آخرین اظهارنظر نویسنده سریال گاندو درباره حواشی/باکس آفیس سینمای هالیوود منتشر شد

16:01 - 07 مرداد 1398
کد خبر: ۵۳۷۳۴۷
هفتمین روز از مرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر نویسنده سریال گاندو درمورد حواشی پیرامون این اثر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، هفتمین روز از مرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر نویسنده سریال گاندو درمورد حواشی پیرامون این اثر اشاره کرد. 

هیچ دخل و تصرفی در فیلمنامه «گاندو» وجود نداشت/برخی سکانس‌ها برای روشنگری بیشتر به سریال اضافه شد

اضافه شدن برخی سکانس‌ها برای روشنگری بیشتر در «گاندو»/سوژه «گاندو ۲» چه خواهد بود؟

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نام "آرش قادری" نویسنده تلویزیون و سینما طی ماه‌های گذشته بیش از پیش در میان اهالی رسانه و دوستداران سینما و تلویزیون شنیده می‌شود که دلیل اصلی آن نگارش و پخش سریال تلویزیونی «گاندو» است.

قادری کار حرفه‌ای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال ۱۳۸۴ در "سریال ریحانه" به کارگردانی "سیروس مقدم" به عنوان نویسنده فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدی‌اش مانند سریال «هوش سیاه ۲» بیشتر نبود، اما تجربه خوبی برای آرش قادری محسوب می‌شود.

وی در سال ۱۳۹۲ دوره‌ پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در ۳ فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم آرش قادری در این سال، فعالیت در فیلم «آتیش بازی» به کارگردانی بهمن گودرزی، فعالیت در سریال «هوش سیاه ۲» به عنوان نویسنده و فعالیت در سریال «ماتادور» به عنوان نویسنده محسوب می‌شود.

شاید یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیوگرافی آرش قادری فعالیت در سریال هوش سیاه ۲ بوده است. آرش قادری سال ۱۳۹۲ با سریال هوش سیاه ۲ به عنوان نویسنده توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند.

آرش قادری علاوه‌ بر سریال هوش سیاه ۲، سال ۱۳۹۵ در سریال «برادر» نیز حضور داشت. آرش قادری این‌بار با جواد افشار یعنی کارگردان سریال برادر و هنرمندانی، چون حسین یاری، پوریا پورسرخ، گلاره عباسی و حسن پورشیرازی همکاری داشت.

وی علاوه بر نویسندگی به عنوان کارگردان و مشاور نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهم‌ترین آثار وی در مقام کارگردان به سریال «کیلومتر ۱۴» و فیلم «روی خط صفر» است، اما نام وی امروز تنها با سریال «گاندو» در ذهن مخاطب تداعی می شود، به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی با حضور وی در به گفت‌وگو با این نویسنده نشسته و فراز و فرودهای نگارش سریال پر مخاطب «گاندو» را جویا شده است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

بازیگری بلد نبود دیالوگ بگوید حالا کارگردان سینما شده است//////////////////////

عده‌ای الفبای بازیگری را هم نمی‌دانند/بازیگری داریم که از پس یک سکانس با ۲۸ برداشت هم بر نمی‌آید

پرویز فلاحی‌پور بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: فعلاً هیچ پروژه خاصی را قبول نکرده ام، پیشنهاداتی ارائه شده منتها کار‌ها را دوست نداشته ام و به همین دلیل کم کار هستم.

وی با اشاره به وضعیت بد زندگی بازیگران پیشکسوت اذعان کرد: متاسفانه وضعیت معیشت بازیگران قدیمی و پیشکسوت به شدت بد است، من نمی‌خواهم در مورد باندبازی حرفی بزنم، اما امروزه هرکسی به فکر این است که آشنای خودش را سر کار ببرد، برایشان مهم نیست که کیفیت اثر به چه صورت باشد، بیشتر می‌خواهند که دور هم جمع شده و یک کار را با هر کیفیتی تولید کنند.

