«غار آبی» منتشر شد/ برداشتی ادبی از بازگشتن به خویشتن خویش
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، رمان «غار آبی» به قلم قاسمعلی فراست، نویسنده رمانهایی همچون «نیاز»، «عشق مانعی ندارد»، «گلاب خانم»، «افطار»، «روزهای برفی»، «آوازهای ممنوع»، «بنبست»، «آن روزها»، «باغ سیب» و… توسط گروه ادب و هنر مرکز پژوهشهای جوان وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.
رمان «غار آبی» برداشتی ادبی از کلید واژههای مهم خودآگاهی و بازگشتن به خویشتن خویش در قالب یک رمان فانتزی است.
قهرمانان داستان غار آبی «زازا و زوزو» به این باور میرسند که برای ارتباط بهتر برقرار کردن با دیگران باید خود را شناخت و به این سوال کلیدی پاسخ داد که از کجا آمدهایم و آمدنمان بهر چه بوده است. در این حالت دیگر معضلی به نام گمگشتگی وجود نخواهد داشت.
در بخشی از رمان «غار آبی» آمده است: باید دل به دریا زد و همسفری با موجهای بلند را تجربه نمود؛ مرغان دریایی، راه فانوس را خوب بلدند؛ آنها دریانوردان را در رسیدن به مقصد تنها نمیگذارند. سفر بر روی آبها، بی آنکه غرق شوی، کار هر کاپیتانی نیست؛ بی قطبنما، کِشتیات به گِل خواهد نشست، هرچند ملوانانی زبل داشته باشی. لنگرت را باید بدانی کجا بیندازی و کجا با تمام قوا به جلو برانی، کِی بادبانها را بکِشی و کی ۹۰ درجه به چپ یا به راست تغییر مسیر دهی. «غار آبی» نقشه یک راه است برای کاپیتانهای جوان.