گلایه بازیگر «ملک سلیمان» از تهیهکنندگان سینما/بازیگر «مختارنامه» برای حضور در سریال سلمان فارسی حاضر است
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، پنجمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر امین زندگانی درباره ساخت سریال ملک سلیمان اشاره کرد.
در «ملک سلیمان ۲» بازی نخواهم کرد/دلیل غیبت من در سینما را از تهیه کنندگان بپرسید
امین زندگانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون فعالیتهای اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر برای حضورم در سریال تلویزیونی «پسران عزیز» صحبتهای اولیه انجام شده و قرار است به زودی جلوی دوربین بروم.
وی در همین راستا ادامه داد: در این سریال با حمیدرضا پگاه، سپیده خداوردی، زهره صفوی، امیر علی پاکدامن و مهدی میامی همبازی هستم، این سریال به کارگردانی مسعود رشیدی برای پخش از تلویزیون آماده خواهد شد. این سریال داستان بچههایی است که در بیمارستان جابجا میشوند.
بازیگر سریال تلویزیونی «مختارنامه» با اشاره به حضور دوباره خود در تئاتر تاکید کرد: در حال حاضر مشغول تمرینات نمایشی با نام خاتون به کارگردانی «حسین عالمبخش» هستم که از اواخر شهریور ماه در پردیس تئاتر تهران روی صحنه خواهد رفت.
وی درباره کارگردانی یک اثر نمایشی اذعان کرد: به زودی تمرینات نمایش «آسمان به نام تو میبارد» را آغاز خواهم کرد، این نمایش برای اجرا در تاریخ آبان ماه امسال در پردیس تئاتر شهرزاد آماده خواهد شد.
بازیگر سریال «معصومیت از دست رفته» پیرامون کم کاری خود در عرصه سینما افزود: اینکه چرا من در سینما کم کار هستم را باید از مسئولین سینما، کارگردانان و تهیه کنندگان پرسید، دلیل غیبت من در سینما را باید از کسانی پرسید که دوست ندارند من کار کنم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
سینمای امروز را در شان خود نمیبینم/با سریال «ایلدا» به تلویزیون باز میگردم
جعفر دهقان بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی برای بازی در سریال «ایلدا» پیشنهاد داشتهام، قرارداد و صحبتهای نهایی در مورد این اثر به اتمام رسیده و قرار است به زودی جلوی دوربین بروم.
وی در همین راستا ادامه داد: علاوه بر سریال ایلدا در سریالی به کارگردانی مسعود رشیدی هم بازی خواهم داشت، قرارداد آن سریال را هم امضاء کردهام اما هنوز فیلمبرداری آن آغاز نشده است.
بازیگر سریال «مختارنامه» درباره کمکار شدنش در عرصه بازیگری سینما تاکید کرد: تکلیف سینما مشخص است و همه میدانند اوضاع سینما چگونه است، واقعیت امر سینمای امروز و کارهایی که پیشنهاد میشود را در شان خودم نمیبینم که بخواهم در آنها بازی کنم.
وی در همین رابطه تصریح کرد: برای قبول نقش در سینما باید اثری پیشنهاد شود که برای من دغدغه ایجاد کرده و کارنامه کاریام را خراب نکند، سینما امروزه ژانرهایی را می سازد که مورد علاقه من نیست و از طرفی پیشنهادات هم کم شده است.
بازیگر «سریال معمای شاه» با اشاره به کمرنگ شدن نسل خود در سینما اظهار کرد: نمیدانم چرا اما بچههایی که در دهه شصت و هفتاد در سینما فعال بودند امروز نادیده گرفته شده و شرایطی برای کار کردنشان وجود ندارد، فیلمهایی که امروز ساخته میشود معمولاً بنا به سلیقه و روحیه هم نسلان من نیست.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«امام حسین(ع)» برای جلوگیری از خونریزی در خانه خدا مکه را ترک کردند/تکلیفگرایی «حضرت علی اکبر(ع)» درس بزرگی برای جوانان باشد
عبدالرحمن منصوری کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، در خصوص فلسفه قیام «امام حسین(ع)» و واقعه کربلا گفت: «امام حسین(ع)» فلسفه قیام کربلا را اصلاح نظام اسلامی میدانند، ایشان دو هدف اصلی را در قیام خود در کربلا مطرح کردند، اول اصلاح امور امت و دوم انجام فریضه «امر به معروف و نهی از منکر» است. تاکید امام حسین(ع) بر «امر به معروف و نهی از منکر» خبر از اهمیت این مسئولیت مهم دارد امری که عزیزترین انسانها و حجت خداوند را به مسلخ گاه میکشاند.
وی در همین راستا ادامه داد: گاهی برای اصلاح امت اسلامی باید از جان و مال گذشت، «امام حسین (ع)» در راه خداوند هرچه داشتند از جان تا اموال خود را اهدا کرده و به قرب الهی دست یافتند.
منصوری در خصوص محورهای عمده قیام عاشورا اظهار کرد: «امر به معرف و نهی از منکر» که در فلسفه قیام سیدالشهداء دیده میشود، احیای سیره «رسول الله(ص)» است که جایگاه و ارزش خاصی در آن نهفته است.
وی پیرامون حرکت کاروان «امام حسین (ع)» بعد از مراسم حج از مکه به سمت کربلا ابراز کرد: کاروان «امام حسین (ع)» در روزهای پایانی ماه ذی الحجه در مسیر کربلا قرار گرفته بودند و در این مسیر بسیاری از یاران با وفا و فداکار خود همچون «مسلم بن عقیل» که برای بیعت از مردم کوفه فرستاده بودند را از دست دادند.
منصوری در همین راستا ادامه داد: «امام حسین(ع)» در پی تهدیدهایی که از سوی حاکم وقت انجام شد، مکه را به مقصد سرزمین کربلا ترک کردند تا در مکه و در جوار خانه خدا خونی ریخته نشود لذا ایشان به همراه کاروان خود به سمت کربلا حرکت کردند و در این راه اهداف بزرگی را در نظر داشتند، اهدافی که به قیام خونینی چون قیام کربلا انجامید.
این کارشناس علوم قرآنی ابراز کرد: در ابتدای حرکت کاروان کربلا، «امام حسین (ع)» خوابی دیدند که در آن جد ایشان «پیامبر اکرم (ص)»، سیدالشهداء را به نزد خود فرا میخوانند و از ایشان میخواهند تا به بهشت داخل شوند. وقتی «امام حسین (ع)» از خواب بیدار شدند فرمودند «انا لله و انا الیه راجعون»، در این زمان «حضرت علی اکبر (ع)» متوجه میشوند و از پدر بزرگوارشان میپرسند آیا ما بر حق هستیم و «امام حسین (ع)» میفرمایند بله ما برحق هستیم، اما در اینجا سخن «حضرت علی اکبر (ع)» بسیار مدبرانه بیان میشود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«پادشاه» نخستین تجربه بازیگری در نقش اول مرد برای نامزد اسکار
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نخستین پوستر رسمی از فیلم سینمایی «پادشاه» با بازی تیموتی شلمی بازیگر نامزد جایزه اسکار منتشر شد. این فیلم پاییز سال جاری میلادی اکران بین المللی خود در سینماهای جهان را آغاز می کند.
پادشاه نخستین تجربه بازی در نقش اول یک فیلم تیموتی شلمی قرار است تا برای اولین بار نقش اول یک فیلم را ایفا کند؛ وی به خاطر ایفای نقش در فیلم «مرا با نام خودت صدا کن»، نامزد جایزهی اسکار نیز شد.
شلمی قرار است تا نقش شخصیت اصلی فیلم «پادشاه» را ایفا کند؛ این فیلم در ژانر درام است که توسط دیوید میشد کارگردانی میشود. تولید این فیلم در ماه ژوئیه آغاز میشود و ژوئل ادگرتون و دیوید میشد نیز قرار است تا فیلمنامهی این فیلم را بنویسند. در ادامه با سینما گیمفا همراه باشید.