بازیگر سریال "شهرزاد" درباره جوان‌گرایی در عرصه بازیگری افزود: من مخالف استفاده از جوانان نیستم، اما استاندارد این است که در هر محصول تصویری اگر هم می‌خواهند از نسل جوان استفاده کنند در کنار آن‌ها بازیگران بزرگ را قرار دهند تا علاوه بر یادگیری کیفیت اثر هم بالا برود، امروزه در سینمای ایران تنها یک یا دو چهره معروف را در اثر گذاشته و برای سایر نقش‌ها نابازیگر می‌گذارند.

وی در همین رابطه تاکید کرد: متاسفانه جوان گرایی باب شده در عرصه بازیگری درست نیست، زیرا به قیمت کنار رفتن همه بازیگران پیشکسوت تمام می‌شود، این کار از نظر من کاملا اشتباه است، جوانان باید چیز تازه‌ای یاد بگیرند و وقتی هیچ تجربه‌ای در کار نباشد، راه‌شان را بدون آموزش و شاید غلط ادامه دهند، نمونه‌های زیادی داریم که شخص ۱۰ سال بازی می‌کند، اما هنوز هیچ رشدی نداشته است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

نخستین تجربه کارگردانی مجید صالحی در انتظار اکران/«زیرنظر» مهمترین شانس اکران پاییز/////////////////دوشنبه

نخستین تجربه کارگردانی مجید صالحی در انتظار اکران/«زیرنظر» مهمترین شانس اکران پاییز

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "زیرنظر" نخستین ساخته سینمایی مجید صالحی یکسال پیش همین موقع فیلمبرداری خود را به اتمام رساند تا اهالی سینما منتظر حضور این اثر در جشنواره فیلم فجر باشند اما این اتفاق هیچگاه رخ نداد.

فیلم صالحی نه تنها در جشنواره فیلم فجر حضور نداشت بلکه مهمترین فصل اکران سینما را نیز از دست داد، این فیلم در ابتدا در فهرست اولیه اکران نوروزی قرار داشت اما در انتها از اکران نوروز امسال باز ماند تا یک ناکامی دیگر را تجربه کند.

حال بعد از گذشته یکسال فیلم سینمایی زیر نظر همچنان در صف اکران است، فیلمی که به واسطه مضمون کمدی آن می توانست در اکران عید فطر هم اکران شود اما این اتفاق حاصل نشد تا تنها امید مجید صالحی به اکران پاییز امسال باشد.

رضا عطاران، امیر جعفری، مهران احمدی، سروش جمشیدی، علی استادی، امیر نوری، سیاوش مفیدی، علی صالحی، سامیه لک، مصطفی راد، عباس جمشیدی و آزاده صمدی بازیگران "زیر نظر" هستند.

از نکات عجیب فیلم اول مجید صالحی می توان به حضور رضا پرستش در مقام بازیگر اشاره کرد، وی که به دلیل شباهت خود به بازیکن مطرح فوتبال جهان به لیونل مسی ایرانی مشهور است حالا مثل بسیاری از چهره های مجازی وارد سینما و عرصه بازیگری شده است. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

صدرنشینی مقتدرانه شیرشاه در باکس آفیس هالیوود/فیلم جدید تارانتینو مغلوب انیمیشن محبوب سینما//////////////////دوشنبه

صدرنشینی مقتدرانه شیرشاه در باکس آفیس هالیوود/فیلم جدید تارانتینو مغلوب انیمیشن محبوب سینما

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جدول فروش سینمای هالیوود موسوم به باکس آفیس با اعلام صدرنشینی مقتدرانه انیمیشن محبوب "شیرشاه" در دومین هفته اکران منتشر شد.

صدرنشینی انیمیشن شیر شاه در حالی رخ می‌دهد که فیلم جدید کوئینتین تارانتینو پس از ماه‌ها خبرسازی در صنعت سینما بالاخره اکران شد اما نتوانست در نخستین هفته اکران رتبه اول را از آن خود کند، این فیلم با فروشی خوب دوم باکس آفیس شد.

