آخرین خبرها از سریال جدید «بهروز افخمی»/گلایه نویسنده «آن ۲۳ نفر» از یک معضل
- بیست و هشتمین روز از مرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر محمد فیلی پیرامون نقش خود در سریال جدید بهروز افخمی «رعد و برق» اشاره کرد.
سیل گلستان داستان سریال جدید «بهروز افخمی»/نقش روحانی سریال «رعد و برق» را بازی میکنم
بازیگر سریال «مختارنامه» گفت: داستان سریال «رعد و برق» بهروز افخمی درباره سیل استان گلستان است که چند سال پیش اتفاق افتاد، من به عنوان نقش یک روحانی سُنی هستم که دقیقا در روزی که همسرم فوت میکند درگیر سیل میشوم.
محمد فیلی در گفتوگو ، پیرامون مجموعه فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: مدتی است که به شهر گرگان آمدهام و مشغول بازی در سریال «رعد و برق» به کارگردانی «بهروز افخمی» هستم، فیلمبرداری اثر تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد و کار برای پخش در ماه رمضان آماده میشود.
وی در همین راستا ادامه داد: سریال «رعد و برق» از جمله آثار با کیفیت تلویزیونی خواهد بود، اثری که ضبط بسیار طولانی مدتی دارد و باعث شده تا من نتوانم طی دو ماه گذشته کار جدیدی را قبول کنم. در کل اثری است که حضور در آن را دوست دارم و شرایط به نحوی است که از بازی در آن لذت می برم.
بازیگر سریال «مختارنامه» درباره نقش خود در سریال «رعد و برق» تاکید کرد: در این سریال نقش کاملا متفاوتی را با آثار قبلی بازی میکنم، نقشی که تا به حال در کارنامه کاریام نظیر آن را نداشتهام، در این اثر در نقش یک روحانی سُنی به ایفای نقش خواهم پرداخت. گریم و لباس این شخصیت و نوع کاراکتر برای من کاملا تازگی دارد و به همین دلیل آن را به سرعت قبول کردم.
وی در همین رابطه اذعان کرد: «رعد و برق» از آن دست آثاری است که مخاطب صد در صد دوست خواهد داشت، خوشبختانه تولید بسیار منسجمی را پشت سر میگذاریم اما به دلیل فیلمبرداری اثر در جنگلهای گرگان با مشکلات طبیعی همچون باد و باران دست و پنجه نرم می کنیم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«سعید ملکان» در دو راهی اکران آنلاین و سالن سینما/«روز صفر» در آستانه آزمونی سخت
فیلم «روز صفر» هرچند پتانسیل بالایی برای فروش دارد اما سینمای کرونا زده نشان داده که حتی کمدی «خوب بد جلف» و یا فیلم موفق جشنواره فیلم فجر یعنی «شنای پروانه» را هم با شکست روبرو کرده است.
سینمای ایران از اسفند ماه سال گذشته با بحران بزرگ کرونا روبرو بوده است، بحرانی که تعطیلی چهار ماهه سینما را به همراه داشت و باعث ورشکستگی بسیاری از آثار و همچنین توقف بخش عظیمی از تولیدات هنر هفتم شد.
بازگشایی سینماها از اول تیر ماه سال جاری برای بسیاری از فیلمسازان و همچنین تماشاگران روزنهای از امید را ایجاد کرد، اما این بازگشایی به سرعت شکست خورد و اکثریت آثار با فروش اندکی به کار خود پایان دادند، این وضعیت در حدی بود که دو فیلم پرفروش سال هم به سرعت از چرخه اکران خداحاقظی کردند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
فیلم سینمایی «روز صفر» به کارگردانی سعید ملکان هفته گذشته پروانه نمایش خود را دریافت کرد، حال باید ملکان در وضعیت ناگوار گیشه سینماها آیا برنامه خاصی برای اکران این فیلم دارد یا نه، ملکان تنها دو راه پیش روی خود می بیند، اکران در سینماهایی که تجربه سنگین شکست را در دو ماه پیشین داشتهاند یا ورود به چرخه آنلاین که ریسک قاچاق این فیلم را به همراه دارد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
مهمترین وقایع مسیر کاروان «امام حسین (ع)» به سمت کربلا در روز ۲۸ ماه ذیالحجه
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: «سید الشهدا (ع)» به لشکر حر اعلام کردند ای مردم من به خواست خود پا در این مسیر نگذاشتم بلکه این خواسته مردم کوفه بود که سبب شد من به سوی آنها حرکت کنم، من به سوی کوفه حرکت کردم تا امام و راهنمای آنان شوم همان گونه که خودشان خواسته بودند.
