توصیه به خواندن سوره مبارکه «قدر» هنگام افطار/در سحرگاه روز دوم ماه مبارک رمضان چه دعایی بخوانیم؟
سیدمهدی حائری زاده کارشناس علوم دینی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان گفت: در حوزه ادعیه و اذکار هر روزه ماه مبارک رمضان، تنوع بسیار زیادی برای تمام سلایق وجود دارد بنابراین روزهداران میتوانند بنا به میل و ذائقه خود دعاهای کوتاه یا طولانی برای قرائت انتخاب کنند.
وی درباره دعای افطار اولین روز ماه مبارک رمضان اظهار کرد: دعایی در مفاتیح الجنان وجود دارد که میگوید: خدایا من برای رضایت و فرمان تو روزه گرفتم، با روزی و رزقی که تو به من عطا کردهای روزهام را باز کردم و در تمام کارهایم به تو توکل میکنم، خدایا روزه من را بپذیر، به راستی که تو شنوا و دانا هستی.
این کارشناس علوم دینی بیان کرد: در زمان افطار خواندن سوره مبارکه «إِنَّا أَنْزَلْناهُ» بسیار توصیه شده چراکه دعای روزهدار در زمان افطار مستجاب میشود.
وی تاکید کرد: همچنین برای فردا که دومین روز از ماه مبارک رمضان است نیز دعای سحر، مناجات ابوحمزه ثمالی و دعای اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ سفارش شده است.
حائری زاده بیان کرد: در این سوره مومن و روزهدار واقعی میگوید: اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ الَّذى اَنْزَلْتَ فیهِ الْقُرْآنَ وَافْتَرَضْتَ على عِبادِکَ فیهِ الصِّیامَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقْنى حَجَّ بَیْتِکَ الْحَرامِ فى عامى هذا وَ فى کُلِّ عامٍ وَ اغْفِرْ لى تِلْکَ الذُّنُوبَ الْعِظامَ فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُها غَیْرُکَ یا رَحْمنُ یا عَلاّمُ» که به معنای این است که خدایا ماه رمضان که در آن قرآن را فرستادى و بر بندگان روزه را در این ماه واجب کردى درود فرست بر محمد و آل محمد و روزیم گردان حج خانه محترم خود کعبه را در این سال و در هر سال و بیامرز برایم این گناهان بزرگ را که براستى نیامرزد آنها را جز تو اى بخشاینده و اى بسیار دانا.