تداوم قتل عام فلسطینیان در نخستین روزهای ۲۰۲۵
رژیم صهیونیستی از زمان آغار سال ۲۰۲۵ میلادی (۱۲ دی) شماری فلسطینی را در حملههای خود در مناطق مختلف نوار غزه، بهویژه در شمال این باریکه به شهادت رسانده است.
فلسطینیان در این منطقه از سال ۲۰۲۵ در میان غم و اندوه و ویرانی استقبال کردند و این درحالی است که دمای یخزدگی و بارشهای شدید تهدید همیشگی حملههای اشغالگران را برای فلسطینیها تشدید کرده است.
ارتش اشغالگر طی این چند روز مناطق مسکونی پرجمعیت را در جبالیا و بیتلاهیا در شمال غزه هدف قرار داد. در همین حال، گروههای حقوق بشری اقدامهای رژیم اشغالگر را بهعنوان یک کارزار مداوم پاکسازی قومی توصیف میکنند.
در همین حال، کارزار مرگبار رژیم صهیونیستی علیه بیمارستانهای غزه ادامه دارد.
ادامه هدف قرار دادن بیمارستانها در ۲۰۲۵
وزارت بهداشت غزه گفت که بیمارستان اندونزیایی در شمال غزه دیگر بیماران یا مجروحان را درمان نمیکند. این وزارتخانه خاطرنشان کرد که استان شمالی غزه دارای ۳ بیمارستان به نامهای کمالعدوان، بیتحانون و بیمارستان اندونزیایی است که فعالیت همگی با تهاجم رژیم صهیونیستی متوقف شده است.
نظامیان صهیونیست روز جمعه، ۳ ژانویه (۱۴ دی) بیمارستان اندونزیایی را در بیتلاهیا محاصره کردند، جایی که بسیاری از آوارگان فلسطینی بهدنبال سرپناه هستند.
بهگفته هانی محمود، خبرنگار الجزیره که از دیرالبلح در مرکز غزه گزارش میداد، دستور تخلیه جداگانهای نیز برای بیمارستان العوده در جبالیا صادر شده است.
در بحبوحه حملههای مکرر نظامیان صهیونیست، ازجمله تخریب هفته گذشته بیمارستان کمالعدوان، مراقبتهای بهداشتی در نوار غزه تا مرز سقوط پیش رفته است.
هر دو بیمارستان اندونزیایی و العوده بهدلیل حملههای مداوم رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آسیب دیدهاند.
هدف قرار دادن تاسیسات پزشکی در غزه ازسوی رژیم صهیونیستی، شورای امنیت سازمان ملل را بر آن داشت تا در روز جمعه، ۱۴ دی جلسهای اضطراری برگزار کند که طی آن مقامهای سازمان ملل خواستار حفاظت از بیمارستانها این باریکه شدند.
کاهش ۶ درصدی جمعیت غزه
اداره مرکزی آمار فلسطین (PCBS) تخمین میزند که جمعیت غزه از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در این منطقه حدود ۶ درصد کاهش یافته است.
بهگفته وزارت بهداشت غزه، حملههای هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی تاکنون به شهادت بیش از ۴۵ هزار فلسطینی منجر شده است.
اداره مرکزی آمار فلسطین بیان میکند که بیش از ۵۵ هزار نفر به شهادت رسیده و ۱۱ هزار نفر همچنان مفقود هستند. براساس این گزارش حدود ۱۰۰ هزار نفر نیز پیش از محاصره و بسته شدن مرزها، این باریکه را ترک کرده بودند.
به این ترتیب، اداره مرکزی آمار فلسطین میگوید که جمعیت غزه با حدود ۱۶۰ هزار نفر کاهش به ۲.۱ میلیون نفر رسیده است.
درحالی که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی مدعی است که این آمار ساختگی است، اما با برآورد دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (OCHA) مطابقت دارد.
خطرناکترین نقطه جهان برای کودکان
بهگفته سازمان ملل، در میان سرمای شدید زمستان، گرسنگی اجباری و بمباران مداوم ازسوی رژیم صهیونیستی، غزه به خطرناکترین مکان در جهان برای کودکان تبدیل شده است.
جیمز الدر، سخنگوی یونیسف در اواخر دسامبر (اوایل دی) گفت که هیچ منطقه امنی در داخل باریکه محاصرهشده وجود ندارد و بیمارستانها، خانهها و پناهگاهها همگی گلولهباران میشوند.
الدر اظهار کرد: نوار غزه خطرناکترین مکان در جهان برای کودکان است و روزبهروز، این واقعیت وحشیانه تقویت میشود.
سخنگوی یونیسف همچنین گفت: آتشبس فوری و طولانیمدت بشردوستانه تنها راه پایان دادن به کشتار و مجروح شدن کودکان است.
انتهای پیام/