محمد ابراهیم پور در گفتوگو با پیرامون مسیر حرکت کاروان «امام حسین (ع)» در روز ۲۸ ماه ذیالحجه به سمت کربلا گفت: کاروان «امام حسین (ع)» با گذر از منطقه «واقصه» وارد منطقهای به نام «شراف» شد. در این منزلگاه «امام حسین (ع)» سحرگاه به جوانان دستور دادند که آب زیادی جمع کنند سپس صبح همان روز تا غروب راه پیمودند عبیدالله بن زیاد هنگامی که از حرکت «امام حسین (ع)» آگاهی پیدا کرد تلاش داشت تا جلوی حرکت ایشان را بگیرد او میدانست که مقصد امام سوم شیعیان کوفه است لذا فردی با عنوان «حصین بن تمیم» را همراه با چهار هزار نفر نیروی مسلح به سوی قادسیه فرستاده بود یکی از افرادی که در لشکر تمیم بود «حربن یزید ریاحی» نام داشت، این لشکر در حقیقت تمام مسیرها و شریانهای راهی که به سمت کوفه و شام منتهی میشد را بستند و از ورود و خروج افراد جلوگیری میکردند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
***رویکرد «امام حسین (ع)» در مقابله با دشمنان
وی پیرامون رویکرد «امام حسین (ع)» در مقابله با دشمنان اظهار کرد: «امام حسین (ع)» وقتی متوجه شدند که دشمن تمام مسیرهای حرکت کاروان ایشان را بسته است به دنبال پرس و جو برای پیدا کردن راهی بودند، ایشان از گروهی از اعراب که در مسیر حرکت کاروان بودند پیرامون مسیر خروج از منطقه پرس و جو کردند، اما آنان تنها مسیرهایی که میشناختند همین مسیرهایی بود که دشمن آنها را بسته بود لذا «امام حسین (ع)» و یارانش به منطقهای با عنوان «ذوحسم» حرکت کردند و کاروان در آنجا منزل و خیمه برافراشتند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
برنامههای مسجد مقدس جمکران در ماه محرم/میزبانی هیئتها با رعایت پروتکلهای بهداشتی
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اوج گیری موج دوم آن و ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری عزاداری ها، مسجد مقدس جمکران به دلیل برخورداری از فضای متناسب با پروتکلهای ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در طول دهه نخست محرم میزبان برخی هیئتهای مذهبی میشود.
حجتالاسلام یاسین حسین آبادی در گفتوگو با پیرامون ویژه برنامههای مسجد مقدس جمکران در دهه نخست محرم حسینی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اوج گیری موج دوم آن و ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری عزاداری ها، مسجد مقدس جمکران به دلیل برخورداری از فضای متناسب با پروتکلهای ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در طول دهه نخست محرم میزبان برخی هیئتهای مذهبی میشود.
وی در همین راستا ادامه داد: ما از شب گذشته دوشنبه، ۲۷ مردادماه و با برگزاری آئین تجدید بیعت و اذن روضه مداحان قم در صحن جامع مهدوی به استقبال محرم رفته ایم؛ رونمایی از مستند تلویزیونی «شیخ المادحین» که در احوالات مداح «اهل بیت (ع)» «ملاحسین مولوی» است از بخشهای این آئین بود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
حسین آبادی پیرامون آئین عمومی اذن روضه خوانی محرم حسینی اظهار کرد: آئین عمومی اذن روضه خوانی محرم حسینی هم امشب سه شنبه، ۲۸ مرد با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری و مرثیه سرایی کربلایی حمید علیمی برگزار میشود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
گلایههای تند نویسنده «آن ۲۳ نفر» از عدم رعایت قانون کپی رایت
نویسنده کتاب «اردوگاه اطفال» گفت: چندین بار در فضای مجازی پیدیاف کتاب «آن بیست و سه نفر» را دیدم که به شکل پی دی اف به اشتراک گذاشته شده، من واقعا نمیدانم اینها چگونه این آثار را بدون هیچ مجوزی در قالب پیدیاف و یا عکس به اشتراک میگذارند.
احمد یوسفزاده در گفتوگو با پیرامون مشکلاتی که این روزها نویسندگان نوقلم در جهت عقد قرارداد انتشار کتب خود با آن دست و پنجه نرم میکنند، گفت: من فکر نمیکنم دستی پشت پرده باشد و مافیایی این جریان را کنترل کند، اما معتقدم مشکل اصلی این روزهای ناشران بحث اقتصاد است، ناشری که با شرایط بد اقتصادی مواجه است روی کتابب سرمایهگذاری میکند که بازدهی برایش داشته باشد و سعی میکند ریسک انتشار هر کتابی را قبول نکند و با اعتماد به یک نویسند نوقلم خود را دچار ضربه اقتصادی زیادی نکند.
وی در همین راستا ادامه داد: من فکر میکنم باید یک راهکار درست و برنامهریزی شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود یا در مرکز نشر آثار دفاع مقدس به برنامهریزی مدونی دست پیدا کنیم تا شرایطی ایجاد شود که نویسندگان نوقلمی که به معنای واقعی خوب مینویسند چه در حوزه دفاع مقدس و چه در سایر حوزهها دیده شوند، چرا که ما در حال حاضر نمیدانیم شاید سرمایههای فوقالعادهای در حوزه نویسندگی داشته باشیم که به دلیل شرایط موجود نتوانستند خود را نبه خوبی شان بدهند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
نویسند کتاب «آن ۲۳ نفر» پیرامون عقد قراردادهایی که این روزها بین ناشران و نویسندگان صورت میگیرد، ابراز کرد: من خیلی اطلاعات زیادی از قوانین نشر ندارم و معتقدم قرارداد بین نویسنده و ناشر یک توافق دو طرفه است، به طور مثال نویسندهای که برای اولین بار متن کتاب خود را برای یک ناشر میبرد که چاپ شود طبیعتاً شاید آن انتشاراتی به دلیل وضعیت اقتصادی نپذیرد که کتاب این نویسنده را چاپ کند به همین خاطر بعضاً پرداخت هزینهها را بر عهده خود نویسندگان میگذارند و تنها از مجوزی که دارند استفاده کرده و از این شیوه برای انتشار کتب نویسندگان نوقلم استفاده میکنند، ناشران امروزه بعضاً به دنبال چاپ آثا نویسندگان معروف و شناخته شده میروند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید