«روزنامه نگاری دیگرگونه، صداهای دیگرگونه» منتشر شد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی میزان، کتاب «روزنامه نگاری دیگرگونه، صداهای دیگرگونه» به تازگی توسط نشر لوگوس وارد بازار کتاب شد.
این کتاب نوشته تونی هارکاپ، روزنامه نگار باتجربه و استاد دانشگاه شفیلد است و دکتر مهدی منتظرقائم استاد ارتباطات دانشگاه تهران و جعفر محمدی پژوهشگر آزاد حوزه رسانه آن را به فارسی برگردانده اند.
مترجمان کتاب معتقدند: بررسی مطبوعات در ایران نشان میدهد شکاف عمیقی بین آن چه که کارکرد یک نشریه –به لحاظ نظری- نامیده میشود با آن چه که در واقعیت امر مشاهده میشود، وجود دارد. این شکاف منبعث از عوامل متعدد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و تاریخی است که پرداختن به همه شئون آنها در این مقال نمیگنجد.
به عنوان یک مدرس دانشگاه که در محافل و جلسات علمی و اداری متعددی حضور داشته ام، کمابیش از تحلیلهای صورت گرفته در این حوزه مطلع هستم. اغلب این تحلیلها با فروکاستن موضوع «آسیب شناسی مطالعه مطبوعات» یا «اقبال ضعیف به مطبوعات» به مسائل فردی و روانشناختی در حوزه مخاطب، علت را در گزارههای کلی از قبیل: «پائین بودن سطح سواد» یا نهایتا «پائین بودن فرهنگ مطالعه» جستجو میکنند که حاصل این امر غفلت از ساختار رسانه و مناسبات حاکم بر عرصه رسانهای جامعه است.
«روزنامه نگاری دیگرگونه، صداهای دیگرگونه» متشکل از ۱۱ فصل است که نشر لوگوس آن را در قطع رقعی با جلد شومیز و در ۲۱۵ صفحه به قیمت ۳۴۰۰۰ تومان به بازار نشر عرضه کرده است.