برنامه‌ ویژه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای مقابله با کرونا/«کرونا» بار دیگر خانواده‌ها را در کنار هم جمع کرد

17:30 - 28 اسفند 1398
کد خبر: ۶۰۷۲۷۱
بیست و هشتمین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به برنامه‌ ویژه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای مقابله با کرونا اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ،بیست و هشتمین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به برنامه‌ ویژه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای مقابله با کرونا اشاره کرد.

تیتر

برنامه‌ ویژه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای مقابله با کرونا/همکاری ۲۵ هزار مسجد در جهت آموزش و آگاهی مردم

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: ۲۵ هزار مسجد در سراسر کشور در تلاشند تا با کمک فعالین مساجد، اهالی محل و بچه‌های مسجد اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا را انجام دهند.

تیتر

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی  پیرامون برنامه‌های کانون فرهنگی مساجد برای مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور همگام با سایر ارگان‌ها اقدام به برگزاری برنامه‌هایی به منظور مبارزه با شیوع بیماری کرونا کرده است لذا ۲۵ هزار مسجد در سراسر کشور در تلاشند تا با کمک فعالین مساجد، اهالی محل و بچه‌های مسجد اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا را انجام دهند، برای این منظور با اتکا به آموزش و آگاهی دادن شهروندان در هر محله رویکرد‌هایی در پیش گرفته شده، این مهم با توجه به خصوصیات ادبیاتی هر بوم و محله اقدام به ارائه اطلاعات و آموزش نموده است.

وی در همین راستا ادامه داد: کانون مساجد اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعات در قالب‌های مختلف نموده و برای انتقال این اطلاعات از نشر محتوا از طریق فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها در قالب عکس، عکس‌نوشته، اینفوگرافی، موشن، فایل صوتی و تصویری استفاده کرده است تا پیام‌های بهداشتی و اطلاعات لازم در زمینه مبارزه با بیماری کرونا و توسعه بهداشت به مردم انتقال پیدا کند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«آبادان یازده ۶۰» اثری کاملاً بی‌ادعا و ساده است/همکاری با مهرداد خوشبخت برایم لذتبخش بود

 تدوینگر تدوینگر فیلم «مارموز» گفت: «آبادان یازده ۶۰» فیلم ساده‌ای است، این اثر درباره مقاومت عده‌ای است که در رادیو نفت آبادان فعالیت می‌کنند، در دوران دفاع مقدس تمام تلاششان را می‌کنند تا آبادان سقوط نکند و در این راه از هرچیزی می‌گذرند.
سهراب خسروی تدوینگر فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون روایت و مضمون این فیلم سینمایی گفت: «آبادان یازده ۶۰» فیلم ساده‌ای است، این اثر درباره مقاومت عده‌ای است که در رادیو نفت آبادان فعالیت می‌کنند، آن‌ها در دوران دفاع مقدس تمام تلاششان را می‌کنند تا آبادان سقوط نکند و در این راه از هرچیزی می‌گذرند.

وی درباره رونمایی این فیلم در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: این فیلم به کارگردانی مهرداد خوشبخت روایتی ملموس و بی‌پیرایه از مقاومت است، این فیلم در جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و خوشبختانه از سوی مخاطبان و اهالی رسانه با استقبال و نظرات مثبت روبرو شد.  

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

تیتراین تدوینگر سینما مضمون فیلم «آبادان یازده ۶۰» را مضمونی مهم دانست و افزود: این فیلم به بخشی از دوران دفاع مقدس اشاره می‌کند که تا به حال آن پرداخته نشده است، این روایت به نظر من بسیار مهم است، زیرا ابعاد مختلفی را به نمایش می‌گذارد که شاید تاکنون از آن غافل مانده‌ایم.  

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

وقت آن رسیده کمی با خودمان خلوت کنیم/ «کرونا» بار دیگر خانواده‌ها را در کنار هم جمع کرد

 بازیگر سریال «ستایش ۳» گفت: از نظر من این موقعیت و این خانه نشینی می‌تواند بستری باشد تا ما با خودمان خلوت کنیم، به نوعی دو دو تا چهار تا کنیم که تاکنون چه کرده ایم و از این به بعد چه می‌خواهیم بکنیم.
کیهان ملکی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی  درباره آخرین فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر هیچ پیشنهادی برای بازی ندارم، البته در شرایط فعلی هم این اتفاق طبیعی است.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تاکید بر خانه نشینی در این ایام اظهار کرد: از نظر من این موقعیت و این خانه نشینی می‌تواند بستری باشد تا ما با خودمان خلوت کنیم، به نوعی «دو دو تا چهار تا» کنیم که تاکنون چه کرده‌ایم و از این به بعد چه می‌خواهیم بکنیم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

تیتر

بازیگر سریال «ستایش» در همین راستا ادامه داد: این روز‌ها فرصتی پیش آمده که به تمام داشته‌ها و نداشته هایمان بیندیشیم، با خود ببنیم که چه کرده‌ایم و اگر به فرض مثال فرصتی کم در اختیارمان قرار گرفته چه کار‌هایی را باید انجام دهیم.  

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

ساخت فیلم‌هایی همچون «لباس شخصی» نیاز امروز سینمای ایران است

 بازیگر فیلم «لباس شخصی» گفت: واقعیت امر احساس می‌کنم که ساختن آثاری مثل «لباس شخصی» نیاز امروز سینما است و خود من از ساخت آن استقبال می‌کنم، حال برخی می‌گویند که شاید فضای اثر نزدیک به فضای ماجرای نیمروز بود، اما صحبت من این است که چرا نباید در مورد مسائلی همچون مضمون فیلم لباس شخصی فیلم‌های بیشتری ساخته شود.

مجید پتکی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون چگونگی حضورش در فیلم سینمایی «لباس شخصی» گفت: در ابتدا فیلمنامه برای من فرستاده شد و قرار بود نقش دکتر را بازی کنم، اما بعد کارگردان با من تماس گرفت و گفت نقش دیگری را برایم انتخاب کرده است، به شخصه بعد از خواندن فیلمنامه تصمیم گرفتم در این فیلم بازی کنم.  

وی در همین راستا ادامه داد: واقعیت امر احساس می‌کنم که ساختن چنین آثاری نیاز است و خود من از ساخت آن استقبال می‌کنم، حال برخی می‌گویند که شاید فضای اثر نزدیک به فضای ماجرای نیمروز بود، اما صحبت من این است که چرا نباید در مورد مسائلی همچون مضمون فیلم لباس شخصی فیلم‌های بیشتری ساخته شود.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

تیترکارگردان فیلم «بیست و نفر» درباره نحوه رسیدن به نقش خود در فیلم لباس شخصی اذعان کرد: در ابتدا ما فیلمنامه را بار‌ها خواندیم، گروه بازیگران به صورت مداوم تمرین می‌کرد و بازیگران چندین بار عوض شدند، اما در نهایت با همکاری خیرالله تقیانی پور بازیگردان اثر به یک یکپارچگی به نقش‌ها رسیدیم و نتیجه اثری شد که مخاطب روی پرده می‌بیند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«زندگی با طعم خردل» روایتی منسجم پیرامون روزگار دفاع مقدس

 نمایش «زندگی با طعم خردل» به نویسندگی محمد غدیرزاده و کارگردانی سعید نجفیان در راستای سی و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تماشاخانه سرو روی صحنه رفت تا به عنوان یکی از آثار برتر این تماشاخانه معرفی شود.

نمایش «زندگی با طعم خردل» به نویسندگی محمد غدیرزاده و کارگردانی سعید نجفیان در راستای سی و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تماشاخانه سرو روی صحنه رفت تا به عنوان یکی از آثار برتر این تماشاخانه معرفی شود.  

یعقوب صباحی، علی یعقوب‌زاده، بهارکریم زاده، سپیده پهلوان زاده، سالار نجفیان، ملیکا اصلافی وحلما یعقوب زاده در این نمایش به ایفای نقش پرداختند.  

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

https://zbcdn.cloud/files/cache/83414_ziya8226%20copy.9238bd.jpgدر خلاصه داستان نمایش «زندگی با طعم خردل» آمده است: خاطره دختر ذبیح و مونس در آستانه ازدواج با دانیال است. عمو ابراهیم رازی چندین ساله را افشا می‌کند. اکنون چند روزی است خاطره ناپدید است و عمو ابراهیم مظنون.

زندگی با طعم خردل. از عنوان اثر مشخص است که نمایش به موضوعی در ژانر جنگ می‌پردازد. وقتی این عنوان در کنار پوستر قرار می‌گیرد که عکس یک جنین است، معنای دیگری درک می‌شود. این بار قرار است به اثرات جنگ بر روی فرزندان جانبازان پرداخته شود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

زنجیره شیوع کرونا را با ماندن در خانه بشکنیم/تعطیلات این روز‌ها فرصتی مناسب برای آشتی با کتاب است

یک نویسنده کتاب گفت: یادمان باشد که عملکرد سیستم ایمنی بدن همه ما یکسان نیست و مقاومت هر کدام از ما در برابر ویروس کرونا متفاوت است. زنجیره شیوع را با ماندن در خانه بشکنیم و بیشتر مراقب خودمان و اطرافیانمان باشیم. شاید امروز، بزرگترین محک برای سنجش میزان مسئولیت پذیری ما باشد.

حسین گلدوست نویسنده کتاب «ایستاده‌ام» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی  پیرامون مقابله با بیماری کرونا گفت: ورود بیماری کرونا آسیب‌هایی را با خود به همراه داشت و جان تعدادی از هموطنان ما را گرفت، اما ناگفته نماند که خطرناک‌تر از بیماری کرونا حاشیه‌های آن است که در فضای مجازی گسترش یافته و صدمات جبران ناپذیری را به وجود آورده است.

وی هوشیاری نسبت به پیام‌های بهداشتی را رویکرد مهم مردم در زمان گسترش بیماری کرونا دانست و تاکید کرد: پیگیری اخبار و اطلاعات پیرامون بیماری کرونا تنها باید از طریق مراجع ذی‌صلاح انجام شود همچنین توجه و رعایت نکات بهداشتی که بر آن تاکید می‌شود امری مهم در مسیر حفظ سلامتی ما و خانواده‌های ما است.

گلدوست پیرامون بهترین رویکرد یعنی در خانه ماندن مردم بیان کرد: این روز‌ها بسیار می‌شنویم که برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و جلوگیری از گسترش آن باید در خانه بمانیم، این عمل اگرچه محدودیت‌های را در بر دارد، اما نکاتی ارزشمند در آن نهفته، پرداختن به کار‌های عقب افتاده و از همه مهمتر افزایش اطلاعات و آگاهی با کمک مطالعه قطعا از ارزشمندترین آن‌ها است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین خبرها از خانه کتاب اینجا کلیک کنید

تیتروی تصریح کرد: آن چه که این روز‌ها باید به شدت به آن اهمیت داد، زنجیره شیوع این بیماری است. یعنی هر کسی می‌تواند عامل انتقال کرونا به دیگران باشد، اگر همه ما اصول بهداشتی را رعایت کنیم در واقع هم به سلامت خودمان و هم به سلامت دیگران کمک کرده‌ایم. نکته مهم این است که برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، همه ما باید برای آن تلاش کنیم و مهار این بیماری نیاز به همکاری و همت همه مردم دارد. مهم است که برای مدتی از هر گونه بی احتیاطی پرهیز کنیم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *