تشدید تاکتیکهای نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه

رژیم صهیونیستی از زمان از سرگیری نسلکشی خود در نوار غزه در ۱۸ مارس (۲۸ اسفند)، بهطور میانگین هر روز دستکم ۱۰۳ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۲۲۳ نفر دیگر را مجروح کرده است.
این رژیم هرگز پیش از ۱۸ مارس نیز استفاده از تاکتیکهای دیگر نسلکشی را متوقف نکرد و از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) شرایط زندگی مرگباری را که برای ریشهکن کردن جمعیت فلسطینی در نوار غزه طراحی شده بود، از جمله قحطی و تشدید محاصره غیرقانونی آن تحمیل کرد.
نیروهای اشغالگر صهیونیست از روز ۱۸ مارس ۸۳۰ فلسطینی را در صدها حمله هوایی، شلیک توپخانه و شلیک خودروهای نظامی و پهپادها در سراسر نوار غزه به شهادت رسانده و هزار و ۷۸۷ نفر دیگر را مجروح کردهاند.
ارتش اشغالگر صهیونیست همچنین به بمباران خانهها با ساکنانی که هنوز در داخل آنها هستند، ادامه میدهد و تعداد زیادی از ساکنان را به شهادت رساند.
جدیدترین جنایت رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گذشته در جبالیا رخ داد که ارتش رژیم صهیونیستی یک منزل مسکونی را بمباران کرد و ۸ فلسطینی از جمله ۵ کودک را به شهادت رساند.
بدون هیچگونه توجیه نظامی، ارتش اشغالگر صهیونیست همهروزه مرتکب جنایت هدف قرار دادن خانهها -یا آنچه از آنها باقی مانده- شده است، از جمله هدف قرار دادن چادرهایی که غیرنظامیان پس از حدود ۱۸ ماه نسلکشی به دنبال امنیت در آنها هستند.
- بیشتر بخوانید:
- شکنجه نظاممند اسیران فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی
- وضعیت بحرانی در بیمارستانهای غزه
این روند جزء واضح سیاست سیستماتیک رژیم صهیونیستی است که هدف آن کشتار فلسطینیها، ویران کردن زندگی آنها و تحمیل یک امر وحشتناک است که زنده ماندن را غیرممکن میکند.
یک فرد صرفا بهدلیل داشتن یک موقعیت اداری یا غیرنظامی در یک ساختار دولتی یا سازمانی، وضعیت غیرنظامی خود را از دست نمیدهد یا به هدف قانونی برای حمله تبدیل نمیشود، مگر اینکه بهطور فعال و پیوسته درگیر خصومت باشد.
نیروهای اشغالگر صهیونیست غیرنظامیان را در حالی که میخواستند از منازل خود خارج شوند، هدف قرار دادند و اجساد آنها را در خیابانها رها کردند.
حدود ۵۰ هزار غیرنظامی هنوز در منطقه جغرافیایی کوچکی در رفح محبوس هستند در حالی که فعالیتهای نظامی رژیم صهیونیستی مانند گلولهباران، بمباران و حملات در اطراف آنها در حال انجام است.
برای چهارمین روز متوالی، ارتش اشغالگر صهیونیست محل بازداشت ۱۵ کارمند اورژانس و دفاع مدنی را در رفح مخفی نگهداشته و این نگرانی را در مورد احتمال شهادت، شکنجه یا بدرفتاری با آنها ایجاد کرده است.
از آنجایی که این افراد کارکنان بشردوستانه هستند و بهوسیله کنوانسیونهای ژنو محافظت میشوند، ادامه بازداشت بدون اطلاع رسمی از محل نگهداری یا وضعیت سلامتی آنها نقض جدی قوانین بینالمللی و یک جنایت تمامعیار ناپدید شدن اجباری است.
انتهای پیام/