شیرشاه

انیمیشن سینمایی شیرشاه در دومین هفته از اکران نیز همانند هفته اول رتبه اول جدول فروش سینمای هالیوود را از آن خود کرد، این فیلم با فروشی معادل ۷۵.۵ میلیون دلار در هفته دوم در مجموع به فروش ۳۵۰ میلیون دلاری در امریکا رسید.

جدیدترین مجموعه پوستر از بازسازی محبوب انیمیشن جهان یعنی انیمیشن شیر شاه به کارگردانی "جان فارو" توسط کمپانی سازنده این اثر دیزنی منتشر شد.

جان فاورو بیش از کارگردانی به عنوان یک بازیگر شناخته می‌شود. او بازیگری در آثاری، چون "اوضاع خیلی بد"، "جدایی" و "آشپز" را تجربه کرده و نیز در مجموعه تلویزیونی دوستان (برای ۶ قسمت به عنوان مانیکا) نقش‌آفرینی کرده‌است.

او همچنین برای حضور در سری فیلم‌های مرد آهنی (مرد آهنی، مرد آهنی ۲ و مرد آهنی ۳) شناخته می‌شود که در دوتای اولی آن‌ها در کنار بازیگری، کارگردانی فیلم را نیز بر عهده گرفته‌است. او در سال ۲۰۰۸ برای کارگردانی فیلم مرد آهنی موفق به دریافت جایزه ساترن در زمینهٔ کارگردانی شد.

"شیرشاه" یکی از چند اثر قدیمی "والت دیزنی" است که در کنار "سیندرلا"، "اژد‌های پیت"، "دیو و دلبر" و "کتاب جنگل" قرار است با بازسازی شدن در قالب رئال انیمیشن جان دوباره‌ای بگیرد.

الفری وودارد پیش از این تجربه حضور در انیمیشن را داشته، اما از جمله موفقیت‌های وی در عرصه سینما می‌توان به نامزدی اسکار برای فیلم کراس کریک اشاره کرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

نویسندگان شهرستانی دیگر قادر به چاپ کتب خود نیستند/همه حمایت‌ها از پایتخت‌نشینان صورت می‌گیرد

نویسندگان شهرستانی دیگر قادر به چاپ کتب خود نیستند/همه حمایت‌ها از پایتخت‌نشینان صورت می‌گیرد

امیر رجبی نویسنده کتاب «شرح صفا» در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون عدم شناخت مخاطب از کتاب را یک عامل مهم در کاهش تولید کتاب دانست و گفت: تبلیغات نامناسب موجب شده تا حاصل تلاش و تحقیقات بسیاری از نویسندگان و پژوهشگران در خاموشی باقی بماند. از سوی دیگر ضعف در سیستم چرخه کتاب نقش موثری در شناخت و دسترسی مخاطبان به کتاب‌های تولید شده دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: اقتصاد نشر ضعیف است و سبب می‌شود نویسنده به این حرفه به عنوان یک شغل نگاه نکند. به همین دلیل است که نویسندگان نگارش را به عنوان کار دوم بر می‌گزینند و دیگر نمی‌توانند تمام وقت و زمان خود را برای تولید محتوا بگذارند.

رجبی اشاره‌ای به کاهش میزان کتاب و کتابخوانی در کشور و ضعف فرهنگی در این حوزه کرد و افزود: کاهش سرانه مطالعه کتاب و تهی شدن سبد خانوار از کالا‌های فرهنگی باعث شده جایی برای خرید کتاب باقی نمانده، این امر نگرانی‌هایی را متوجه نسل آینده می‌کند که قابل توجه است.

وی نادیده گرفتن حقوق نویسندگان شهرستانی را یکی دیگر از مشکلات موجود بر سر راه تولید کتاب دانست و تاکید کرد: هم اکنون بیشتر امکانات و تسهیلات مربوط به نویسندگان پایتخت نشین است و نویسندگان شهرستانی در بی مهری به سر می‌برند، حتی در پخش نیز کتاب‌های نویسندگان شهرستانی در چرخه مناسب توزیع قرار نمی‌گیرند و این امر سبب شده تا نویسندگان در شهرستان‏‌ها با مشکل و بی انگیزگی مواجه شوند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *