محمدرضا گلزار ۴۲ ساله شد/ستاره سینمای دهه هشتاد از موفقیت در سینما تا اجرای تلویزیون
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، محمدرضا گلزار بازیگر مطرح و پرفروش این روزهای سینمای ایران امروز شمع تولد ۴۲ سالگی خود را خاموش خواهد کرد.
گلزار که در دهه هشتاد بیشترین موفقتی خود در سینما را تجربه کرده بود طی سال گذشته با حضور در تلویزیون اجرای یکی از پر مخاطبترین برنامههای صدا و سیما با نام برنده باش را در کارنامه دارد.
محمدرضا گلزار بازیگر سینما و همچنین خواننده کشور اول فروردین ۱۳۵۶ در تهران به دنیا آمد. وی یکی از بازیگران پر سر و صدای ایران است که در دههی ۸۰، به عنوان سوپراستار سینمای ایران شناخته میشد و حالا بعد از مدتی کنارهگیری از سینما و تلویزیون، دوباره به صفحه نقرهای برگشته است.
گلزار قبل از اینکه به طور حرفهای وارد دنیای بازیگری شود، نوازندهی گیتار گروه آریان و بازیکن والیبال بود. وی به گفته خود از شش سالگی والیبال را دنبال میکرده و از سال ۸۳ به مدت سه سال، کاپیتان تیم والیبال هنرمندان بود.
از دیگر فعالیتهای او قبل از آغاز دوران بازیگریاش میتوان فعالیت در گروه موسیقی آریان را نام برد. او از سال ۷۷ کار خود را به عنوان گیتاریست در این گروه شروع کرد و در دو ساز ارگ و پرکاشن نیز مهارت دارد. او همچنین یک گروه موسیقی مستقل به نام REZZAR نیز راه انداخته که همچنان فعال است. او اولین ترانهی رسمی خود را در سال ۹۲ روانهی بازار کرد.
اوایل دههی ۸۰ و آغاز شهرت گلزار بود که او با توجه به علاقهی زیاد به مد و مدلینگ، در سال ۱۳۸۰ به عنوان یکی از اولین مدلهای تبلیغاتی ایران مشغول به کار شد. او تا به امروز در کنار بازیگری به این حرفه نیز ادامه داده است.
اما زندگی حرفهای گلزار در زمینهی بازیگری، از سال ۷۹ و با بازی در فیلم سام و نرگس ساختهی ایرج قادری آغاز شد.
گلزار اوایل دههی هشتاد با بازی در فیلمهایی مثل بوتیک، گل یخ و آتش بس به شاخصترین چهرهی سینمای ایران بدل شد و تقریباً فروش هر فیلمی که محمدرضا گلزار در آن ایفای نقش کرده بود، تضمین شده بود. از این لحاظ گلزار جایگاهی را در سینمای ایران داشت که هماکنون رضا عطاران دارد، با این تفاوت که کمتر در فیلمهای کمدی ایفای نقش میکرد.
او در سال ۸۶ فیلمنامهی فیلم شیش و بش را نوشت که به کارگردانی بهمن گودرزی در عید فطر ۹۰ اکران شد.
گلزار تاکنون جلوی دوربین کارگردانیهایی، چون حمید نعمتالله، کیومرث پوراحمد، تهمینه میلانی و سیروس الوند رفته است. او تا کنون فرصتهای زیادی برای بازی در فیلمهای کارگردانان بزرگ ایران را از دست داده است.
گلزار تا آستانهی همکاری با ابراهیم حاتمیکیا برای فیلم دعوت، داریوش مهرجویی برای فیلم مهمان مامان، بهرام بیضایی برای فیلم لبهی پرتگاه و مسعود کیمیایی برای فیلم سربازان جمعه پیش رفت، اما هیچکدام به نتیجه نرسید. او حتی برای فیلم مهمان مامان مهرجویی به مرحلهی تمرین برای نقش مورد نظرش هم رسید، اما در نهایت پارسا پیروزفر جای او را گرفت.
گلزار علیرغم تأثیر بالایی که در دورهای از سینمای ایران داشت، در جشنوارههای سینمایی موفقیت چندانی نداشته است. او در جشن دنیای تصویر سال ۸۴، نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم بوتیک شد.