آخرین خبرها از سریال جدید مسعود دهنمکی/ابراز ناامیدی کوروش طهامی از برگزاری جشنواره فیلم فجر
- پانزدهمین روز از مرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر کوروش تهامی پیرامون جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
طبازخوردها نسبت به نقشم در سریال «دل» عالی بود/بعید میدانم که جشنواره فیلم فجر برگزار شود
بازیگر سریال «دل» گفت: بازخورد مخاطبان نسبت به نقشم در سریال «دل» عالی بود، نقش من در این سریال کاراکتری کاملا خاکستری بود و جزو معدود نقشهایی برایم بود که اجرای آن بسیار زمان برد.
کوروش تهامی در گفتوگو با ، پیرامون فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: طی ماههای گذشته پیشنهادات زیادی داشتم اما اکثریت آنها را نپذیرفتم، البته دو اثر سینمایی پیشنهاد شده که برای بازی در آنها مشغول بررسی شرایط و مطالعه فیلمنامه هستم.
وی درباره دلیل رد اکثریت پیشنهادات خود اظهار کرد: دلیل اصلی نپذیرفتن نقشها عدم علاقه به فیلمنامه و کلیت اثر بوده است، اما از طرفی شرایط بیماری کرونا هم مزید بر علت شده تا کمی برای انتخاب نقش با وسواس بیشتری عمل کنم. به امید خدا تا شهریور ماه امسال حضورم در هر دو اثر سینمایی و یا یکی از آنها قطعی خواهد شد.
بازیگر فیلم سینمایی «رگ خواب» با اشاره به سختی شغل بازیگری در دوران شیوع کرونا اضافه کرد: به واقع برای بازیگر جلوی دوربین رفتن به نوعی بازی با جان خود است، این اتفاق حتی در پشت دوربین هم می افتد زیرا علاوه بر زمانی که ما جلوی دوربین هستیم و نمی توانیم ماسک بزنیم بعد از گریم و پشت دوربین هم قادر به انجام این کار نیستیم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
چند نکته مهم پیرامون سیره سیاسی و اخلاقی «امام هادی(ع)»
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: «امام علی النقی الهادی (ع)» بر زیارت «امام حسین (ع)» همواره تاکید داشتند و به شاگردان و دوستداران خود توصیه میکردند چرا که حصر برای «امام دهم (ع)» اجازه زیارت «امام «حسین (ع)» از نزدیک را در بر نداشت.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمدتقی حسینزاده در گفتوگو با پیرامون سیره سیاسی «امام علی نقی الهادی (ع)» گفت: زمان امامت «امام علی النقی الهادی (ع)» مصادف بود با حکومت خلفای عباسی و مبارزات این امام بزرگوار با ظلم و ستم آنان لذا «امام هادی (ع)» از مدینه به سامرا منتقل و در آنجا تبعید خانگی شدند، با این حال ایشان همچنان ارتباط خود را با شیعیان حفظ میکردند و در خفا به تربیت شاگردان خود میپرداختند و آنان را به عنوان مستشار به نقاط مختلف کشورهای اسلامی میفرستادند تا بتوانند از راه دور همچنان به حمایت و هدایت شیعیان بپردازند. «امام هادی (ع)» حتی از بین شاگردان خود افرادی را به دربار حاکمان وقت فرستاده و در آنجا به کار گمارده بودند تا بتواند در وقت نیاز به کمک شیعیان در بند و ظلم دیده کمک کنند.
وی در همین راستا ادامه داد: بعد از امامت «امام رضا (ع)» و «امام جواد (ع)» همچنین «امام هادی (ع)» زمینه کم کم برای حضور «امام زمان (عج)» فراهم شد لذا شرایط به شیوهای جلو رفت که مردم کمتر حضورا بتوانند «امام هادی (ع)» را ملاقات کنند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
***سیره رفتاری و شخصیتی «امام هادی (ع)»
حسین زاده پیرامون سیره رفتاری و شخصیتی «امام هادی (ع)» ابراز کرد: «امام علی النقی الهادی (ع)» یکی از عابدترین مردم در زمان خود بودند، ایشان همواره در حال بیان ذکر خدا بودند، حتی زمانی که دشمنان به بهانههای مختلف به خانه ایشان میرفتند و خانه ایشان را تفتیش میکردند جز کتابهای دعا و قرآن و چند کتاب علمی دیگر چیز قابل توجهی در خانه ایشان یافت نمیکردند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
فیلمبرداری «دادستان» چهار ماه طول میکشد/کرونا برای من که شیمیایی هستم خطرناکتر است
بازیگر فیلم سینمایی «آژانس شیشهای» گفت: سریال «دادستان» در چهل قسمت ساخته میشود و تا چهار ماه آینده فیلمبرداری اش به طول خواهد انجامید، البته نقش من کوتاه بود و فیلمنامه را به طور کامل نخواندم اما امیدوارم اثر خوبی از آب در بیاید.
