اعتقاد فلاحی‌پور بر تدوام فعالیت‌های هنری در شرایط کرونایی/شایعه بازگشت رشیدپور به تلویزیون تکذیب شد

17:34 - 19 مرداد 1399
کد خبر: ۶۴۵۱۸۵
نوزدهمین روز از مرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر پرویز فلاحی‌پور در مورد تاثیر کرونا بر فعالیت اهالی فرهنگ و هنر اشاره کرد.

- نوزدهمین روز از مرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر پرویز فلاحی‌پور در مورد تاثیر کرونا بر فعالیت اهالی فرهنگ و هنر اشاره کرد.

نباید زندگی را تعطیل کنیم/حفظ پروتکل‌های بهداشتی اولویت ما است

وضعیت اهالی تئاتر در ایام کرونا نگران کننده است/نباید زندگی را تعطیل کنیم

بازیگر سریال «خانه امن» گفت: نباید زندگی را تعطیل کنیم، متاسفانه ما در تحریم هم هستیم و کشور‌های غربی به هیچ وجه در شرایط بیماری کرونا به فکر مردم ایران نبوده اند، حال اگر خودمان هم بخواهیم زندگی را تعطیل کنیم به واقع ادامه راه بسیار سخت می‌شود.

پرویز فلاحی‌پور در گفت‌وگو با ، پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی من در سریال تلویزیونی «خانه امن» به پایان رسیده است، در حال حاضر چندین پیشنهاد تازه برای حضور در سریال‌های تلویزیونی داشته‌ام که مشغول بررسی آن‌ها هستم.
 
فصل دوم سریال «ترور خاموش» آذر ماه کلید می‌خورد/جوایز زودهنگام جوانان را از مسیر درست بازیگری دور می‌کند
 
وی در همین راستا ادامه داد: در حین فیلمبرداری سریال «خانه امن» یک فیلم سینمایی بسیار خوب به کارگردانی خسرو ملکان به من پیشنهاد شد، اما متاسفانه به دلیل همزمانی با این سریال نتوانستم آن را قبول کنم، پیشنهادات دیگر سینمایی هم آنچنان مورد رضایتم نبود به همین خاطر آن‌ها را نپذیرفتم. 
بازیگر سریال شهرزاد درباره رد کردن پیشنهادات سینمایی اظهار کرد: هرچند من تمامی فعالیتم در عرصه سریال شبکه نمایش خانگی و تلویزیون بوده و کار سینمایی نداشته ام، اما اینطور نیست که به خاطر حضور در سینما هر نقشی را قبول کنم، بالاخره من سابقه‌ای دارم که مخاطب به خاطر آن مرا می‌شناسد به همین سبب ترجیح می‌دهم خودم را پیش مخاطبم خراب نکنم.  
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
 
ناکامی «ریما رامین فر» در سینمای سال ۹۹/ «چهل و هفت» درامی که مخاطب نمی‌پسندد
 
فیلم سینمایی «چهل و هفت» با بازی «ریما رامین فر» بعد از بازگشایی سینما‌ها راهی چرخه اکران شد، اما نتوانست فروش خوبی را از آن خود کند و تنها با هفت میلیون تومان فروش به کار خود ادامه می‌دهد، این فیلم تاکنون موفق به جذب ۵۰۰ نفر مخاطب شده است.

فیلم سینمایی «چهل و هفت» با بازی «ریما رامین فر» بعد از بازگشایی سینما‌ها راهی چرخه اکران شد، اما نتوانست فروش خوبی را از آن خود کرده و تنها با هفت میلیون تومان فروش به کار خود ادامه می‌دهد، این فیلم تاکنون موفق به جذب ۵۰۰ نفر مخاطب شده است.

تیتر

فیلم سینمایی «چهل و هفت» به کارگردانی «احمد اطراقچی» پس از بازگشایی سینماهای سراسر کشور از جمله نخستین آثاری بود که وارد چرخه اکران شد، این فیلم از بازیگران پرتعداد و خوبی برخوردار بود اما در گیشه اتفاق چندان مثبتی را برای خود به ارمغان نیاورد. دست‌اندرکاران «چهل و هفت» خبر از اکران فیلم‌شان در اول تیر ماه ...

