فیلم تختی روایتی از زندگی جهان پهلوان است نه مرگ وی
بهرام توکلی نویسنده و کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص نحوه پرداختن به زندگی غلامرضا تختی در فیلم خود گفت: مخاطبان سینما در خصوص شخصیت غلامرضا تختی به عنوان یک پهلوان و قهرمان کشوری مطالب متعددی خوانده و تا حدودی با کلیت زندگی وی آشنا است و ما سعی کردیم در قالب یک فیلم داستانی درگیر اتفاقات عاطفی زندگی تختی نیز شود.
وی در همین راستا ادامه داد: ما سعی کردیم تمامی بخش های متفاوت زندگی غلامرضا تختی چه در زمانی که در اوج بودند و چه زمانی که تحت فشار قرار گرفتند را در این فیلم به نمایش بگذاریم. در همه این لحظات سعی شد تا وجوه عاطفی داستان نیز رعایت شود.
کارگردان فیلم "تنگه ابوقریب" در مورد پرداختن به بخش های مختلف زندگی تختی در این فیلم اظهار کرد: تمرکز ما بیشتر روی شیوه زیستن و زندگی تختی بود و نه نوع و چگونگی مرگ وی. تختی را زندگی و منش وی در دوران زندگی تختی کرد. در فیلم هم اشاره شده که بیش از حد به مرگ تختی پرداخته شده و شاید همین عاملی بوده تا حواسها از نوع زندگی وی پرت شود.
وی درباره پایان بندی فیلم خود تاکید کرد: اینکه چرا پایان فیلم به آن صورت بود، حاصل تحقیقات مختلف در طول سالیان سال است. ما سعی کردیم در حد درک و توان خودمان به زندگی تختی نزدیک شده و تصویری واقعی از آن را به تماشاگر عرضه کنیم.
کارگردان فیلم تختی درباره تغییرات احتمای فیلم برای اکران عموم افزود: فیلم در بخش صوت تغییراتی را به همراه خواهد داشت و برای اکران روی آن کار خواهد شد اما در بخش تصویربرداری و اکران تغییری در فیلم تختی برای اکران عموم نسبت به نسخه جشنواره فیلم فجر نخواهیم داشت.
توکلی درباره نوع چیدمان بازیگران اثر خاطرنشان کرد: در خصوص بازیگران و انتخاب سنین مختلف فیلم تختی سعی ما این بود که شبیه ترین افراد انتخاب شوند زیرا اولین گام این است که مخاطب می خواهد بازیگری شبیه به تختی را ببیند و اگر این اتفاق نیافتد سخت آن را باور می کند. به همین دلیل سعید ملکان تمام سعی خود را کرد تا بازیگران بیشترین شباهت را به غلامرضا تختی داشته باشند.