پشت پرده حضور مقامهای غربی در نشستهای منافقین؛ مسخ بوی پول
گروهک تروریستی منافقین بهتازگی نشستی را در پاریس، پایتخت فرانسه با حضور تعدادی از مقامهای سابق غربی برگزار کرد.
این مقامهای غربی که سوابق ضدایرانیشان بر کسی پوشیده نیست، از فرصت استفاده کرده و برای خوشرقصی نزد کسانی که جیره و مواجب خود را در دوران بازنشستگی از آنها دریافت میکنند، به دروغپراکنی و طرح ادعاهای ضدایرانی در این نشست پرداختند.
ازجمله سران غربی سابق که در این نشست حضور داشتند میتوان به مایک پمپئو اشاره کرد. پمپئو که زمانی وزیر خارجه آمریکا و پیش از آن رئیس سازمان اطلاعات مرکزی این کشور بود، باصطلاح مهمان ویژه فرقه تروریستی منافقین بود.
پمپئو در این نشست به طرح ادعاهای ضدایرانی و مانند گذشته به حمایت از این گروهک تروریستی و اقدامهای آن پرداخت.
از دیگر مقامهای سابقی که در این نشست ضدایرانی شرکت کرده بودند میتوان به لیز تراس، نخستوزیر پیشین انگلیس، کیث کلاگ و تاد وولترز، فرماندهان نظامی سابق آمریکا اشاره کرد.
پمپئو پیش از این نیز در نشست منافقین در ۲۹ ژوئن ۲۰۲۴ (۸ تیر ۱۴۰۳) شرکت کرده بود؛ این نشست نیز در پاریس برگزار شده بود.
البته این نخستین باری نیست که مقامهای سابق کشورهای غربی که تاریخ مصرفشان در عرصه سیاست کشورشان به پایان رسیده، در این نوع نشستهای ضدایرانی شرکت میکنند. پیش از این نیز افرادی مانند، مایک پنس، معاون ریاستجمهوری دوره نخست دونالد ترامپ، جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در این نوع نشستها حضور داشتند.
- بیشتر بخوانید:
- فرش قرمز اروپایی برای سرکرده تروریستهای منافقین
- جزئیات فشار واشنگتن بر آلبانی برای حمایت از منافقین
- اسکان تروریستهای ضدایرانی در کشورهای غربی
آمریکاییها بهمدت ۲ دهه گروهک تروریستی منافقین را زیر چتر حمایت مالی، سیاسی و تبلیغی خود قرار دادند و از جنایتهای تروریستی آن بر ضد مردم ایران حمایت کردند.
دلیل اصلی که این سیاستمداران سابق در نشستهای فرقه تروریستی منافقین شرکت میکنند، دریافت مبالغ هنگفت برای تامین مالی خود است. نخستین نقطه سیاهی که بر پیشانی کسانی که در این گردهماییها شرکت میکنند وجود دارد، این است که این افراد در ازای شرکت در این نوع گردهماییها، مبالغی را دریافت میکنند.
بهعنوان نمونه و براساس گزارشها، جان بولتن برای سخنرانی در گردهمایی منافقین دهها هزار دلار دریافت کرده بود؛ نمونه دیگر نیز رودی جولیانی، وکیل دونالد ترامپ و شهردار سابق نیویورک است.
همچنین یکی دیگر از افرادی که حضور او در این نوع نشستها حتی انتقاد افراد ضدایرانی را برانگیخته بود، جاوید رحمان، بهاصطلاح گزارشگر پیشین سازمان ملل در موضوع حقوق بشر در ایران بود.
این گزارشگر پیشین که دستکم در ظاهر باید بیطرفی را در پیش میگرفت، چند بار در نشستهای ضدایرانی فرقه منافقین شرکت کرده بود؛ براساس گزارشها، رحمان نیز مبالغی را برای حضور در این مراسمها دریافت کرد.
نگاهی به روند برگزاری نشستهای گروهک تروریستی منافقین یک موضوع را به صورت دقیق و غیرقابل انکار آشکار میکند: سیاستمداران غربی ازجمله سیاستمداران کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس، ... به نشستهای منافقین به محلی برای کسب درآمد و تیز کردن رویکردهای ضدایرانی نگاه میکنند؛ کسب درآمد از گروهک تروریستی منافقین به عنوان عامل ترور هزاران شهروند ایرانی برای آنها منافاتی با استانداردهای دوگانه حقوق بشری پایتختهای غربی ندارد.
انتهای پیام/