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

«چهل و ۷» روایتگر داستان سه زن از سه طبقه اجتماعی در شب آغاز زمستان است. این فیلم با تاکید سینمای اجتماعی مرسوم سالهای گذشته کشور ساخته شده و شاید به طبع همین نگاه انتظار فروش خوبی را در گیشه متصور می شد، اما این فیلم ریسک بزرگی را برای اکران در سینمای بعد از بازگشایی به جان خرید. ریسکی که شکست بزرگی برای تهیه کننده رقم زد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تکذیب یک شایعه/شبکه یک هیچ گفت‌وگویی با رشیدپور نداشته است

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر اینکه «رضا رشیدپور به زودی در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک اجرای خود را آغاز خواهد کرد».

  - اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر اینکه «رضا رشیدپور به زودی در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک اجرای خود را آغاز خواهد کرد»، اما خیلی طول نکشید که محسن سوهانی مشاور مدیر شبکه یک سیما در توییتی اعلام کرد:

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

تکذیب یک شایعه/شبکه یک هیچ گفت‌وگویی با رشیدپور نداشته است

شایعه برخی رسانه ها درباره اجرای آقای رضا رشیدپور در شبکه یک کاملا نادرست است! مدیران شبکه هیچ گونه گفت‌وگویی با ایشان نداشته‌اند. خط مشی شبکه ملی منطبق با چارچوب کمیته مجریان معاونت سیما است

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

نگاه متفاوت یک نویسنده به «عملیات لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)» با روایت محمود پاک‌نژاد

یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «سکوت شکسته» در هر فصل به یکی از ماموریت‌های محمود پاک نژاد پرداخته است، این کتاب در سه جلد منتشر خواهد شد و اکنون تنها یک جلد آن منتشر شده است.

طی چند سال گذشته ادبیات دفاع مقدس رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفته و با پرداخت نویسندگان به ابعاد مهم شخصیتی رزمندگان و شهدای دفاع مقدس به شکل متنوع همچنین در کتاب‌های مختلف از خاطرات و روایات گرفته تا مستندات حقیقی همه و همه توانسته نظر مخاطبان را تا حد زیادی به خود جلب کند و این روزها آثاری که در حوزه دفاع مقدس تولید می‌شوند به پر استقبال ترین آثار بازار کتاب تبدیل شوند.

حال به تازگی کتابی جذاب به قلم یکی از نویسندگان حوزه دفاع مقدس که خود نیز فرمانده ارتش در هشت سال دفاع مقدس بوده است منتشر شده که در مدت زمان کوتاهی توانسته است به دلیل استقبال خوب مخاطبان به چاپ سوم دست پیدا کند، خبرنگار گروه فرهنگی  برای بررسی این استقبال از آثار دفاع مقدس و به ویژه استقبال از کتاب «سکوت شکسته»، با نویسنده این اثر به گفت‌وگو نشسته و چرایی این مهم را از این نویسند جویا شده است که در ادامه خواهید خواند: 

سیدهادی سعادتمند در گفت‌وگو با  پیرامون کتاب «سکوت شکسته» گفت: کتاب سکوت شکسته روایتی از زندگی محمود پاک نژاد رزمنده‌ای که به عنوان «فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب (در طول هشت سال دفاع مقدس حضور موثری داشته است.