اصغر نقیزاده در گفتوگو با ، پیرامون حضورش در سریال «دادستان» به کارگردانی مسعود ده نمکی گفت: من در دو قسمت ابتدایی این سریال به ایفای نقش پرداختم و فعلا کارم در این پروژه تمام شده است، شاید بعدها باز هم حضور این شخصیت در سریال «دادستان» ادامه داشته باشد اما هنوز مشخص نیست.
وی با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در پشت صحنه سریال «دادستان» اظهار کرد: پشت صحنه همه نکات تا حتی الامکان رعایت می شد، همه ماسک زده به کار خود مشغول بودند و خطری دیگران را تهدید نمیکرد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید
بازیگر فیلم سینمایی «آژانس شیشهای» درباره نقش خود در سریال «دادستان» تاکید کرد: من در این سریال نقش یک افسر پلیس را بازی میکنم، البته نقشم تفاوت چندانی با نقشهای قبلی نمیکند اما کار در این پروژه برایم دوست داشتنی بود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«پرواز در جزیره»؛ روایتی ماندگار از حقیقت زندگی شهید «احمد خرمی شاد»
یک نویسنده کتاب گفت: در کتاب «پرواز در جزیره» تلاش داشتم تا حقیقت را بنویسم و نشان دهم که شهید احمد خرمی شاد همانند سایر مردم میزیسته و تنها انتخابش بود که مسیرش زندگی وی را نسبت به سایر هم سن و سالهایش متفاوت کرده است.
اعظم پشت مشهدی در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «پرواز در جزیره» گفت: کتاب «پرواز در جزیره» درباره زندگی شهید احمد خرمی شاد یکی از فرماندهان گردان عمار نوشته شده است. این کتاب از سری کتابهای فرماندهان گردان «لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص)» است.
وی در مورد علل پذیرش نگارش کتاب «پرواز در جزیره» بیان کرد: کتاب «پرواز در جزیره» از سوی انتشارات ۲۷ بعثت به من پیشنهاد شد لذا فرمت خاص خود را داشت با این حال پس از مطالعه لازم بود در مورد زندگی این فرمانده عزیز با نکاتی جذاب در زندگی وی آشنا شوم تا شروع به نگارش کتاب کنم، هر چند نوشتن کتاب در مورد شهدا به دلیل ملاحظاتی که در خود نهفته دارد و توجه به خانوادههای آنان شکلی متفاوت به نوشتن کتاب میدهد، اما جذابیتهایی نیز در این کتب وجود دارد که نباید آن را از نظر دور داشت.
مشهدی به فصل اول کتاب «پرواز در جزیره» اشاره و ابراز کرد: فصلهای ابتدایی کتاب زندگی شهید احمد خرمی شاد دوران کودکی این شهید بزرگوار را روایت میکند، او پسری شاد و در جای خود بسیار کنجکاو در عین حال پر شور و پر انرژی بود، این پتانسیل بعدها در جبهه نیز با این شهید بزرگوار همراه بود و این شهید را در پیشبرد اهداف خود یاری میکرد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
وی پیرامون کتاب «پرواز در جزیره» ابراز کرد: شیوه نوشتن کتاب «پرواز در جزیره» به سبک مستند و تاریخ شفاهی است هرچند من علاقمند بودم تا کتاب را به سبک داستانی بنویسم تا جذابیتهای بیشتری را برای مخاطب داشته باشد، ولی به دلیل برخی ملاحظات و پر رنگ نمودن بخش نظامی زندگی این شهید بزرگوار آن را در چهار چوب تاریخ شفاهی ارائه نمودم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«خدای کشتار» را آنلاین ببینید/در خانه بمانیم و فیلم تئاتر ببینیم
پس از شیوع بیماری کرونا و تعطیلی کامل تمامی تماشاخانههای تئاتر در کشور، این هنر با سکون غیر قابل منتظرهای روبرو شد، هر چند بسیاری از هنردوستان تئاتر با ایجاد رویدادهای مجازی سعی در زنده نگه داشتن این هنر طی پنج ماه اخیر داشتند اما ضرر وارد شده بر تئاتر بسیار بالا بود.
پس از شیوع بیماری کرونا و تعطیلی کامل تمامی تماشاخانههای تئاتر در کشور، این هنر با سکون غیر قابل منتظرهای روبرو شد، هر چند بسیاری از هنردوستان تئاتر با ایجاد رویدادهای مجازی سعی در زنده نگه داشتن این هنر طی پنج ماه اخیر داشتند اما ضرر وارد شده بر تئاتر بسیار بالا بود.
بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی، روند بازگشایی تماشاخانههای تئاتر هم با موفقیت چندانی روبرو نبود و اوج دوباره بیماری کرونا بار دیگر نمایش فیلم تئاتر میتواند به بقای این هنر کمک شایانی نماید.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی به معرفی تعدادی از آثار فیلم تئاتر پرداخته است. مخاطبان تئاتر میتوانند این آثار را در سایت تیوال تماشا کنند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید