توان موشکی ارتش و دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران بود.
همچنین در این رزمایش در رزمایش مشترک ذوالفقار۹۹ ارتش، موشک بهینه شده شلمچه نیروی پدافند هوایی تحت هدایت عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی موفق به انهدام هدف متخاصم شد. در این بخش از رزمایش، پرنده متخاصم که یک هدف با سرعت بالا و در ارتفاع زیاد در حال پرواز بود و قصد ورود به منطقه عمومی رزمایش را داشت، درحالیکه از سطح مقطع راداری بسیار کمی برخوردار بود، توسط سامانههای راداری تحت کنترل قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) کشف و به منظور رهگیری و انهدام به سامانه پدافندی بومی نیروی پدافند هوایی ارتش واگذار شد که با شلیک موفق موشک سطح به هوای بهینه شده شلمچه از این سامانه، سرنگون شد.
به هر روی عملیات هجومی آبخاکی و اجرای عملیات مشترک بیچینگ توسط نیروی دریایی و نیروی زمینی ارتش و تخلیه نفربرها توسط ناوهای نیروبر در ساحل به منظور تصرف آن، استفاده عملیاتی از زیردریایی بومی کلاس متوسط فاتح، اجرای عملیات رزمی و هدف قرار دادن شناور توسط پهپاد سیمرغ، بهرهبرداری عملیاتی از پهپاد کمان نیروی هوایی و شلیک به اهداف متحرک در دریا توسط جنگندههای نیروی هوایی ، پرتاپ موفق موشکهای پایه کروز دریایی و پدافندی ، از جمله طرحهای تمرین شده در این رزمایش بود.