شلمی قرار است تا نقش دوره جوانی هنری پنجم را ایفا کند. بعد از اینکه برادرش قبل از مراسم تاجگذاری در یک جنگ کشته شد، برادر کوچکتر در دههی ۱۳۰۰ بر تخت قدرت نشست. این فرد که با اکراه بر تخت پادشاهی نشست، زمانی تاجگذاری کرد که انگلستان در نزدیکی یک جنگ با کشور فرانسه بود و این امپراطوری قرار بود تا پستی و بلندیهای زیادی را پشت سر بگذارد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«نهالهای برومند» و «تلخ و شیرین از اسارت» روایاتی جذاب از دوران اسارت رزمندگان هستند
سیدرضا منتظرین نویسنده کتاب « نهال های برومند» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون محتوای این کتاب گفت: «نهالهای برومند» به موضوعات و خاطرات دوران اسارات اسرای ایرانی در جنگ تحمیلی به شکل ریشهای پرداخته است.
وی در همین راستا ادامه داد: «نهالهای برومند» با پرداخت مناسب به اعتقادات و باورهای جوانانی که در جنگ تحمیلی حاضر شدند و با رشادت از میهن خود دفاع کردند، توانست عنوان «کتاب سال» را از آن خود کند، میتوان از این کتاب به عنوان یک الگوی مناسب برای جوانان یاد کرد، تمام تلاش من این بود که با کمک قلم رویدادهای تلخ و شیرین اسارات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را به رشته تحریر در آورم و به طور کامل به آن بپردازم.
این نویسنده کتاب بیان کرد: کتاب «نهالهای برومند» از تأثیر نیروی ایمان و اعتقاد در رهایی از دامهای دشمن میگوید که تلخیهای مرگبار اسارت را به لحظات شیرین زندگی جوانان عاشورایی تبدیل نمود و از مرارتهای جانکاه اسارت صحنههای زیبایی آفرید و مولود پیروی از فرهنگ الهی و غنی «اهل بیت(ع)» شد.
ای نویسنده کتاب تصریح کرد: کتاب «نهالهای برومند» که در ۶ فصل جمع آوری شده است، تلاش دارد تا باورها و اعتقادات دوران اسارت رزمندگان را بیان کند، محتوای کتاب به نقش اراده و ایمان در پایمردی و ایستادگی بر اعتقادات و عبور از سختیهای شکننده اسارت در چنگال دشمن میپردازد.
وی به ویژگی های کتاب «نهالهای برومند» اشاره و اظهار کرد: اگر بخواهیم به ویژگی های اصلی کتاب «نهالهای برومند» اشاره کنم باید بگویم آشنایی با ملاکها و معیارهای دفاع مقدس برای حفظ و ادامه مسیر نظام اسلامی، خصوصا برای نسلهای جدید ضرورت دارد. مهم ترین رکن این آگاهی، شناختن و شناسنادن ارکان اساسی جنگ تحمیلی به مخاطبان است. آزادگان علاوه بر حضور در صحنه های دفاع مقدس سالیان درازی در اسارت بودند. استقامت در راه عقیده و وفاداری به آرمان های الهی، زحمات و مشکلات فراوانی را بر روح و جان آنان وارد کرد که ارزش و اجرشان را دو چندان میکند.
این نویسنده در خصوص دیگر کتاب خود با نام «تلخ و شیرین از اسارت» ابراز کرد: کتاب «تلخ و شیرین از اسارت» ادامه بخشی از خاطرات باقیمانده کتاب «نهالهای برومند» است و از آنجایی که موضوع آن جذابیت خاص خود را داشت و کار تحقیقاتی زیادی بر آن انجام شده بود لذا به کتاب دیگری با نام «تلخ و شیرین از اسارت» تبدیل شد.
منتظرین بیان کرد: کتاب «تلخ و شیرین از اسارت» نوشتم معتقد بودم نوشتن در این حوزه نه تنها میتواند به انتقال تجربههایی از اسارت بیانجامد بلکه گاه شیوه پرداخت به موضوع از بار سنگین و طعم تلخ آن میکاهد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.