بیان ابعاد جدید هشت سال دفاع مقدس به قلم یک فرمانده دسته //////

وی در همین راستا ادامه داد: خاطرات محمود پاک نژاد از جمله خاطرات بسیار جذاب و در عین حال خواندنی است من خود هنگامی که در جبهه بودم همواره کار‌های محمود پاک نژاد برایم سوالات فراوانی را ایجاد می‌کرد وی از جمله رزمندگان خاصی بود که رفتارش برایم همواره ناشناخته بود، اما بعد‌ها متوجه شدم این رفتار ریشه در موقعیت عملیاتی او داشته عملیاتی که بسیار جالب و شنیدنی بود.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات شهید کاظمی اینجا کلیک کنید

سعادتمند پیرامون کتاب «سکوت شکسته» بیان کرد: کتاب «سکوت شکسته» دارای هفت فصل است و با زبانی بسیار فصیح نوشته شده به نحوی که مخاطب را به خود جذب می‌کند و در عین حال کششی در داستان وجود دارد که مخاطب را تا انتهای کتاب می‌کشاند، کتاب «سکوت شکسته» داستانی روایی مستند را بیان می‌کند و در ژانری جدید در حوزه دفاع مقدس نوشته شده است، این شیوه جدید نه خاطره نگاری است که جریانی خطی داشته باشد و نه داستانی بلکه خیالی و رویایی است در واقع کتاب به نحوی نوشته شده که پیش بینی انتهای داستان برای مخاطب امکان پذیر نیست.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

انتظامی: برگزاری جشنواره فیلم فجر به صورت آنلاین دشوار است

رئیس سازمان سینمایی گفت: بخشی از این موضوع یعنی برگزاری جشنواره فیلم فجر به صورت آنلاین به تعداد تولیدات برمی‌گردد. دسترسی به فناوری برای جلوگیری از سرقت فیلم ها دشوار است. طبیعتا برای آن‌ها امکان حضور نیست. تا این لحظه در هیچ‌جای دنیا تضمینی برای عدم سرقت وجود ندارد. 

- نشست خبری رییس سازمان سینمایی دقایقی پیش به صورت آنلاین با حضور رییس سازمان سینمایی آغاز شد. 
 
مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی در ابتدای نشست خبری مجازی رئیس سازمان سینمایی گفت: تجربه جدیدی که شرایط این روز‌های کشورمان، مشکلی که ماه هاست درگیر آن هستیم ما را به اینجا رساند که به بهانه روز خبرنگار به شکل مجازی در خدمت آقای انتظامی باشیم.
 
انتظامی: برگزاری جشنواره فیلم فجر به صورت آنلاین دشوار است/اکران زیر نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

او ادامه داد: برخی از خبرنگاران به شکل مکتوب سوالاتشان را برای ما ارسال کردند و برخی از دوستان درخواست داشتند به روی خط بیایند و به شکل شفاهی سوالاشان را مطرح کنند. لیست اسامی تمامی خبرنگارانی که درخواست پرسش سوال دارند روی سایت سازمان سینمایی منتشر شده است.

حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی ضمن تبریک عید سعید غدیر خم و روز خبرنگار گفت: از همه خبرنگارانی که در رسانه‌ها در جهت روشنگری تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم. معمول این جلسات این است که با صحبت‌هایی شروع شود، ولی من ترجیح می‌دهم از همین ابتدا با پرسش و پاسخ شروع شود.

وی درباره تعطیلی اکثریت جشنواره‌های فیلم و لزوم برگزاری آنلاین جشنواره های سینمایی افزود: ما با دبیران ۵ جشنواره جلسه‌ای برگزار کردیم و ما از جشنواره صحبت می‌کنیم، یک بخش اصلی آن است نمایش فیلم‌ها، آموزش و برگزاری بازار است؛ بنابراین دوستان ما در دبیرخانه‌های پنج‌گانه دارند مدل‌های مختلف برگزاری جشنواره آنلاین را بررسی می‌کنند تا متوجه بشویم چقدر از این جشنواره‌ها را می‌توانیم به شکل سنتی و معمول برگزار کنیم و چقدر از این جشنواره‌ها را می‌توانیم به شکل آنلاین برگزار کنیم. امیدوار هستیم به زودی به یک جمع‌بندی برسیم. شاید بشود ظرفیت‌هایی برای برگزاری جشنواره فیلم کوتاه و مستند به شکل آنلاین ایجاد کرد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *