برخی ناشران به دنبال سود خود هستند/«حوالی عشق» در شرایط سختی به چاپ رسید
وی در همین راستا ادامه داد: بیشتر ناشران میخواهند از کتابی که چاپ میکنند سود مالی ببرند، ولی نویسنده نکات دیگری را لحاظ میکند، به طور کل من با ناشران زیادی کار کردهام، خوب و یا بدشان را نمیگویم اما مجموعاً برخورد ناشران با آثار نویسندگان امروزه به شرایط روز بستگی دارد.
وی با نقد از وضعیت بازاریابی در عرصه کتاب افزود: متأسفانه در مسئله بازاریابی کتاب چندان موفق نیستیم. زیرساختها برای ارائه این کالا مناسب نیست. اگر بازار کار مناسبی باشد و تبلیغ مناسبی صورت بگیرد، مثلاً اگر فضا برای معرفی و نقد و بررسی کتاب در محافل فرهنگی ادبی و رسانههای جمعی مهیا باشد مطمئناً همه کتابها مخاطبان خودشان را پیدا میکنند.
این نویسنده کتاب با اشاره به کسانی که وی را در نوشتن کتاب «حوالی عشق» کمک کردند، اظهار کرد: در ابتدا این اتفاق برای سرگرمی بود اما دوستان نویسنده مرا تشویق کردند که خاطراتم از سفر کربلا به کتاب تبدیل شود. متاسفانه در ابتدا حمایت چندانی برای چاپ کتاب «حوالی عشق» نشد و این اثر بعد از حدود یک سال با کمک حمید خلیلی مدیر انتشارات شهید کاظمی به انتشار رسید.
گفتنی است، سفر به حوالی عشق در واقع روایتی است از سفر زیارتی مجید محبوبی نویسنده کتاب مسافران جادههای سرد که همراه با دوستانی از اهل قلم همچون ابراهیم زاهدی مطلق، جواد افهمی، حسین سیدی، رضا رسولی، مجید قیصری و... به عتبات عالیات در سال ۱۳۹۴ که در این کتاب نویسنده از حالوهوای کشور عراق و شهرهایی که در آن قدم نهاده است، تصویرسازی میکند.
برشی از کتاب:
سید وسط صحن میایستد و اشاره میکند به جایی در بیرون از صحن. میگوید: «آنجا خرابههای کوفه است!» و من تا آخرش میخوانم. همان جایی که بعد از وقایع عاشورا، حضرت زینب (س) و اُسرا را در آنجا نگه داشتهاند. جای متروکی است و جز آثاری که با خاک یکسان شده، چیزی دیده نمیشود. اما حس و حال و نگاههای من به جایی که سید عباس نشان داده، مرا به آن روزها میبرد.
راه رفتن زیر آفتاب سوزان و روی زمین داغ تجربة جدید من است. تا به روی فرش برسم، حسابی سوختهام. خدا کند کف پاهایم تاول نزند. میرسم روی فرش قرمزی که زیر پای زائران پهن است. قدم تند میکنم تا همراهانم را گم نکنم. آنها از پلههای مسجد کوفه پایین میروند. میرویم زیارت قبور مختار، هانی بن عروه، مسلمبن عقیل که هر کدام در گوشهای از این صحن بزرگ آرمیدهاند و صاحب مقبرهای بسیار باشکوه. به هر کدام از این مردانی که زیر این ضریحهای نقرهای خفتهاند، دست مریزاد باید گفت. روزگاری که زمین با کمبود مرد مواجه بود، اینها برخاستند و مردانگی کردند و نگذاشتند زمین خالی از مرد شود.
سفر به حوالی عشق روایت داستانی از سفر نامه به عتبات عالیات جمعی از اهالی قلم میباشد که به قلم مجید محبوبی در قطع رقعی و ۱۵۲ صفحه به رشته تحریردر آمده و توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.